Η δημοτικότητα της Zumba πρόγραμμα έγινε διάσημη το έτος 2000. Αυτό είναι συνήθως εκτελούνται από τους ανθρώπους να αποτελεσματικά να χάσετε βάρος και να είναι σωματικά ικανός. Αυτή είναι μια πατενταρισμένη μορφή της γκοτζι μπερι μάθημα γυμναστικής μέσω Zumba fitness πρόγραμμα σε συνδυασμό με τα λατινικά χορεύοντας με την αντίσταση και το διάστημα άσκησης για το σώμα συσκευάζονται προπόνηση. Αυτή η προπόνηση είναι καλά-γνωστός για να κάψετε το τεράστιο αριθμό των θερμίδων στο σώμα σας. Τι είναι καλό για αυτό Zumba θερμίδες της άσκησης είναι ότι προσφέρει διασκέδαση και μεγάλη ελεύθερου χρόνου, ενώ προσφέρει μια μεγάλη προπόνηση.

Zumba Θερμίδες Προπόνηση γκοτζι μπερι Χαρακτηριστικά

γκότζι μπέρι τιμή

Zumba είναι κατασκευασμένο για ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια προπόνηση με τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό. Αυτή η προπόνηση συνοδεύεται με μαγευτική μουσική, υπέροχο περιβάλλον και εύκολο να ακολουθήσει τις κινήσεις που οι αρχάριοι θα μπορούσε εύκολα να φέρει έξω. Η όλη κίνηση του σώματος επιτρέπει το goji berry δοσολογια συμμετέχων να ιδρώνουν και να είναι ευχαριστημένοι από την προπόνηση. Zumba προσφέρει μια σειρά από προγράμματα, όπως η Aqua Zumba, Zumba Ατομικής και Zumba Gold. Κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετικούς μαθητές, αλλά με τους ίδιους στόχους, και ότι είναι να κάψει θερμίδες.

Zumba Θερμίδες Προπόνηση Μορφή

Zumba fitness είναι ένας συνδυασμός των συμβατικών Latin χορούς και άλλα στυλ χορού. Οι χορευτικές κινήσεις είναι προσωπικά χορογραφία από εκπαιδευτή. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου Zumba γίνεται με συνδυασμό γυμναστικής ασκήσεις όπως κοιλιακούς, push ups, αερόμπικ κίνημα και bicep μπούκλες. Όταν έχετε την τάση να επικεντρωθεί σχετικά με το πρόγραμμα κατάρτισης, θερμίδες που καίγονται, χωρίς οι συμμετέχοντες να νιώθετε εξαντλημένοι.

Η τυπική ρουτίνα είναι μία ώρα, συμπεριλαμβανομένης της προθέρμανσης και ψύξης, αυτό γίνεται για να αποτρέψει τους μύες από τραυματισμούς. Ακόμη και αν η προπόνηση είναι εμπνευσμένο από Latin χορούς, δεν απαιτεί από τους συμμετέχοντες να είναι καλός χορευτής για να απολαύσουν το πρόγραμμα. Για να έχετε μεγάλο ποσό της Zumba θερμίδες που καίγονται, το άτομο θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον εκπαιδευτή. Επίσης, τις θερμίδες που καίγονται θα εξαρτηθεί από τη δομή του σώματος ενός ατόμου.

Πληροφορίες σχετικά με Zumba Θερμίδες

Καύση θερμίδων αποτελεσματικά μπορεί να βοηθήσει την αποτελεσματική απώλεια βάρους. Ο μέσος αριθμός των θερμίδων που καίγονται με Zumba είναι οπουδήποτε από 500 έως 800 θερμίδες. Αλλά, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κάποιοι άνθρωποι καίνε κατά μέσο όρο 300 θερμίδες ανά συνεδρία. Αυτό συμβαίνει επειδή το ποσό των θερμίδων που καίγονται εξαρτάται από τη δομή του σώματος και το βάρος του εκτελεστής συν την προσπάθεια που καταβλήθηκε για την εκτέλεση της άσκησης. Όσο μεγαλύτερο το βάρος, τόσο περισσότερες θερμίδες καίγονται. Πέρα από αυτό, ο εκπαιδευτής μπορεί επίσης να σχεδιάσει ή να προσαρμόσετε θερμίδες Zumba προπόνηση για κάθε μαθητή για να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται.

Πριν ξεκινήσετε την προπόνηση, συνήθως ο εκπαιδευτής θα πάρετε το βάρος σας για να καθορίσει το είδος γυμναστικής που σας ταιριάζει. Από τότε, ο εκπαιδευτής θα παρακολουθεί την Zumba θερμίδες που καίγονται μετά από κάθε συνεδρία, έτσι ώστε να μπορεί να εκτιμηθεί αν το πρόγραμμα προπόνησης που δίνεται στο μαθητή να ταιριάζει σε αυτόν ή αυτήν. Έτσι, μπορεί επίσης να παρακολουθεί την πρόοδο του προγράμματος.

Zumba Τρόφιμα

Ενώ κάνει Zumba, η πρόσληψη τροφής είναι ένα ουσιαστικό πράγμα να γνωρίζει. Αυτό θα μεγιστοποιήσει όχι μόνο τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται, αλλά και για την αποτελεσματική απώλεια βάρους. Τα παρακάτω είναι τα σκόπιμο τρόφιμα για την πρόσληψη:

Λαχανικά και φρούτα – οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τρώνε παραλλαγή του τα λαχανικά και τα φρούτα. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, επειδή αυτό θα βοηθήσει στο κάψιμο του λίπους εύκολα.

Σνακ – κάνοντας Zumba πρόγραμμα αυτό το μέρος θα πρέπει να γίνει σωστά. Η καλύτερη εναλλακτική λύση για σνακ ξηρούς καρπούς. Το καλύτερο καρύδια για να φάω είναι τα καρύδια, τα φουντούκια, τα καρύδια και φουντούκια. Σαλάτα και γιαούρτι είναι, επίσης, συνιστάται ως σνακ και να μπαχαρικό αυτό επάνω με τη ρίψη λίγα καρύδια. Γιαούρτι εύκολα aids για να χάσουν βάρος και να προστατεύσει την απώλεια μυών. Καλό το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Πλιγούρι βρώμης – αυτό προτείνεται να τρώγονται ως πρωινό. Απλά βεβαιωθείτε ότι η βρώμη δεν θα είναι τόσο γλυκό όσο θα μπορούσε να επηρεάσει την απώλεια βάρους πρόγραμμα.

Τρώνε πολλές πρωτεΐνες πρωτεΐνες θεωρείται ως μια εξαιρετική λίπος καυστήρα. Έτσι, τη στιγμή που τρώνε πολλές πρωτεΐνες, επίσης, θα κάψει πολλές θερμίδες. Επιπλέον, η κατανάλωση πρωτεΐνης μπορεί επίσης να αποτρέψει τη χαλάρωση των μυών κάνοντας δίαιτα.

Πόσες θερμίδες καίγονται, κάνοντας Zumba θερμίδες προπόνηση; Ακολουθήστε αυτά τα γκότζι μπέρι οδηγίες για γρήγορη πτώση επαρκή λίπη του σώματος για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε.

LEAVE A REPLY