Κοινοί Τύποι Σεξουαλικές Δυσλειτουργίες Σε Άνδρες που Βρέθηκαν. Η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι αρκετά Erofertil κοινό πρόβλημα υγείας σε άνδρες στις μέρες μας. Αναφέρεται στο πρόβλημα που εμποδίζει ένα άτομο από το να απολαμβάνουν ή βιώνουν ικανοποίηση ή ευχαρίστηση από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.erofertil.gr

Τώρα, ας μάθουμε τι προκαλεί αυτές τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Erofertil – Ελλάδα, σύνθεση, σχόλια, απάτη

Κύριες Αιτίες της Σεξουαλικής Δυσλειτουργίας

Τα αίτια που Erofertil σκανδάλη Ελλάδα σεξουαλικές δυσλειτουργίες σε άνδρες μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές σχόλια κατηγοριοποιούνται σε δύο τμήματα: Σωματική και Ψυχολογική.

Φυσικές αιτίες: οι Περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουν τα γεγονότα ότι Erofertil αριθμό υγείας ή ιατρικές καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε σύνθεση σεξουαλικές δυσλειτουργίες και συχνά αναρωτιέμαι που απάτη γιατί έχουν προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία. Θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι ορισμένες ιατρικές παθήσεις όπως ο διαβήτης, νευρολογικές διαταραχές, Erofertil καρδιακή και αγγειακή νόσο, με ορισμένες χρόνιες ασθένειες, όπως Ελλάδα ηπατική ή νεφρική ανεπάρκεια και το πιο σημαντικό σχόλια ορμονικές ανισορροπίες μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες.

Εκτός από αυτούς τους παράγοντες, απάτη αλκοολισμού, κατάχρησης ναρκωτικών και οι παρενέργειες ορισμένων τύπων σύνθεση φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων μερικές Erofertil αντικαταθλιπτικά φάρμακα, επίσης, να επηρεάσει τη σεξουαλική μονάδα δίσκου και λειτουργίες. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Ψυχολογικές αιτίες: Αυτός ο παράγοντας είναι αρκετά κοινό στις μέρες μας, αφού οι περισσότεροι άνδρες που υποφέρουν από εργασιακό άγχος και το άγχος και αυτό επηρεάζει τους Erofertil σεξουαλική απόδοση σημαντικά. Επιπλέον, έχει μελετηθεί ότι η κατάθλιψη, οικογενειακή θέματα ή προβλήματα σχέσης ή το παρελθόν σεξουαλικό τραύμα μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική επιθυμία στους άνδρες.

Εδώ, έχουμε συζητήσει σε μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα υγείας σε άνδρες που σχετίζονται με τη σεξουαλική δυσλειτουργία.

  1. Πρόωρη Εκσπερμάτωση

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα από τα Erofertil πιο κοινή σεξουαλική υποχωρητικό σε άνδρες. Εκτιμήσεις διαπίστωσε ότι ένας στους τρεις άντρες επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα υγείας. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο εκσπερματίζει πριν ή και νωρίτερα μετά τη συνουσία. Τόσο βιολογικοί όσο και ψυχολογικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για αυτό το πρόβλημα υγείας. Αν και οι περισσότεροι άντρες δεν αισθάνονται άνετα να συζητούν σχετικά με το θέμα, είναι θεραπεύσιμη, στις περισσότερες περιπτώσεις. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Τα συμπτώματα

Το αρχικό σύμπτωμα Erofertil πρόωρη εκσπερμάτωση εκσπερμάτωση είναι ότι συμβαίνει ακριβώς πριν από την έναρξη της συνουσίας ή λίγο αργότερα, πριν από την επιθυμία του, είτε από το συνεργάτη και προκαλεί άγχος. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις σεξουαλικές καταστάσεις, ακόμα και κατά τον αυνανισμό. Αυτή η ασθένεια είναι γενικά χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ” υπό ρυμούλκηση κατηγορίες: δια βίου (πρωτοβάθμια) και επίκτητη (δευτεροβάθμια).

Η Διεθνής εταιρεία Σεξουαλικής Ιατρικής έχει επισημάνει κάποιες Erofertil βασικά χαρακτηριστικά της δια βίου πρόωρη εκσπερμάτιση:

Εκσπερμάτωση που τις περισσότερες φορές συμβαίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την επαφή.

Η αδυναμία του να κρατήσει πίσω εκσπερμάτωση μετά την κολπική διείσδυση.

Απώλεια ενδιαφέροντος σε φυσική Erofertil οικειότητα.

Τα συμπτώματα της δευτεροβάθμιας πρόωρη εκσπερμάτωση βρέθηκαν να είναι παρόμοια με τα συμπτώματα της δια βίου πρόωρη εκσπερμάτωση. Ωστόσο, υπάρχει μία βασική διαφορά.

Δευτεροβάθμια πρόωρη εκσπερμάτωση αναπτύσσεται συνήθως σε άνδρες που δεν έχουν υποστεί εκσπερμάτισης ζητήματα στο παρελθόν και έχουν Erofertil έμπειρους καταπληκτικό φυσικές σχέσεις και απέκτησε το ζήτημα της υγείας οφείλεται σε κάποιο λόγο. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.erofertil.gr

Αιτίες

Εκ των προτέρων μόνο ψυχολογικά αίτια ήταν υπεύθυνος για αυτό το πρόβλημα εκσπερμάτισης. Ωστόσο, οι γιατροί είναι επίσης λαμβάνοντας υπόψη Erofertil βιολογικούς παράγοντες που μπορούν επίσης να συμβάλουν στην ανάπτυξη αυτού του προβλήματος.

Erofertil – γνώμες, δικαστήριο, ανασκόπηση, παρενέργειες

Κάποια σημαντική ψυχολογική Erofertil παράγοντες είναι:

Άγχος: Πολλοί άνδρες κατά τη διάρκεια της γνώμες σεξουαλική επαφή είναι ιδιαίτερα εξέταση για την απόκτηση και διατήρηση της στύσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και συγκεντρώνονται πολλά για τους δικαστήριο σεξουαλική απόδοση. Αυτό συχνά ανασκόπηση οδηγεί Erofertil άγχος και το άτομο που σπεύδει να εκσπερματίζει πριν από το χρόνο. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Στρες: Κάθε δικαστήριο ψυχολογική ή συναισθηματική πίεση που συχνά οδηγεί σε άγχος. Το άγχος ανασκόπηση επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και παρενέργειες έχει βρεθεί ότι οι άνδρες που πάσχουν από το άγχος συχνά αναπτύσσουν σεξουαλικά προβλήματα όπως πρόωρη εκσπερμάτωση.

Ασυμβίβαστη σχέση: έχει γνώμες συχνά παρατηρήσει ότι διαπροσωπικές παρενέργειες ζητήματα είναι συχνά υπεύθυνα για αυτή τη χαρακτηριστική σεξουαλική δυσλειτουργία.

Άλλα Erofertil παράγοντας

Ορισμένα φάρμακα

Υπάρχουν κάποιες σπάνιες Erofertil φάρμακα που επηρεάζουν τη δράση των χημικών μηνυμάτων στον εγκέφαλο. Αυτό, συχνά, συμβάλλει στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Θεραπείες και φάρμακα

Η σεξουαλική θεραπεία

Η σεξουαλική θεραπεία είναι αρκετά Erofertil αποτελεσματική στη θεραπεία των συμπτωμάτων της πρόωρης εκσπερμάτωσης και συχνά συνταγογραφείται από τους γιατρούς. Ένα από τα κοινά είδη της σεξουαλικής θεραπείας είναι να αυνανίζεται μερικές ώρες πριν από τη συνουσία, έτσι ώστε να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Οι γιατροί, επίσης, συνιστούμε την αποφυγή κολπική διείσδυση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να επικεντρωθεί σε Erofertil κάποιου άλλου είδους σεξουαλική αναπαραγωγή για να μειώσετε το στρες ή το άγχος που πολλοί άνδρες εμπειρία κατά τη διάρκεια της επαφής.

Φάρμακα

Πολλοί γιατροί προτείνουν ορισμένα αντικαταθλιπτικά για τη θεραπεία αυτή Erofertil σεξουαλική υγεία το ζήτημα. Ορισμένοι ουρολόγοι συνταγογραφήσει εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs), όπως η παροξετίνη (Paxil), η σερτραλίνη (Zoloft) ή φλουοξετίνη (Prozac) για να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 μέρες για να πάρει αποτέλεσμα από αυτά τα φάρμακα. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.erofertil.gr

Τοπικά αναισθητικά

Επίκαιρο αναισθητικό φάρμακο είναι επίσης συνταγογραφείται από τους γιατρούς για να αποτρέψει τη γρήγορη εκσπερμάτωση. Εφαρμόζεται πάνω στο πέος λίγο Erofertil πριν από τη συνουσία. Αυτό μειώνει την αίσθηση κατά την επαφή και να ελέγχει την εκσπερμάτωση. Μια σειρά από φημισμένα σύνθεση φαρμακεία παρέχει μια σειρά από τοπικά αναισθητικά. Ωστόσο, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε έναν Erofertil έμπειρο γιατρό σας ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει το κατάλληλο, με βάση το ιατρικό ιστορικό σας και τις εκθέσεις.

Erofertil – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά, αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Παροχή συμβουλών ή γνωστική συμπεριφορική θεραπεία

Αυτό είναι γενικά αποτέλεσμα συνιστάται πώς να χρησιμοποιήσετε από τους γιατρούς Erofertil σε συνδυασμό με αντενδείξεις φαρμακευτική αγωγή. Αυτό είναι ένα είδος θεραπείας που θα πρέπει να συνομιλήσει με την ψυχική υγεία εμπειρογνωμόνων. Έχει βρεθεί να είναι αποτελεσματική σε συστατικά μείωση του στρες και το άγχος.

  1. Στυτική δυσλειτουργία

Στυτική δυσλειτουργία, συνήθως αποτέλεσμα χαρακτηριστεί ως ο ΕΝΤ είναι η αδυναμία Erofertil άνδρες να διατηρήσουν ή συστατικά διατήρηση της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή. Αν πώς να χρησιμοποιήσετε στυτική δυσκολία διαρκεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αποφύγετε την επίσκεψη των γιατρών. Ωστόσο, αν είναι ένα πάγιο πρόβλημα, είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε έναν ουρολόγο για τη θεραπεία της υγείας αντενδείξεις πρόβλημα. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Τα συμπτώματα

Δυσκολία στην επίτευξη στύσης

Αδυναμία να διατηρήσει τη στύση

Μόνο να είναι σε θέση να επιτύχουν στύση, ενώ Erofertil αυνανισμό, αλλά όχι κατά το χρόνο της σεξουαλικής επαφής

Αιτίες

Η γήρανση δεν είναι η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας, όπως πολλοί νέοι επίσης να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. ΕΝΤ γενικά αναπτύσσεται λόγω ειδικών κατάσταση της υγείας. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Δοκιμή και διάγνωση

Ο γιατρός σας μπορεί να εξετάσει το πέος Erofertil βρείτε αν υπάρχει κάποιο δομικό πρόβλημα με το όργανο. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εξετάσεις αίματος για να ελέγξει το επίπεδο των βασικών ορμονών στο σώμα σας.

Intracavernous δοκιμής εγχύσεων: Μια συνθετική ορμόνη είναι μερικές φορές ένεση στο πέος για να ενισχύσει τη ροή του αίματος. Αν η στύση, Erofertil υποδηλώνει ότι το άτομο έχει προβλήματα με την παροχή αίματος ή τα αιμοφόρα αγγεία και ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει μια σάρωση υπερήχων.

Duplex υπερηχογράφημα είναι επίσης κάποια στιγμή που προδιαγράφεται για τη μέτρηση της ροής του αίματος μέσα στο πέος. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.erofertil.gr

Θεραπεία

Για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, είναι απαραίτητο να κάνετε τη σωστή θεραπεία της υποκείμενης υγείας συνθηκών πρώτη. Σε πολλές περιπτώσεις, έχει διαπιστωθεί ότι μόνο κατά τη διάγνωση οι υποκείμενες συνθήκες υγείας, τα ζητήματα της ΕΝΤ έχουν επιλυθεί.

Φαρμακολογική θεραπεία

Σε πολλές περιπτώσεις, από του στόματος φαρμακευτική αγωγή που συνιστάται από τους γιατρούς για να ενισχύσει την ικανότητα να επιτύχει και να διατηρήσει τη στύση. Μερικοί κοινοί τύποι φάρμακα είναι αναστολείς φωσφοδιεστεράσης (PDE-5) αναστολείς και απομορφίνη.

Erofertil – τιμή, σε απευθείας σύνδεση, από που να αγοράσω, φαρμακείο

Διουρηθρική θεραπεία

Αυτό είναι ένα άλλο Erofertil αποτελεσματική τιμή φαρμακολογικές λύση που εφαρμόζεται στην ουρήθρα για τη βελτίωση της στύσης. Μπορεί να διατηρηθεί με τη βοήθεια του μια ελαστική ζώνη που εφαρμόζεται στο σε απευθείας σύνδεση βάση του πέους. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

Intracavernous εγχύσεων

Όπως συζητήθηκε από που να αγοράσω προηγουμένως, αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά σε απευθείας σύνδεση θεραπείες για να βελτιώσουν την κατάσταση. Λύσεις για τις ενέσεις παρασκευάζονται με διαφορετικά συστατικά, όπως alprostadil, παπαβερίνη και συνδυασμούς φαρμάκων. Είναι, επίσης, φαρμακείο κατάλληλη για ασθενείς που δεν είναι συμβατές με από του στόματος θεραπείες.

Ωστόσο, ED θεραπείας είναι τιμή συνιστάται από τους γιατρούς, ανάλογα με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του φαρμακείο ασθενή, η φαρμακευτική αγωγή Erofertil ανοχή, τη σοβαρότητα της νόσου, υποκείμενη από που να αγοράσω συνθήκες για την υγεία και περισσότερα. Διαβάστε περισσότερα: www.erofertil.gr

  1. Χαμηλή Λίμπιντο

Χαμηλή σεξουαλική επιθυμία είναι ένα άλλο πρόβλημα υγείας στους ανθρώπους. Αν και το ποσοστό των ανδρών που έχουν χαμηλή λίμπιντο δεν είναι ανησυχητικό, σύμφωνα με Irwin Goldstein, αρχισυντάκτης του Journal of sexual Medicine και διευθυντής σεξουαλικής ιατρικής στο Alvarado Νοσοκομείο στο Σαν Ντιέγκο, περίπου ένας στους πέντε άνδρες έχουν χαμηλή σεξουαλική ορμή. Και αυτό αποκαλείται συχνά ως διαταραχής μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας διαταραχή (HSDD).

Ωστόσο, η χαμηλή λίμπιντο σε άνδρες δεν πρέπει να συγχέεται με τη στυτική δυσλειτουργία, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι οι περισσότεροι άνδρες με χαμηλή σεξουαλική ορμή δεν έχουν Erofertil προβλήματα στην επίτευξη στύσης.

LEAVE A REPLY