Rate this post

Προσπαθώντας Να Πάρετε Μια Επίπεδη Στομάχι Ή 6 Pack Abs;

Όλοι έχουμε ένα ορθού κοιλιακού, κοινώς γνωστό ως κοιλιακούς ή Alpha Testogain κοιλιακούς μυς. Το κύριο πρόβλημα είναι το ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα στους άντρες αρέσει να καταθέσουν την πλειοψηφία από τις αποθήκες λίπους στην κοιλιακή περιοχή. Το δέρμα σας είναι μόνο περίπου 1mm παχύ, οπότε αν μπορείτε να τσιμπήσετε το δέρμα γύρω από το μεσαίο τμήμα και να είναι μεγαλύτερη από 2mm η υπέρβαση είναι το λίπος. Λέγεται υποδόρια (κάτω από το δέρμα) λίπος.

Μην πανικοβληθείτε! Κανείς δεν έχει Μηδενική % Λίπος.

Alpha Testogain – Ελλάδα, σύνθεση, σχόλια, απάτη

Στόχος σας πρέπει να είναι ένα ορισμένο ποσοστό σωματικού λίπους. Το ποσοστό σωματικού λίπους, το οποίο μπορείτε να Alpha Testogain δείτε το κοιλιακό μυ ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η Ελλάδα γενετική και τη μυϊκή μάζα. Είναι γενικά οπουδήποτε από 8-12% σωματικού λίπους που θα αρχίσεις να βλέπεις τους κοιλιακούς μυς κάτω από το δέρμα.

Δεν υπάρχει Alpha Testogain αριθμός κοιλιακούς μπορείς να κάνεις για να πάρεις 6pack κοιλιακούς αν το σώμα σας το ποσοστό λίπους είναι υψηλή. Αυτό ονομάζεται μείωση σημείων και είναι ένα από τα μεγαλύτερα fitness μύθοι. Αντί να χρησιμοποιεί σχόλια την παραπληροφόρηση, το καλύτερο είναι να πάρετε μια απλή επιστημονική προσέγγιση για Alpha Testogain να προσδιοριστεί ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε Ελλάδα μια επίπεδη στομάχι ή 6pack κοιλιακούς. Αυτό που κάποιοι άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ως το μέγα μυστήριο της επίπεδη στομάχι ή 6pack κοιλιακούς είναι εύκολα κατανοητό αν κατανεμημένες σε μερικά επιστημονικά βήματα.

Το Πρώτο πράγμα που Πρέπει να Ξέρετε είναι μια Βασική Επιστημονική Νόμο!

Το 1ο νόμο της θερμοδυναμικής ή, γενικότερα, ο νόμος της διατήρησης της ενέργειας είναι απλά analogized για χάρη σου, όπως Alpha Testogain σύνθεση θερμίδες σε σχέση με τις θερμίδες. Εάν καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες καίτε, θα κερδίσει το βάρος. Εάν καίτε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνουν, θα χάσετε βάρος. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάρει γύρω από αυτό.

Τι σημαίνει αυτό; Θα πρέπει είτε να τρώνε λιγότερο ή περισσότερη άσκηση. Ένας συνδυασμός και των δύο είναι η βέλτιστη. Η Alpha Testogain διατροφή σας μπορεί να αλλάξει με πολλούς τρόπους, αν προσπαθείτε να πάρετε 6pack κοιλιακούς. «Τρώτε λιγότερο από το να τρως περισσότερο,» σύνθεση είναι μια πληροφορία που οι περισσότεροι Αμερικανοί θα βρείτε χρήσιμες. Να τρως 5-6 μικρά γεύματα Alpha Testogain την ημέρα, θα κρατήσει το σώμα σας είναι το πεπτικό σύστημα να λειτουργεί ομαλά και το μεταβολισμό ψηλά. Το πόσιμο απάτη νερό είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Το σώμα σου λειτουργεί καλύτερα όταν είναι σωστά ενυδατωμένο, γι ‘ αυτό φροντίστε να πίνετε τη συνιστώμενη 8 φλυτζάνια ανά ημέρα.

Υδατάνθρακες (υδατάνθρακες) έχουν δαιμονοποιηθεί τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά αυτό είναι ένα άλλο γυμναστήριο μύθος. Οι υδατάνθρακες Alpha Testogain σχόλια είναι το σώμα σας είναι η κύρια πηγή ενέργειας για την έντονη άσκηση. Την έντονη απάτη άσκηση είναι απαραίτητη για να πάρετε 6pack κοιλιακούς. Το λίπος είναι αυτό που πρέπει να αποφύγετε!

Alpha Testogain – γνώμες, δικαστήριο, ανασκόπηση, παρενέργειες

Κάθε γραμμάριο λίπους έχει πάνω από δύο φορές τις θερμίδες από ένα γραμμάριο υδατανθράκων ή πρωτεϊνών. Τρώει λιγότερο λίπος, συνήθως σημαίνει ότι θα τρώτε λιγότερες θερμίδες. Επίσης, γνώμες το λίπος είναι πιο Alpha Testogain εύκολα να μετατραπεί σε λίπος στο σώμα ενώ οι πρωτεΐνες και οι υδατάνθρακες λάβει περισσότερη ενέργεια για να χωνέψει. Χρειάζεσαι λίγο λίπος στη διατροφή σας, ονομάζονται απαραίτητα λιπαρά οξέα, αλλά μπορείτε να πάρετε αρκετό από ένα Ουσιαστικό Λιπαρό Οξύ (EFA), το χάπι.

Για 6pack κοιλιακούς, Alpha Testogain το καλύτερο είναι να φάτε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, επειδή είναι κορεσμού (γεμίσει) και να περιέχει γνώμες το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την όρεξή σας. Και Alpha Testogain άπαχο (χαμηλά λιπαρά) πρωτεΐνη που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα και να σας ικανοποιήσει.

Το Δεύτερο Πιο Σημαντικό Βήμα για να Πάρει ένα 6pack ΔΕΝ είναι Ασκήσεις Κοιλιακών!

Αυξάνει το μεταβολισμό Alpha Testogain σας. Μεταβολισμό δικαστήριο σας είναι πόσες θερμίδες καίει το σώμα σας ανά ημέρα. Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας είναι να άσκηση, ειδικά για το βάρος της κατάρτισης.

Το βάρος της κατάρτισης είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανυψώσει το μεταβολισμό σας. Δεν μιλάω για κοιλιακό μηχανήματα στο γυμναστήριο ή κρίσιμες στιγμές. Όταν εκτελείτε πλήρη σωματικού δικαστήριο βάρους της Alpha Testogain κατάρτισης, χρησιμοποιώντας μεγάλες ομάδες μυών σας, όχι μόνο θα κάψετε μερικές θερμίδες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά να συνεχίσει να καίει θερμίδες μετά την προπόνηση σας.

Μεγάλες μυϊκές ομάδες περιλαμβάνουν τα πόδια, το στήθος και την πλάτη. Είναι καλύτερο να επικεντρωθεί σε πολυ-κοινές κινήσεις Alpha Testogain όπως ανασκόπηση καταλήψεις, πάγκο πρέσες, και σειρές που χρησιμοποιούν το πιο μυϊκή μάζα. Αξιοποιήσετε στο έπακρο από το χρόνο σας.

Το Βάρος Της παρενέργειες Κατάρτισης Διατηρεί Και Χτίζει Τη Alpha Testogain Μυϊκή Σας Μάζα, Καρδιαγγειακή Κατάρτιση Καίει Επιπλέον Θερμίδες!

Μετά από ένα στερεό το βάρος της κατάρτισης του προγράμματος, το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει μια έντονη Alpha Testogain καρδιο πρόγραμμα. Τον υψηλότερο ρυθμό της καρδιάς σας παίρνει κατά τη διάρκεια της καρδιο, τόσο το καλύτερο. Η λειτουργία ανασκόπηση της δραστηριότητας. Μπορείτε να εκτελέσετε, ποδήλατο, άλμα, πάλη, το κιβώτιο, ή χρησιμοποιήστε το ελλειπτικό εκπαιδευτή στο γυμναστήριο Alpha Testogain σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εκτελέσετε τουλάχιστον 20 παρενέργειες λεπτά και κατά προτίμηση όχι περισσότερο από 45 ή 60 λεπτά της καρδιο μέχρι και 6 φορές την εβδομάδα για να επιτευχθεί 6pack κοιλιακούς.

Alpha Testogain – πώς να χρησιμοποιήσετε, συστατικά, αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Εκτελούν καρδιο για πάρα πολύ καιρό (πάνω από 60 min) μπορεί να προκαλέσει σε σας για να χρησιμοποιήσει το δικό Alpha Testogain της μυϊκής μάζας και ενέργειας. Έχοντας ένα μείγμα υδατανθράκων και πρωτεϊνών μετά πώς να χρησιμοποιήσετε από προπονήσεις σας μπορεί επίσης να εξαλείψει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το δικό τους μυς σας για τα καύσιμα. Μια κανονική Σοκολάτα είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

Τελευταίο αλλά Όχι Λιγότερο σημαντικό, για την επίτευξη 6pack Κοιλιακούς Alpha Testogain αποτέλεσμα Θα Πρέπει να Εκτελέσει Σωστά τον Πυρήνα και Ασκήσεις Κοιλιακών!

Θα πρέπει να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ του πυρήνα και τους κοιλιακούς ασκήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί το πώς να χρησιμοποιήσετε 6pack κοιλιακούς. Βασικές ασκήσεις περιλαμβάνουν τη σταθεροποίηση, Alpha Testogain ενώ το κοιλιακό ασκήσεις περιλαμβάνουν την κάμψη προς τα εμπρός στο ισχίο. Σας obliques, επίσης, να μπαίνουν στο παιχνίδι. Η obliques είναι οι μύες σας, πλευρές που περιστρέψτε το σώμα σας από πλευρά σε πλευρά, καθώς και τη σταθεροποίηση του πυρήνα σας.

Χρήση πολλαπλών ασκήσεων. διαφέρουν οι γωνίες, επαναλήψεις, σετ και αντίσταση για να πάρετε την πιο έξω από το κοιλιακό ασκήσεις. Πάντα να κάνετε τις ασκήσεις με τη σωστή μορφή και να μην το παρακάνετε. Περάσουν Alpha Testogain συστατικά όχι αποτέλεσμα περισσότερο από 15 λεπτά την ημέρα σε κοιλιακούς και ασκήσεις πυρήνα, ακολουθήστε τις προηγούμενες συστάσεις και σύντομα θα έχετε ένα επίπεδο στομάχι ή 6pack κοιλιακούς που πάντα ήθελε.

Απαλλαγείτε από το Λίπος της Κοιλιάς Γρήγορα και Εύκολα

Εντάξει, έχετε πάρει αντενδείξεις μια μικρή μεγαλύτερος, όχι μόνο Alpha Testogain έχει τη σοφία σας να επεκταθεί, αλλά και τη σιλουέτα σας.

Τώρα, μην με παρεξηγείτε. Το λίγο λίπος που το σώμα δεν είναι ένα κακό πράγμα. Στην πραγματικότητα, συστατικά θα πρέπει να έχετε λίγο για να είναι υγιής. Σε γενικές γραμμές, οι άνδρες θα πρέπει να έχουν όχι περισσότερο από περίπου το 14% του σωματικού λίπους, και οι γυναίκες θα πρέπει να πυροβολήσει για περίπου 20 με 23%. Αν αντενδείξεις είστε περισσότερο από αυτό, μπορεί να χρειαστεί να απαλλαγούμε από το λίπος της κοιλιάς για να φτάσετε εκεί.

Alpha Testogain – τιμή, σε απευθείας σύνδεση, από που να αγοράσω, φαρμακείο

Πού μπορείτε να μεταφέρετε το βάρος σας είναι επίσης ένας μεγάλος παράγοντας. Στην πραγματικότητα, εάν μπορείτε Alpha Testogain να μεταφέρετε τα περισσότερα από το βάρος σας στους γοφούς, τους μηρούς και πισινό σας, είστε στην τύχη. Αυτό θεωρείται «υγιές» αποθήκευση λίπους σε σύγκριση με το λίπος τιμή της κοιλιάς, επειδή δεν επηρεάζουν την υγεία σχεδόν όσο και το λίπος της κοιλιάς. Αλλά Alpha Testogain αν είσαι άντρας ή μια γυναίκα που έχει ένα «μήλο» το σχήμα, ότι το λίπος της κοιλιάς μπορεί να είναι επικίνδυνη. Συνδέεται με προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο. Εν ολίγοις, θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτό, αν είναι παραπάνω από πολύ μικρή λαβές αγάπης.

Τι προκαλεί το λίπος της κοιλιάς; Λοιπόν, φυσικά, την υπερκατανάλωση τροφής προκαλεί το λίπος στην κοιλιά. Το ίδιο κάνει και το ποτό. Είναι τιμή Alpha Testogain λάθος ότι η ντάουνινγκ μπύρες κάθε παρασκευή βράδυ παίρνει αυτό που ονομάζεται «μπύρα» την κοιλιά. Το αλκοόλ πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο, αν όχι καθόλου, προκειμένου να αποφευχθεί μια μπύρα κοιλιά.

Μια άλλη αιτία από το λίπος της κοιλιάς είναι η ορμόνη κορτιζόλη. Η κορτιζόλη είναι μια ορμόνη του στρες. Όταν οι Alpha Testogain πρόγονοί μας επιτέθηκαν που sabertooth τίγρη, κορτιζόλης αυξήθηκαν στα συστήματά τους, σε απευθείας σύνδεση μαζί με την αδρεναλίνη, η οποία τους βοήθησε να διαφύγουν. Ωστόσο, όταν ο κίνδυνος είχε περάσει, ηρέμησαν και τα επίπεδα κορτιζόλης έπεσε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Δυστυχώς, σήμερα, είμαστε κάτω από τέτοια πίεση και το άγχος, ως κοινωνία, μας τα επίπεδα της κορτιζόλης μπορεί να παραμένουν αυξημένα. Αυτό συμβαίνει Alpha Testogain επειδή το νευρικό σύστημα είναι αρκετά πρωτόγονες. Αν σε απευθείας σύνδεση είστε συνεχώς σε ταραχή και άγχος, που τρέχουν εδώ και εκεί, αργά για την εργασία, θυμωμένη με τα παιδιά, να μην κοιμάσαι αρκετά, να πάρει πάρα πολύ Alpha Testogain καφεΐνη, κ. λπ., κ. λπ., σας τα επίπεδα της κορτιζόλης, «Εντάξει, θα πρέπει να κλωτσήσει μέσα, επειδή είστε σε κίνδυνο.» Και συνεχώς αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης μας να αποθηκεύει λίπος, πού; Το μαντέψατε. Στα στομάχια μας.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε Alpha Testogain από το λίπος στην κοιλιά, τότε;

Λοιπόν, πρώτα πράγματα πρώτα. Ρίξτε μια ματιά στη διατροφή σας, ειλικρινά. Είναι γεμάτα λίπη, τα σάκχαρα, οι απλοί υδατάνθρακες, fast food, αλάτι; Αν είναι έτσι, δεν είναι περίεργο. Αυτό το είδος των τροφίμων προκαλεί επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας για να κάνετε ζουμ πάνω και κάτω, από Alpha Testogain που να αγοράσω έτσι ώστε να μπορείτε να φάτε πολύ περισσότερο από ό, τι πρέπει για να απλά να διατηρήσει την αναγκαία πρόσληψη θερμίδων. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου θρεπτικό, οπότε είναι πιθανό η βιταμίνη Alpha Testogain ανεπάρκεια, αν τρώτε πολλά από αυτά και πολλά άλλα καλά πράγματα, όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας, και αυτό το είδος του πράγματος. Και όταν τρως πολύ και πάρα πολύ από το λάθος πράγμα, bingo. Θα κερδίσει το βάρος. Και μία από τις πιο βολικές θέσεις για να πάει είναι στην κοιλιά σας.

Έτσι, για να το διορθώσετε, να Alpha Testogain διορθώσετε τη διατροφή σας. Κόψτε το junk food (ή τουλάχιστον να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό πάνω) και του φορτίου σε υγιεινά τρόφιμα. Θέλετε να επικεντρωθεί για να πάρει τα φρούτα και τα λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, άπαχο πρωτεΐνες, και ένα ελάχιστο ποσό από που να αγοράσω τα καλά λίπη όπως το ελαιόλαδο. Παρακολουθήστε τα κορεσμένα Alpha Testogain λίπη, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων σε όλα τα ζωικά προϊόντα. Και προσέξτε το αλάτι, πάρα πολύ, αν και πρακτικά δεν πρόκειται να σας κάνει να κερδίσει το βάρος. Μπορείτε να δείτε τους αριθμούς πτώση στην κλίμακα όταν ρίχνετε το αλάτι, όμως, από το πολύ αλάτι μπορεί να σας κάνει να συγκρατούν το νερό.

Στη συνέχεια, να πάρει εκεί έξω και την άσκηση. Απλά το περπάτημα για 30 λεπτά την ημέρα, λαμβάνοντας τις σκάλες στη δουλειά, ή χώρο στάθμευσης Alpha Testogain μακριά από την εργασία σας είναι το κτίριο και το περπάτημα είναι απλοί τρόποι για να το πετύχει αυτό δεν θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από την ημέρα σας και δεν απαιτεί καμία «επίσημη» άσκηση. Εκτός από αυτό, επίσης, να αρχίσει να επικεντρωθεί σε μέτρια ανύψωση βάρους. Απλά την ανύψωση δύο κονσέρβες σούπα (ένα σε κάθε χέρι) όταν κάθεσαι στον καναπέ βλέποντας ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ είναι ένας τρόπος Alpha Testogain για να αρχίσει να χτίσετε το μυ. Μυών είναι σημαντική γιατί βοηθά στην καύση του λίπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάψετε θερμίδες ακόμα και όταν είστε ανάπαυσης μόλις έχετε κάποια μυϊκή μάζα.

Τέλος, να πάρει αρκετό ύπνο. Τα επίπεδα της κορτιζόλης πέφτουν όταν αισθάνεστε ξεκούραστοι και χαλαροί, και σηκώνονται όταν φαρμακείο δεν είχα αρκετό ύπνο. Αν δεν έχετε αρκετό ύπνο, μπορείτε επίσης έχουν την τάση να ποθούν Alpha Testogain τα γλυκά τρόφιμα και απλούς υδατάνθρακες, το οποίο είναι κακό για σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται τουλάχιστον επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ.

Και αυτό είναι. Ακούγεται απλό, αλλά με λίγη δουλειά (και αρκετό ύπνο), καθώς και μια καλή διατροφή, θα πρέπει να Alpha Testogain απαλλαγούμε φαρμακείο από το λίπος της κοιλιάς, ή τουλάχιστον να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ