Προστάτη Προβλήματα – Τι να Περιμένουμε κατά τις Επισκέψεις του Γιατρού. Είμαι Prostatin απόσπαση αυτό το άρθρο μου θεατές θα ξέρετε τι να περιμένετε μετά από μια επίσκεψη σε ουρολόγο γραφείο. Εγώ εν συντομία αναφερθεί σε αυτό σε προηγούμενο άρθρο. Διαβάστε περισσότερα: www.prostatin.gr

Η πρώτη επίσκεψη θα περιλαμβάνει μια σειρά από τεστ και των εξετάσεων που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι γραφείου θα κάνεις είναι να πάρεις ένα δείγμα ούρων. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή για πράγματα όπως η ΟΥΡΟΛΟΊΜΩΞΗ (ουρολοίμωξη) & επίσης μια πηγή των βακτηρίων στα ούρα.

Prostatin – Ελλάδα, σύνθεση, σχόλια, απάτη

Ούρα Prostatin δείγματα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε για άλλα προβλήματα, καθώς και. Το σχόλια πρόβλημα με τα δείγματα ούρων για τον έλεγχο για τον προστάτη που σχετίζονται με απάτη διαταραχές(κυρίως προστατίτιδα), είναι ότι τα βακτήρια κρύβει στον προστάτη.

Ως θέμα πραγματικότητα, το 95% των ούρων Prostatin Ελλάδα δείγματα δείχνουν τα βακτήρια στα ούρα.Ακόμα κι αν αυτή είναι η περίπτωση, σχεδόν όλες ουρολόγος εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τον ασθενή ως έχουν τα βακτήρια από τα ούρα αφού κρύβει μέσα του προστάτη. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.prostatin.gr

Μια φορά, δίνοντας ένα σύνθεση δείγμα ούρων στη συνέχεια, πιθανώς την επόμενη Prostatin εξετάσεις θα είναι κάτι που, επίσης, σύντομα άγγιξε και αυτό είναι μια Δακτυλική Εξέταση(DRE). Αυτή είναι μια εξέταση που είναι πρότυπο για τον έλεγχο για τον προστάτη απάτη που σχετίζονται με ασθένειες. Αυτή η εξέταση περιλαμβάνει την σχόλια γιατρός τοποθέτηση του δείκτη δάχτυλο ή δάχτυλα στον πρωκτό των ζώων.

Αυτό επιτρέπει τον/την φυσική εξέταση του προστάτη. Η εξέταση θα διαρκέσει μόνο για περίπου 30-45 δευτερόλεπτα. Ο γιατρός θα πρέπει να ελέγξει για ανωμαλίες από τον προστάτη. Το σύνθεση ανωμαλίες ελέγχονται για να είναι η διεύρυνση,φλεγμονή,οίδημα,εξογκώματα, & όγκων. Όπως για τους περισσότερους άνδρες το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είχε έναν όγκο(πιθανός καρκίνος του μαστού).

Μπορώ να μιλήσω από την εμπειρία ότι αυτή η εξέταση δεν είναι Ελλάδα άνετα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα άβολα αν έχετε πρησμένα ή Prostatin διευρυμένη προστάτη. Στην πραγματικότητα, εάν έχετε οποιαδήποτε προστάτη που σχετίζονται με το πρόβλημα, τότε θα είναι αρκετά άβολα. Θα ήταν ναυτία για 20+ λεπτά μετά την πρώτη μου DRE. Ξέσπασε σε ένα κρύο ιδρώτα & ένιωσα πολύ περίεργα για λίγο.

Κάποτε αυτή η εξέταση Prostatin γίνεται στη συνέχεια, ο γιατρός σας κανονικά θα σας πω αμέσως τι είναι αισθητή κατά την εξέταση. Αυτό θα βοηθήσει στον καθορισμό του διάγνωση & θεραπευτική επιλογή(ες). Διαβάστε περισσότερα για αυτό: www.prostatin.gr

Prostatin – γνώμες, δικαστήριο, ανασκόπηση, παρενέργειες

Το επόμενο τεστ γνώμες μάλλον θα γίνει αυτό που ονομάζεται “Urethral”. Αυτό είναι ένας μακρύς βαμβακιού Prostatin δείγμα που τοποθετείται στο πέος για να ελέγξετε για τα ΣΜΝ(Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα). Κι αυτό δεν είναι άνετη, αλλά δεν είναι σχεδόν τόσο κακή όσο το DRE. Αυτό το τεστ θα σας ακόμη και να δικαστήριο μικρότερο από το DRE & συνήθως διαρκούν μόνο 10 δευτερόλεπτα. Αυτό ανασκόπηση δοκιμή γίνεται για να αποκλειστεί οποιαδήποτε STD.

Το επόμενο τεστ που θα γίνει ονομάζεται PSA(Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο). Αυτό είναι ένα παρενέργειες τεστ αίματος από το σώμα να σταλεί σε ένα εργαστήριο για εξέταση. Ο #1 λόγος για αυτή τη δοκιμή ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη. Τα άλλα πλεονεκτήματα αυτής της εξέτασης είναι ότι οι εξετάσεις αίματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ψάξουν για άλλα προβλήματα, καθώς και. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.prostatin.gr

Αυτό ονομάζεται Prostatin ΚΤΚ(γενική Αίματος). Τα πράγματα όπως ανασκόπηση κόκκινα & λευκά αιμοσφαίρια μπορεί να εξεταστεί για να προσδιορίσετε την καταμέτρηση. Κόκκινο & λευκό bloood αριθμός κυττάρων μπορεί να δείξει το δυνατόν Prostatin λοιμώξεις. Μέταλλα & ανεπάρκειες βιταμινών μπορούν να εξεταστούν, καθώς και άλλες περιοχές.

Το PSA θα δώσει μια σειρά ανάγνωσης για πιθανή γνώμες διάγνωση του καρκίνου του προστάτη. Εγώ λέω ότι η λέξη είναι δυνατόν εδώ και αυτό είναι το σημαντικό. Όσο υψηλότερο είναι το PSA διαβάζοντας τις μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει καρκίνο. Κανονικές αναγνώσεις για αυτή τη δοκιμή είναι μεταξύ 1.0-5.0 ng/ml. Άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας(60+) θα μπορούσε να έχει μια ανάγνωση μέχρι το 5.0 σειρά ή ελαφρώς υψηλότερα και ακόμα δεν έχω καρκίνο. Αυτό είναι χαρακτηριστικό στην γήρανση & δεν θα πρέπει να θεωρείται ανησυχητική. Το κάτω μέρος δικαστήριο γραμμή είναι ότι άνδρες άνω των 60 ετών μπορούν να έχουν μια υψηλότερη από την κανονική ανάγνωση & είναι ασφαλή ακόμη και από τον καρκίνο.

Οτιδήποτε μεγαλύτερο από την ανάγνωση των 1.0 – 5.0 ng/ml θεωρείται υψηλό, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο καρκίνος είναι παρών. Περαιτέρω δοκιμή (- ές) θα πρέπει να γίνει για να Prostatin επιβεβαίωση του καρκίνου αν οι μετρήσεις είναι στο υψηλό εύρος. Το διάβασμα ήταν στο 0,9 ng/ml, η οποία είναι πολύ κάτω από το φυσιολογικό εύρος. Αυτό μου έδωσε κάποια ανακούφιση όταν αυτή η ανάγνωση ήταν δεδομένο για μένα. Διαβάστε περισσότερα: www.prostatin.gr

Ένα άλλο τεστ που μπορεί να παρενέργειες να εκτελείται ονομάζεται “Ροή των Ούρων Δοκιμής”. Η δοκιμή αυτή περιλαμβάνει τη συλλογή ούρων σε μια μέση ροή. Αυτό είναι ένα ακόμα καλύτερο τρόπο για τη διάγνωση της προστατίτιδας.

Κάποιες άλλες εξετάσεις που μπορεί να γίνει είναι που ονομάζεται “Premassage καλλιέργεια Ούρων”, & “Postmassage καλλιέργεια Ούρων”. Από τις λέξεις προ και μετά πες ότι έγινε πριν από ένα μασάζ του προστάτη & από την άλλη γίνεται μετά. Μασάζ του προστάτη είναι όπου η Prostatin γιατρός εκτελεί μια παρόμοια πράξη ως DRE.

Ο δείκτης εισάγεται στον πρωκτό των ζώων, αλλά αυτή τη φορά του προστάτη μασάζ για δυο λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, ενδεχομένως, κάποια βακτήρια είναι στη συνέχεια να χαλαρώσει από τον προστάτη και, επίσης, το υγρό μπορεί να εξετάζεται κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Κάποια ουρολόγος δεν μπορεί να εκτελέσει όλες αυτές οι δοκιμές με αυτή τη σειρά ή να αφήσει ορισμένα τεστ. Όλα εξαρτώνται από το γιατρό. Απλά ξέρω ότι είναι το κοινό Prostatin εξετάσεις κατά την αρχική επισκέψεις σε ουρολόγο γραφείο. Θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να πάρει τα αποτελέσματα από την εξέταση PSA πίσω. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.prostatin.gr

Prostatin – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά, αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Συμβατικά Prostatin Επιλογές Θεραπείας:

Διάγνωση της ΚΑΛΟΉΘΟΥΣ υπερπλασίας του προστάτη(Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη, επίσης πώς να χρησιμοποιήσετε γνωστή ως “διευρυμένη προστάτη”):

Αυτή η κατάσταση αντιμετωπίζεται συνήθως με μια κατηγορία αντενδείξεις φαρμάκων που ονομάζεται άλφα-αναστολείς. Το πιο συνταγογραφηθεί άλφα blocker ονομάζεται Prostatin. Άλλες άλφα-αναστολείς περιλαμβάνουν συστατικά terazosin, doxazosin,& tamsulosin. Όλα αυτά αποτέλεσμα φάρμακα για να βοηθήσει να συρρικνωθεί του προστάτη. www.prostatin.gr

Άλλες μορφές θεραπείας είναι η Θεραπεία με Μικροκύματα,

Διουρηθρική Needle Ablation, Διουρηθρική Επέμβαση, Ανοικτή Χειρουργική Επέμβαση, Και Η Χειρουργική Επέμβαση Με Λέιζερ. Αυτοί οι τύποι των θεραπειών είναι συνήθως αργότερα επιλογές Prostatin, δεδομένου ότι συνεπάγονται πιο σοβαρή εφαρμογή. Διαβάστε περισσότερα για αυτό:

Διάγνωση της Προστατίτιδας(όλες οι μορφές):

Αυτή η κατάσταση είναι σχεδόν πάντα συστατικά αντιμετωπίζονται με αντιβιοτικά. Όπως ανέφερα νωρίτερα αποτέλεσμα βακτήρια μπορεί να κρύψει τον προστάτη έτσι, αυτή η κατηγορία φάρμακο χορηγείται για προστατίτιδα δεν έχει σημασία το είδος της προστατίτιδας. Υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες σχετικά με αυτό, γιατί τη θεραπεία μια κατάσταση χωρίς πώς να χρησιμοποιήσετε βακτήρια σχέση με ένα αντιβιοτικό; Αυτή είναι μια συνήθης πρακτική για τους περισσότερους ουρολόγους σε αυτό το Prostatin αντιβιοτικά δίνονται για κάθε προστατίτιδα αντενδείξεις διάγνωση. Σίγουρα με 3 διαφορετικά μαθήματα ενός αντιβιοτικού που ονομάζεται Δοξυκυκλίνη.

Prostatin – τιμή, σε απευθείας σύνδεση, από που να αγοράσω, φαρμακείο

Υπάρχουν επίσης εναλλακτικές Prostatin θεραπείες για τιμή προστατίτιδα που θα καλύπτουν περισσότερη λεπτομέρεια με ένα επερχόμενο άρθρο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.prostatin.gr

Η συμβατική μέθοδος θεραπείας είναι η διαδρομή ουρολόγοι θα ακολουθήσει. Αυτά τα σε απευθείας σύνδεση μέθοδοι μπορεί να είναι αποτελεσματική εάν ληφθεί στη σωστή από που να αγοράσω κατεύθυνση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι φαρμακείο οδηγεί σε άλλες επιλογές. Αυτός είναι ο λόγος που θα καλύπτουν αυτές τις επιλογές σε ένα άλλο άρθρο.

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το άρθρο διάγνωση από που να αγοράσω νόσο του προστάτη είναι σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο έργο. Ο γιατρός έχει πολλά πράγματα να εξετάσουν. Υπάρχουν πολλά τεστ που μπορεί να γίνει για να ελέγξετε για πολλά προβλήματα. Δεν είναι όλες οι δοκιμές αυτές θα μετατρέψει τιμή να είναι προστάτη που σχετίζονται με. Κάποιοι μπορεί να παρουσιάσει ένα πρόβλημα σε ένα άλλο αναπαραγωγικό μέρος του σώματος. Τα συμπτώματα για όλα αυτά Prostatin προστάτη, οι διαταραχές είναι τόσο παρόμοια. Χρειάζεται μια καλή φαρμακείο ουρολόγος & κατά τη γνώμη μου, μια “έμπειροι”, καθώς και να προσδιορίσει τους ασθενείς διάγνωση. Διαβάστε περισσότερα: www.prostatin.gr

Μελέτες που βρίσκονται κάτω τώρα που ελπίζουμε ότι θα επιτρέψει την καλύτερη θεραπεία επιλογές για προστατίτιδα. Αυτό, επίσης, μπορεί να ειπωθεί με καρκίνο του προστάτη & τα υπόλοιπα του προστάτη που σχετίζονται με ασθένειες. Δεν υπάρχει καλός τρόπος για τη θεραπεία της προστατίτιδας, εκτός από το ότι τα αντιβιοτικά είναι σε απευθείας σύνδεση σχεδόν πάντα η πρώτη δράση που έχει αναληφθεί.

Αυτό που με ανησυχεί σε ότι αυτό είναι το σύνολο ή το “πρότυπο” της θεραπείας. Όπως και με οποιοδήποτε φάρμακο συνταγών υπάρχουν Prostatin παρενέργειες. Ένας άνθρωπος με προβλήματα του προστάτη χρειάζεται είναι περισσότερα συμπτώματα από τις παρενέργειες των φαρμάκων. Είναι αρκετά δύσκολο να ασχοληθεί με οποιαδήποτε διαταραχή του προστάτη(s) & στη συνέχεια πρόσθεσε συμπτώματα που σχετίζονται άμεσα με το φάρμακο, καθώς και.

Λοιπόν, ελπίζω ότι έχω δώσει άντρες που αντιμετωπίζουν τις επισκέψεις στον γιατρό μερικές χρήσιμες πληροφορίες. Είμαι σίγουρος ότι θα το νευρικό όπως μου όταν σκεφτόμουν να το Prostatin χειρότερο. Απολύτως επίφοβη το πρώτο μου ραντεβού. Δεν θέλω να ακούω άσχημα νέα, αλλά θα ήθελα να μάθω τι ήταν λάθος με μένα. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτό το πρώτο βήμα, γιατί αυτό ξεκίνησε η Prostatin πορεία μου προς την καλύτερη υγεία.

LEAVE A REPLY