Rate this post

Να Ταιριάζει Σαν Σπαρτιάτης Δοκιμάστε Τα 300 Προπόνηση Πρόγραμμα

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το λίπος του σώματος; Fitness trainer Mark Twight σχήμα και φορμαρισμένο οι άνδρες ηθοποιούς για την Goji Berry ταινία «300» με την προκλητική τους τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αυτό είναι το είδος του λίπους που καίει ρουτίνα που σχίζει σε σχήμα.

Η άσκηση σύστημα που ονομάζεται για μια ποικιλία από ασκήσεις για να τους συμμορφώσει σε ό, τι μπορεί να φαίνεται να έχουν ένα τυχαίο Goji Berry μέθοδος όταν το βλέπουμε από μια άλλη οπτική γωνία. Ήταν σε θέση να πάρετε μια ποικιλία από τύπους σώματος, από την αθλητική κατασκευή της χοντρούλης στην καλύτερη μορφή της ζωής τους. Το πρόγραμμα γυμναστικής που αποστάζεται στο τέλος της εκπαίδευσης σε μια δοκιμή για να εμφανίσετε τις ικανότητές τους. Αυτά τα παιδιά, ένιωσα σαν πραγματικοί Σπαρτιάτες όταν η κινηματογράφηση Goji Berry έγινε.

Goji Berry – Ελλάδα, σύνθεση, σχόλια, απάτη

Το PR φίλοι μου ήρθε η ιδέα με το όνομα «300 Workout» το όνομά του για το σχήμα και όχι το εκπαιδευτικό Ελλάδα πρόγραμμα. 300 όχι μόνο αναφέρεται με τον τίτλο της Goji Berry ταινίας, αλλά και ο αριθμός των επαναλήψεων που πρέπει να εκτελεστούν μέσω απάτη ασταμάτητα σειρά ασκήσεων. Ο αριθμός των επαναλήψεων στο 300 προπόνηση δοκιμή περιλάμβανε έξι ασκήσεις ξεκινώντας με pull-ups.

Κατά τους τελευταίους μήνες του προγράμματος κατάρτισης, οι 300 προπόνηση δοκιμή πήρε μορφή ως 17 μέλη Goji Berry του cast και το πλήρωμα Ελλάδα πήρε την πρόκληση. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα του προγράμματος για να αποδείξει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική ανθεκτικότητα. Κανείς δεν πήδηξε σε αυτή την πρόκληση, χωρίς να περάσει πολλοί μήνες από την κατάρτιση κάτω από το άγρυπνο μάτι του Mark Twight.

Το 300 προπόνηση δοκιμή είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή ιδέα:
1. Έναρξη με 25 pull-ups.
2. Προχωρήσουμε σε άρσεις χρησιμοποιώντας 135 κιλά. Εκτελούν 50 επαναλήψεις.
3. Επόμενη κίνηση πάνω από 50 push-ups.
4. Εκτελέστε το κουτί άλματα σε 24 ίντσα πλατφόρμα 50 φορές χωρίς ανάπαυση.

5. Βάλτε στο πάτωμα με 135 κιλά και να εκτελέσει για υαλοκαθαριστήρες 50 φορές εναλλάξ από πλευρά σε πλευρά.

6. Επόμενο είναι το ενιαίο βραχίονα καθαρό και πατήστε Goji Berry χρήση 36 λίρα Kettlebell. Εκτελέστε 25 επαναλήψεις ανά χέρι.

7. Και να τελειώσουμε με 25 pull-ups και είστε έτοιμοι.

Θυμηθείτε, δεν υπάρχει υπόλοιπο στο μεταξύ αυτές τις ασκήσεις * οι επιδόσεις τους όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Πήρα την απάτη πρόκληση για να Goji Berry αρχίσει την σύνθεση κατάρτιση για τα 300 προπόνηση με την παραγωγή της πάνω από το Λόφο έκδοση.

Αν θέλετε να πάρετε το σώμα σας σε φόρμα και να εκτελέσετε αυτές τις ασκήσεις μέσα σε 6 έως 9 μήνες, αυτό το σύνθεση πρόγραμμα Goji Berry κατάρτισης μπορεί να σας βοηθήσει να μπει Σπαρτιάτης γυμναστήριο.

Θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτελέσετε pull-ups αποτελεσματικά γι ‘ αυτό προτείνουμε την έναρξη με τη Goji Berry μόνιμη lat pull downs. Αυτά θα πάρει από τους ώμους σας, την πλάτη, τους βραχίονες και τους καρπούς σε σχήμα.

Θα πρέπει, επίσης, να εκτελέσετε δικέφαλου μπούκλες για να αυξήσει τη δύναμη για την pull-up. Στην πράξη καταλήψεις, lunges και άρσεις για να αυξήσει το πόδι σας και πάλι δύναμη. Θα πρέπει να εργάζονται και οι δύο κάτω, πίσω και σχόλια πάνω από την πλάτη του και τραπεζοειδή, ο μυς σε πολλές από αυτές τις ασκήσεις. Εάν πάσχετε από το χαμηλό πόνο στην πλάτη, θα ήθελα να συστήσω πολλά τέντωμα και μια ισορροπημένη χαμηλά στην πλάτη και την κοιλιακή προπόνηση για να ενισχύσει αυτή την περιοχή. Θα ήθελα να συστήσω επίσης το 100 push-ups πρόγραμμα για να αυξήσετε σταδιακά τον πυρήνα σας, καθώς και απλά τους σχόλια ώμους και triceps. Δεν υπάρχει Goji Berry τίποτα σαν περισσότερα push-ups για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να κάνει push-ups σε μεγαλύτερους αριθμούς.

Goji Berry – γνώμες, δικαστήριο, ανασκόπηση, παρενέργειες

Για άρσεις και το πάτωμα ψήκτρες, ξεκινήστε με γνώμες το ελαφρύτερο βάρος, ίσως 10 ή 20 κιλών αλτήρες. Ξεκινήστε με ένα 6 ιντσών πλατφόρμα για το κουτί άλματα Goji Berry και να λειτουργήσει το δρόμο σας μέχρι και 12 ίντσες, 18 ίντσες από 24 ίντσες με την πάροδο του χρόνου.

Kettlebell προσφορά απαιτητικές προπονήσεις χρησιμοποιώντας το Kettlebell σε μια ποικιλία από ασκήσεις 2 και 3 φορές την εβδομάδα, σίγουρα θα σας προσφέρουν τα οφέλη Goji Berry γνώμες σε δύναμη, ευελιξία και αντοχή. Όπως μπορείτε να εξασκηθείτε μια ποικιλία από ασκήσεις, 3 έως 4 φορές δικαστήριο την εβδομάδα, να αυξήσει σταδιακά την ένταση.

Θα διαπιστώσετε ότι μέσα σε 6 έως 9 μήνες, όχι μόνο θα αναπτύξουν εξαιρετική μυϊκό σύστημα, θα Goji Berry είναι σε θέση να εκτελέσει αποτελεσματικά τα 300 προπόνηση δοκιμή. Απλά να έχετε κατά νου ότι είναι σημαντικό να λειτουργούν σταδιακά γνώμες να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και συλλήψεις σωστά μεταξύ των προπονήσεις για να επιτρέψει στο σώμα σας να ανακτήσει για την επόμενη πρόκληση. Ξεκινήστε το μίνι δοκιμές όπως θα γίνει πιο fit? εκτελέσει 100 επαναλήψεις, στη Goji Berry συνέχεια, 200, 300.

Ακριβώς όπως η κατάρτιση δικαστήριο για έναν μαραθώνιο που αρχίζει με το περπάτημα και το τρέξιμο, τα 300 προπόνηση δοκιμή είναι το αποκορύφωμα των προσπαθειών σας. Προχωρήστε και δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα για να δείτε αν μπορείτε να πάρετε στη μορφή με το τέλος του έτους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρενέργειες Goji Berry σχετικά με τα 300 προπόνηση δοκιμής και τις διάφορες μεθόδους που εμπλέκονται στην επίτευξη της ολοκλήρωσης. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μου και να ενταχθούν στην πρόκληση.

Οι γυναίκες τα Μυστικά Απώλειας Βάρους – Πώς να Πάρει Λεπτό Χωρίς το Γυμναστήριο

Ο διαβήτης και η παχυσαρκία έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας και οι δύο είναι στενά συνδεδεμένη με τον Goji Berry τρόπο ζωής μας. Αν δεν αλλάξουμε ορισμένες συνήθειες του τρόπου ζωής, αυτή η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί.

Έτσι, πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη φυσική ανασκόπηση σας Goji Berry κατάσταση και να ξεκινήσετε το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας;

Εδώ είναι 7 προτάσεις.

ΠΊΝΕΤΕ ΆΦΘΟΝΟ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΑΠΟΦΎΓΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΆ.

Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής ένωσης διαπίστωσε μια άμεση ανασκόπηση συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης Goji Berry αναψυκτικών και της παχυσαρκίας. Ραφιναρισμένης ζάχαρης με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι ο εχθρός της απώλειας βάρους.

Goji Berry – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά, αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Los Angeles Times, 15 σεπτεμβρίου 2005, με τίτλο: «Υγρή Καραμέλα. Η Άνοδος των μη πώς να χρησιμοποιήσετε αλκοολούχων Ποτών στην Αμερική.», δήλωσε: «τα αναψυκτικά, επί του παρόντος, η κύρια πηγή πρόσθεσε τη ζάχαρη και τις μελέτες Goji Berry τους συστατικά συνδέουν με την παχυσαρκία και θρεπτικά ελλείμματα».

Ο δρ Joseph Mercola, συγγραφέας του «Το Συνολικό Πρόγραμμα Υγείας» προειδοποιεί: «για Να είναι πραγματικά υγιής, θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά τη μείωση ή την εξάλειψη όλα τα σάκχαρα πώς να Goji Berry χρησιμοποιήσετε από τη διατροφή σας. Σκεφτείτε το γεγονός ότι ο κίνδυνος παχυσαρκίας αυξάνεται κατά ένα επιβλητικό 60% για κάθε αναψυκτικό που πίνεις μια μέρα.»

Μερικά δημοφιλή αναψυκτικά περιέχουν όσο το 9 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη!

Προσοχή, επίσης, χαμηλή σε θερμίδες ή συστατικά διατροφή ποτά. Ελέγξτε τις ετικέτες για να δείτε αν περιέχουν Ασπαρτάμη, ουσία που μπορεί Goji Berry να είναι τοξικά.

ΞΕΧΆΣΤΕ ΔΊΑΙΤΕΣ ΠΕΊΝΑΣ.

Αν πάτε σε μια συντριβή ή δίαιτα της πείνας, μπορεί να έχετε μια γρήγορη, αλλά παροδική απώλεια βάρους. Θα χάσετε κυρίως άπαχο μυών και αυτό είναι ό, τι δεν θέλεις!

Το σώμα σου τις Goji Berry αισθήσεις την πείνα και πηγαίνει σε κατάσταση πείνας. Επιβραδύνει την καύση λίπους ή μεταβολικό ρυθμό και αρχίζει να αποθηκεύει λίπος.

Αυτό είναι το αντίθετο από αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

ΆΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ.

Το σώμα σας έχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργό και ένα καθιστικός τρόπος ζωής, επιβραδύνει το μεταβολισμό. Δεν αντενδείξεις πρέπει Goji Berry να λάβουν μέρος σε υψηλής έντασης ασκήσεις. Απλό fitness δραστηριότητες, όπως η κηπουρική, το περπάτημα και αναρρίχηση σκάλες είναι ευεργετική. Βάρη ή ασκήσεις αντίστασης είναι ιδιαίτερα ευεργετικός, καθώς χτίζουν μυϊκή μάζα και να βοηθήσει να κάψετε το λίπος.

Αυτές οι ασκήσεις είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

ΤΡΏΤΕ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΈΝΑ ΓΕΎΜΑΤΑ.

Προσπαθήστε να Goji Berry συμπεριλάβετε μια ισορροπία πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων στη διατροφή σας. Το καλύτερο υδατάνθρακες είναι σύνθετοι αντενδείξεις υδατάνθρακες όπως το καστανό ρύζι, υψηλή σε φυτικές ίνες ψωμί, φρούτα και λαχανικά. Αυτά έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και απελευθερώνονται στο σώμα σιγά-σιγά με αυξημένο το αίσθημα της πληρότητας.

Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ένα Goji Berry ουσιαστικό μέρος της κάθε δίαιτα απώλειας βάρους. Ψύλλιο αποτέλεσμα κελύφη και λιναρόσπορο έδαφος είναι εξαιρετικές πηγές φυτικών ινών.

ΈΧΕΤΕ ΈΝΑ ΚΑΛΌ ΎΠΝΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ.

Σε μια μελέτη που αναφέρεται σε πρόσφατο τεύχος του Archives of Internal Medicine, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι Goji Berry τα υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα που κοιμόντουσαν λιγότερο από εκείνους με φυσιολογικό δείκτη μάζας αποτέλεσμα σώματος.

Goji Berry – τιμή, σε απευθείας σύνδεση, από που να αγοράσω, φαρμακείο

Το μήνυμα είναι σαφές. Προσπαθήστε να πάρετε Goji Berry τουλάχιστον 7 ώρες ύπνου κάθε βράδυ, και αν είναι δυνατόν αποφύγετε αργά το βράδυ τιμή γεύματα.

Το άγχος είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην απώλεια του ύπνου και τη συμπλήρωση της διατροφής σας με βιταμίνες της ομάδας Β, εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας ή βαλεριάνα τσάι μπορεί να βοηθήσει.

Το συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου, πριν πάτε για ύπνο Goji Berry σε απευθείας σύνδεση μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Γενικά λειτουργούν εξίσου καλά τιμή όπως και με συνταγή ή over the counter φάρμακα, χωρίς τις παρενέργειες. Θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το Goji Berry γιατρό σας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο.

ΤΡΏΤΕ ΤΑΚΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΙΚΡΆ ΓΕΎΜΑΤΑ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην υγιή σειρά βάρους τείνουν να σταματήσουν να τρώνε όταν αισθάνονται την άκρη που δεν έχει ληφθεί από την πείνα τους. Ξέρουν ότι Goji Berry μπορούν πάντα να έχουν περισσότερο αργότερα, όταν πεινάνε.

Προσπάθησε να σε απευθείας σύνδεση τρως όταν πεινάς και να σταματήσει όταν το άκρο έχει ληφθεί από την πείνα σας. Κραιπάλη φαγητού Goji Berry μέρη στελέχη για το πεπτικό σας σύστημα και δεν θα βοηθήσει την απώλεια βάρους σας και το πρόγραμμα γυμναστικής.

Το σημαντικό είναι να τρώτε Goji Berry μικρότερες μερίδες και να απολαύσετε μια ποικιλία από τρόφιμα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, για να καλύψουν τις καθημερινές από που να αγοράσω διατροφικές απαιτήσεις.

ΤΈΛΟΣ, ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΆ ΣΑΣ.

Δεν είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι το φαγητό το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Ωστόσο, αυτό τι οι περισσότεροι άνθρωποι με Goji Berry απώλεια βάρους πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνει άνετα με από που να αγοράσω το φαγητό και πάλι. Προσπαθήστε μόνο να σκεφτούμε το επόμενο γεύμα σας, όταν μπορείτε να πάρετε πεινασμένοι, φάτε, τότε ξέχνα το.

Το φαγητό είναι συχνά χρησιμοποιούνται από εκείνους με την απώλεια βάρους και την καταλληλότητα φαρμακείοπροβλήματα Goji Berry για να τους βοηθήσει να ασχοληθεί με τα συναισθηματικά ζητήματα. Αν νομίζετε ότι μπορεί να είναι μια συναισθηματική υπερβολικά, θα πρέπει να αποκαλύψει τα συναισθήματα που είναι η αιτία. Είσαι θυμωμένος, αγχωμένος ή απογοητευμένος; Μόλις ξέρετε γιατί τρώνε περισσότερο, στη συνέχεια, μπορείτε να επικεντρωθεί σε εποικοδομητικούς τρόπους για την επίλυσή του. Μπορεί να χρειαστεί να το συζητήσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια με τον οικογενειακό Goji Berry φαρμακείο σας γιατρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ