ReAction – γνώμες, τιμή, από που να αγοράσω
5 (100%) 1 vote

Πώς Να Διαρκέσει Περισσότερο Στο Κρεβάτι – Συμβουλές Για Τους Άνδρες

Ακόμα και όταν έχεις reaction χρόνια του έρωτα εμπειρία, μπορείτε ακόμα να βρείτε ότι εκσπερματώνω πολύ γρήγορα για την περίσταση. Αυτό φαίνεται να είναι σχεδόν αναπόφευκτο: φαίνεται ότι το αρσενικό σώμα είναι προγραμματισμένο να εκσπερματίζει γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί, ίσως και όλοι, άντρες πρέπει να μάθουν την τέχνη του να διαρκεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ, να τους δώσει τη δυνατότητα να επιτύχει τη μέγιστη σεξουαλική ευχαρίστηση για τον εαυτό τους και να διασφαλίσουμε ότι θα ικανοποιήσει πλήρως τον εραστή τους κατά τη σεξουαλική επαφή.

ReAction – Ελλάδα, σύνθεση, σχόλια, απάτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση συχνά reaction προκαλεί αμηχανία, μειωμένη σεξουαλική αυτοεκτίμηση και μια αίσθηση Ελλάδα της ντροπής σε ένα άνδρα, ενώ μια γυναίκα μπορεί να αισθάνεται ως αν τις σεξουαλικές της ανάγκες, αγνοούνται.

Κάποιοι λάτρεις reaction αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με την πρόωρη εκσπερμάτωση με πρακτικό τρόπο, διασφαλίζοντας ότι η γυναίκα έχει οργασμό πριν έρωτα αρχίζει. Αν Ελλάδα και αυτό μπορεί να ικανοποιήσει κάποια απάτη ζευγάρια, ακόμα σημαίνει ότι η γυναίκα δεν βιώνει την οικειότητα της εκτεταμένης έρωτα, που πολλές οι reaction γυναίκες ποθούν, επειδή αισθάνονται σχόλια μια τόσο στενή σχέση με το σύντροφό τους. Αυτή η συναισθηματική σύνδεση είναι συχνά ως επιβράβευση, όπως οργασμό, η ίδια.

Και είναι αξιοσημείωτο, ότι η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής στον δυτικό κόσμο είναι μόνο τρία λεπτά, το οποίο είναι ένα αρκετά σοκαριστικό στατιστική. Αυτό το μήκος του έρωτα είναι ανεπαρκής για να παρέχουν reaction σύνθεση επαρκή σεξουαλική ευχαρίστηση ή συναισθηματική ικανοποίηση απάτη για σχόλια την πλειοψηφία των γυναικών. Αλλά, όταν ένας άντρας κάνει μια προσπάθεια να επεκτείνει την αντοχή, την ικανοποίηση που η γυναίκα αισθάνεται όχι μόνο αυξάνει την ευχαρίστηση και την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής – αλλά βελτιώνει επίσης την ποιότητα της σχέσης τους έξω από το υπνοδωμάτιο.

Όλα αυτά δείχνουν πραγματικά reaction δεν σύνθεση έχετε καμία επιλογή αλλά για να μάθετε πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι, αν θέλετε να είναι ένα καλό εραστή και έναν αξιόλογο συνεργάτη!

ReAction – γνώμες, δικαστήριο, ανασκόπηση, παρενέργειες

Ακόμα κι έτσι, μπορεί να είναι μια πρόκληση για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Ένας από τους λόγους για αυτό γνώμες reaction είναι ότι όταν φτάσετε στο κρεβάτι, και τον ενθουσιασμό του έρωτα αρχίζει να τοποθετεί, όλες τις καλές προθέσεις μπορεί εύκολα να ξεχάσει. Δυστυχώς, όμως, κάθε φορά που εκσπερματώνουν πρόωρα, την αυτοπεποίθησή σας παίρνει άλλο ένα χτύπημα.

Γι ‘ αυτό θέλω να σας δώσω μερικές απλές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσει δραματικά reaction γνώμες την αντοχή και τη σεξουαλική αντοχή. Θα σας δώσω τρεις απλές συμβουλές στις ακόλουθες παραγράφους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως και η οποία θα πρέπει να κάνει ένα τεράστιο αντίκτυπο στην ικανότητά σας να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι.

Πρώτο: πρέπει να είμαστε 100% δεσμευμένοι να διαρκεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Μερικοί άνδρες λένε ότι θέλουν να ελέγξει δικαστήριο την πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλά όταν μπει στο κρεβάτι δεν κάνουν τίποτα για να το δείξει. Πράξεις, όχι λόγια, είναι αυτό που μετράει εδώ. Να πάρει το κεφάλι σας στο σωστό μέρος, reaction είναι απαραίτητη: αν δεν θέλετε να διαρκέσει περισσότερο για την δική σου ευχαρίστηση, το κάνω για το σύντροφό σας είναι καλό, reaction επειδή όταν είναι δικαστήριο παρενέργειες ευτυχισμένη στο κρεβάτι η σχέση σας θα βελτιωθεί δραματικά. Ωστόσο, πιστεύω ότι, για να επιτευχθεί πλήρης έλεγχος εκσπερμάτωσης, αυτό είναι, τελικά, κάτι πρέπει να το θέλεις για τον εαυτό σου.

Δεύτερο: να μάθουν πώς να χαλαρώσετε, ενώ μπορείτε να κάνετε έρωτα. Φυσικά μεγάλη ένταση μπορεί να χτίσει επάνω σε reaction τον ενθουσιασμό της σεξουαλικής επαφής – αυτό είναι μόνο φυσικό. Δυστυχώς, παρενέργειες η μεγαλύτερη ανασκόπηση είναι η μυϊκή ένταση στο σώμα σας, και το πιο έντονες τις επιδράσεις της σεξουαλικής διέγερσης στο σώμα σας (όπως φαίνεται σε πράγματα όπως η ρηχή, γρήγορη αναπνοή), τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουν σε οργασμό και την εκσπερμάτωση.

Αμφίβολο γι ‘ αυτό; Λοιπόν, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αν κάνεις έρωτα με τον άνθρωπο στην πρώτη θέση, η οποία απαιτεί μεγάλη μυϊκή reaction ένταση από την πλευρά σας να υποστηρίξει το βάρος σας, έχετε την τάση ανασκόπηση να εκσπερματώνουν πιο γρήγορα από ό, τι όταν είστε σωματικά λιγότερο τεταμένη, ίσως όταν κάνεις έρωτα με τη γυναίκα στην κορυφή.

ReAction – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά, αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Και στην πραγματικότητα δεν είναι πραγματικά δυνατό για να κρατήσει το σώμα σας χαλαρό και να επιβραδύνει reaction την αναπνοή σας ακόμα και όταν είστε απολαμβάνοντας τον ενθουσιασμό της σεξουαλικής επαφής. Τι πώς να χρησιμοποιήσετε πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσει μέρος του μυαλού σας γνωρίζουν πόσο αγχωμένος είσαι και πόσο βαθιά ή ρηχή αναπνοή σας. Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι είστε reaction όλο και πιο τεταμένη, συνειδητά, να χαλαρώσετε τους μυς σας, και κάθε φορά που θα παρατηρήσετε την αποτέλεσμα αναπνοή σας είναι ρηχά, σκόπιμα επιβραδύνει και να πάρει την τακτική βαθιές ανάσες. Αυτές οι δύο απλές στρατηγικές και μόνο θα επιτρέψει σε σας για να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι και να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση.

Το τρίτο βήμα είναι να αναπτύξουν την ευαισθησία να το επίπεδο διέγερσης, έτσι ώστε να ξέρεις πόσο κοντά είσαι να σου πώς να χρησιμοποιήσετε reaction οργασμό. Η αποτέλεσμα εμπειρία μου μου λέει ότι πολλοί άνδρες που θέλουν να βοηθήσει με την πρόωρη εκσπερμάτωση δεν γνωρίζουν πώς προκάλεσε είναι, τόσο πολύ έτσι ώστε η εκσπερμάτωση μπορεί ακόμη και να πάρει από την έκπληξη.

Μόνο όταν γνωρίζεις πώς reaction σεξουαλικά είσαι, με άλλα λόγια, πόσο κοντά είστε στο σημείο της εκσπερμάτωσης, μπορείτε να επιβραδύνει τις κινήσεις του σεξ και έτσι να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση. Μπορείτε ακόμη και να συστατικά σταματήσει ενθουσιώδεις εντελώς και να παραμείνει ακίνητος, αναπαύεται μέσα το σύντροφό σας μέχρι να σας διέγερση έχει κάπως μειωθεί. Η πλευρά με πλευρά, θέση σεξ είναι πολύ καλό για αυτό.

Τώρα, μπορείτε να ρωτήσετε συστατικά, πώς θα reaction αναπτυχθεί η συνειδητοποίηση του πώς προκάλεσε είσαι, και πόσο σύντομα μπορεί να εκσπερματώνουν;

Ο απλούστερος αντενδείξεις τρόπος είναι να εξασκηθείτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Εάν χρησιμοποιείτε reaction ένα καλό λιπαντικό όπως το λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο, μπορείτε να παρατείνετε το αυτοϊκανοποίηση συνεδρίες για όσο μισή ώρα, χωρίς να φθάσει στο αποκορύφωμά του. Φέρτε τον εαυτό σας κοντά στο σημείο του οργασμού τρεις ή τέσσερις φορές και στη συνέχεια να σταματήσει να αντενδείξεις αυνανίζεται, reaction ενώ θα επιτρέψει σε σας διέγερση για να πέσει. Δεν έχει σημασία αν αρχίσει να χάνει τη στύση σας. Μόλις αρχίσετε να ευχαριστεί τον εαυτό σας και πάλι, θα επανέλθει γρήγορα.

ReAction – τιμή, σε απευθείας σύνδεση, από που να αγοράσω, φαρμακείο

Το σημείο αυτής της άσκησης είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια άκρως συντονισμένοι αίσθηση της ευαισθητοποίησης reaction φαρμακείο σχετικά με το πόσο κοντά είσαι στο σημείο της εκσπερμάτισης. Μπορείτε να πάρετε αυτό το τιμή ευαισθητοποίηση σε έρωτα σας, η οποία θα επιτρέψει σε σας για να σταματήσει να κινείται, το συντομότερο έχετε συνειδητοποιήσει ότι είσαι πολύ ερεθισμένος. Το reaction επίπεδο διέγερσης, στη συνέχεια, θα πέσει, μετά την οποία θα μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν έρωτα χωρίς κανένα κίνδυνο πρόωρης «ατύχημα».

Όταν αρχίσει να αυνανίζεται με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι έχετε την τάση να φτάσετε στο σημείο της εκσπερμάτωσης αρκετά γρήγορα, γι ‘ αυτό και αυτο-πειθαρχία είναι απαραίτητη! Μόνο που αντιστέκεται στην επιθυμία reaction για εκσπερμάτωση, επιτρέποντας τη διέγερση να πέσει, και στη τιμή φαρμακείο συνέχεια, επαναλαμβάνοντας την εμπειρία αρκετές φορές, θα σας μείνει αύξηση της ισχύος. Και θα βρείτε, επίσης, ότι η ικανότητά σας να μετρήσετε πόσο σεξουαλικά θα ραγδαία αύξηση.

Και πάλι, η δέσμευση είναι απαραίτητη: κατά τη γνώμη μου, όταν γίνεται σωστά, αυτή η απλή τεχνική είναι reaction ένα σε απευθείας σύνδεση από τα πιο ευχάριστη και εύκολη τρόπους για να παρατείνει το χρονικό διάστημα για το οποίο μπορείτε να πάρετε τη σεξουαλική διέγερση, χωρίς να εκσπερματώνει.

Το αντικείμενο αυτής της άσκησης είναι να μάθετε πώς να τονώσει τον εαυτό σας για έως και μισή ώρα, χωρίς να reaction χρειάζεται από που να αγοράσω μια εκσπερμάτωση. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε σε απευθείας σύνδεση να φέρετε τον εαυτό σας σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε ότι μπορεί να εκσπερματώσει και μετά πίσω αρκετές φορές πριν τελικά φτάσουν σε οργασμό.

Αν και είναι μια απλή άσκηση είναι εξαιρετικά ισχυρό, και αν γίνει σωστά θα σας επιτρέψει να κάνετε την αγάπη για reaction τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν από την εκσπερμάτωση. Εάν, στη συνέχεια, να προσαρμόσει την τεχνική και να από που να αγοράσω χρησιμοποιήσετε μια παρόμοια προσέγγιση, ενώ κάνει έρωτα με το σύντροφό σας, θα αλλάξει γρήγορα ότι πέντε λεπτά σε δέκα ή είκοσι, έτσι ώστε να γίνει ένας επιδέξιος εραστής που ξέρει πώς να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι από ό, τι τα περισσότερα άλλα άτομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ