Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το Fat Loss 4 idiots διατροφή έχει εξελιχθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια διατροφής σήμερα. Η δίαιτα υποστηρίζει μια θεωρία που ονομάζεται το γκοτζι μπερι Μετατόπιση Θερμίδες ή Θερμίδες Μετατόπιση Θεωρία. Η ιδέα πίσω από Θερμίδων Μετατόπιση είναι να αυξήσει το ρυθμό του μεταβολισμού, διεγείροντας το σώμα μας να κάψει επιπλέον λίπος μέσω του δίνει σήματα ότι οι θερμίδες είναι χαμηλή.

Με βάση την προσωπική εμπειρία και από συζητήσεις με άλλους ανθρώπους, επίσης, χρησιμοποιώντας αυτό το γκότζι μπέρι τιμή διατροφή, τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των Θερμίδων Μετατόπιση είναι:

Μειονεκτήματα:

Χωρίς γκοτζι μπερι Δέσμευση Και την Αποφασιστικότητα, αλλά χωρίς Επιτυχία

Το Fat Loss 4 idiots δίαιτα ισχυρίζεται ότι είναι η πιο εύκολη λύση για τη γρήγορη και βιώσιμη απώλεια βάρους, αλλά σύμφωνα με την εμπειρία μου, χωρίς τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα που ποτέ δεν θα έχουν την επιθυμητή επιτυχία. Παρόλο που η δίαιτα είναι εύκολη στην εφαρμογή και να ακολουθήσει, είναι να μπορείτε να συμμορφωθούν με το σχέδιο διατροφής σας ή όχι. Αυτή η δίαιτα δεν είναι απλά ένα χάπι απώλειας βάρους επεξεργασίας, όπου μπορείτε να ρίξει σε το φάρμακο και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα.

Αξίωση να Χάσει 9lbs σε 11 μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί (αν όχι αδύνατο).

goji berry

Η δίαιτα ισχυρίζεται ότι θα είναι σε θέση να χάσουν όσο το 9lbs σε 11 ημέρες. Πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να προσελκύονται από αυτό το νούμερο, ενώ άλλοι θα πρέπει να ειδοποιηθούν ότι ακούγεται αμφιβόλου.

Η απώλεια βάρους επιτυχία εξαρτάται βασικά από τη συνακόλουθη εφαρμογή του σχεδίου δίαιτα, η μείωση της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων και επίσης σωματικές δραστηριότητες.

Από την προσωπική μου εμπειρία, αποφάσισα να μειώσει την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων κατά 500 θερμίδες (συσσώρευση 3500 καλ λιγότερο ανά εβδομάδα) για την επίτευξη κατά μέσο όρο 1900 cal ανά ημέρα. Για ένα βολικό σχεδιασμό από το καθημερινό μου πρόγραμμα διατροφής, θα χρησιμοποιηθεί το Online Menu Planner που ήρθε με το Fatloss4Idiots εγχειρίδιο. Με τη στρατηγική αυτή, δεν ήταν σε θέση να χάσετε 6 κιλά τον πρώτο μήνα, 4 κιλά στη δεύτερη και πάλι 6 κιλά στο τρίτο (λογιστική για περίπου 2,7 κιλά σε 14 ημέρες). Θέλω να επιτευχθεί αυτή η απώλεια βάρους χωρίς πείνα τον εαυτό μου ή την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας.

Μίλησα με 5 φίλους και συγγενείς χρησιμοποιώντας το Fatloss4Idiots σχέδιο διατροφής αυστηρά ήδη για περισσότερο από τρεις μήνες και αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα να κάνει δίαιτα. Ως συμπέρασμα, η μέση απώλεια βάρους σε 11 με 14 ημέρες ήταν μόνο το 7,6 κιλά αντί του ισχυρίστηκε 9lbs. Όλη η συνέντευξη dieters ασκούνταν περισσότερο από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του Fat Loss 4 idiots διατροφή. Τέλος πάντων, το βρήκα δύσκολο να καταλήξουμε με έναν ακριβή αριθμό, καθώς πολλές αξιολογούνται τα πρόσωπα δεν ελέγχουν το βάρος τους σε καθημερινή βάση.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο ισχυρισμός της απώλειας 9lbs σε 11 μέρες είναι μάλλον υπερβολή και ίσως θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα άνω όριο και όχι τον κανόνα, καθώς μόνο πολύ λίγοι θα είναι σε θέση να επιτύχει αυτό το στόχο σε μόλις 11 ημέρες.

Όχι Μόνιμη Απώλεια Βάρους, αν δεν Συνεχίστηκε

Αναγνώρισα ότι μόλις σταμάτησα μετά το Fat Loss 4 idiots διατροφή και προσπάθησε να εισέλθει στο προηγούμενο “ρουτίνα” και πάλι, το βάρος μου άρχισε να αυξάνεται και πάλι. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν αυτό το σχέδιο δίαιτα δουλεύει και όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται πραγματικά να χάσετε βάρος, δεν είναι περισσότερο από μια προσωρινή λύση, εάν δεν προσαρμόσουν τον τρόπο ζωής σας μετά την πτώση τα επιπλέον κιλά. Τέλος πάντων, μετά βιώνει την διατροφή και την υιοθέτηση στις νέες διατροφικές συνήθειες, θα αναγνωρίσει πόσο εύκολο είναι να συνεχίσει με αυτή τη δίαιτα και θα το κάνει σχεδόν αυτόματα.

Άλλα Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν κλινικές μελέτες που παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα
  • Το Fat Loss 4 idiots διατροφή δεν ισχύει οποιαδήποτε κατασταλτικά της όρεξης (που δεν είναι φυσικός)
  • Δεν υπάρχει επίσημη σχήμα γυμναστήριο που απευθύνεται στην επίσημη ιστοσελίδα
  • Η διατροφή απαιτεί να αλλάξει αρκετά δραστικά τις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες. Όχι ο καθένας μπορεί να είναι έτοιμη να το διαχειριστεί αυτό.

Πλεονεκτήματα:

Απλό Σχέδιο Διατροφής

Fat Loss 4 idiots είναι ένα απλό και μοναδικό διατροφής απώλειας βάρους που μαθαίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας με το χαμηλό ξεκίνημα και όχι το κόστος παρακολούθησης. Έχω αγοράσει/δοκιμάσει πολλά άλλα προγράμματα διατροφής, αλλά αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό από κάθε άλλο πρόγραμμα διατροφής ξέρω. Η διατροφή το βιβλίο περιέχει τα φορτία των πληροφοριών σχετικά με την απώλεια βάρους τεχνικές και την ανάγνωση του βιβλίου αναγνωρίζεις πόσο εύκολο είναι να ακολουθήσει αυτή τη δίαιτα.

Υγιές Σχέδιο Διατροφής

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχω μιλήσει (και εμού συμπεριλαμβανομένου) προτιμούν μια μέθοδος απώλειας βάρους που δεν χρησιμοποιεί κατασταλτικά της όρεξης ή άλλα ακριβά συμπληρώματα διατροφής. Όπως το Fat Loss 4 idiots διατροφή δεν αποκλείει καμιά ομάδα τροφίμων, σε αντίθεση με άλλες δίαιτες, όπως η χαμηλή σε υδατάνθρακες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χαμηλή cal κ. λπ., δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μη ισορροπημένη διατροφή. Αυτό είναι ίσως το πιο υγιές σχέδιο διατροφής σας θα βρείτε ποτέ.

Ιδιαίτερα Αποτελεσματική Διατροφή χωρίς Πείνα τον Εαυτό σας

Ακόμη και αν ο ισχυρισμός της απώλειας 9lbs σε 11 μέρες είναι μάλλον υπερβολή, η εμπειρία δείχνει άτομα που χρησιμοποιούν αυτή τη δίαιτα χάνουν βάρος πολύ γρήγορα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα άτομα με χαμηλό μεταβολισμό που προσπάθησε ήδη άλλα σχέδια διατροφής χωρίς επιτυχία (συμπεριλαμβανομένου και εμού). Με κάποιες περισσότερες σωματικές δραστηριότητες, θα πρέπει να είναι κανένα πρόβλημα για να χάσετε μεταξύ 7 και 8 κιλά σε δύο εβδομάδες, χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια και, το πιο σημαντικό – χωρίς πείνα τον εαυτό σας.

Αποφεύγοντας τα φόβος Απώλειας Βάρους Οροπέδιο και Rebound Effect

Απώλεια βάρους Οροπέδιο είναι ένα στάδιο, όταν μετά την αρχική απώλεια βάρους δεν έχουν να χάσουν κιλά, ανεξάρτητα από τις θερμίδες που καταναλώνονται. Το Fat Loss 4 idiots Δίαιτα με Θερμίδες Μετατόπιση είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος για να ξεπεραστεί αυτό το Βάρος Απώλεια Οροπέδιο και για να αποφευχθεί ο φόβος αναπήδηση χάσει βάρος. Το σώμα σας θα λάβετε διαφορετικές θερμίδες κάθε μέρα. Μια μέρα θα καταναλώνουν 1500 θερμίδες και την επόμενη θα μπορούσε να είναι 1100 θερμίδες, που προέρχονται από διάφορα είδη τροφίμων. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα σας δεν δημιουργεί διατροφική συνήθεια, συνεχίζει να καίει θερμίδες και να διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταβολισμού σας ακόμα και όταν τρώτε λιγότερο. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο γρήγορη απώλεια βάρους, αποφεύγοντας τα φόβος Απώλειας Βάρους Οροπέδιο και το Rebound.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος γιατί αυτή η διατροφή είναι τόσο επιτυχημένος. Στοχεύει το ποσοστό μεταβολισμού σας, καθώς η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων βάρους, αντί απλά να μειώνει την πρόσληψη θερμίδων.

Σε Απευθείας Σύνδεση Γεννήτρια Δίαιτα

Κατά την αγορά της διατροφής εγχειρίδιο, θα έχετε πρόσβαση σε ένα σε απευθείας σύνδεση γεννήτρια δίαιτα. Βρήκα αυτό το εργαλείο πολύ χρήσιμο και χρησιμοποιείται συχνά για τον καθορισμό το καθημερινό μου μενού. Η διατροφή γεννήτρια δημιουργεί 11 ημέρες των βασικών σχέδια για το γεύμα με βάση τις προτιμήσεις τροφίμων.

Ως συμπέρασμα, για τους περισσότερους ανθρώπους το γκοτζι μπερι δυνάμεις υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Αυτός είναι aο λόγος γιατί αυτή η υγιής διατροφή θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα και πιο ισχυρές μεθόδους απώλειας βάρους που διατίθενται σήμερα.

LEAVE A REPLY