Rate this post

Χρόνο με το χρόνο, οι άνθρωποι κάνουν τα ψηφίσματα για να χάσουν βάρος. Τι είναι το σημείο; Η δίαιτα θα σε κάνει πιο παχιά και πολύ λυπημένος Chocolate Slim δήλωση που μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά είναι αλήθεια.

Δίαιτες παρέχουν μας με κενές υποσχέσεις, όπως ντόνατς παρέχουν μας με κενές θερμίδες. Η ΤΕΡΆΣΤΙΑ βιομηχανία διατροφής (συγγνώμη για το λογοπαίγνιο!) είναι κάτι περισσότερο από την επίγνωση ότι είμαστε σε αναζήτηση για μια «γρήγορη λύση» και θα παίξει μόνο με τα συναισθήματά μας και μας απόγνωση για μια νύχτα μέσα να γίνει λεπτή. http://planitisevexia.gr/chocolate-slim-σχόλια-απόψεις-τιμή-πού-να-αγοράσε/

Δίαιτες δεν είναι τίποτα περισσότερο από Προσωρινές Λύσεις με πολλά δυσάρεστα, ανθυγιεινά, αρνητικές παρενέργειες.

5 «ΜΕΓΆΛΟ» Λόγους γιατί η Δίαιτα κάνει Chocolate Slim παχύτεροι:

chocolate slim

Δίαιτες – ανεξάρτητα από όλα τα λαμπρή μαρτυρία μπορείτε να διαβάσετε – ΔΕΝ Λειτουργούν.

Δίαιτες έχουν 99% Ποσοστό Αποτυχίας. Έχετε παρατηρήσει ένα μοτίβο στις δικές σας προσπάθειες να χάσετε βάρος; Δουλεύεις σαν το διάολο και ίσως ακόμη και να λάβει ακραία μέτρα για να ρίξει τα κιλά σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα πίσω. Μελέτες έχουν δείξει ότι , με την πάροδο του χρόνου, οι άνθρωποι που κάνουν δίαιτα είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαρα από τους ανθρώπους που τρώνε κανονικά και να επικεντρωθεί στο να καταστεί διαχειρίσιμο, σταδιακές αλλαγές στη διατροφή τους επιλογές και τον τρόπο ζωής.

Δίαιτες βάλει σε μια επικίνδυνη ζώνη!

Κάθε φορά που περιορίζουν το ποσό ή τα είδη των τροφίμων που τρώτε, μπορείτε να βάλετε την υγεία σας και τη ζωή σας σε κίνδυνο. Υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ της δίαιτας και των τραυματισμών. ξαφνικοί θάνατοι, τον υποσιτισμό και την αρρυθμία της καρδιάς. Ποδηλασία βάρος, ή το yo-yo να κάνει δίαιτα, συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας, ειδικά αν κάποιο είδος των χαπιών που χρησιμοποιούνται. Σε κανένα σημείο δεν θα πρέπει ποτέ να κάνει δίαιτα υψηλότερη προτεραιότητα από το να έχεις καλή γενική υγεία.

Θέλω να παρέμβει, επιβλαβή, με το Μεταβολισμό σας; Πάει σε μια Διατροφή.

Το βάρος σας θα γρήγορα τον κύκλο πάνω και κάτω, ενώ κάνει δίαιτα. Σίγουρα, μπορεί να χάσετε κάποια κιλά και ίντσες γιατί απλά δεν τρώτε αρκετά. Αυτή η έννοια είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό. Στην αρχή, τα πρώτα 8 ή 9 χαμένα κιλά είναι το νερό, παρουσιάζοντας ένα πραγματικό κίνδυνο για το σώμα σας από την αφυδάτωση και ορυκτές ανεπάρκειες. Πολύ πιο τρομακτική είναι η κατανομή της μυϊκής οφείλεται σε ανεπαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών και θερμίδων. Αν έχετε χάσει περισσότερο από τέσσερα κιλά σε μια εβδομάδα, μπορείτε να είστε σίγουρος ότι αυτό είναι ό, τι συμβαίνει -πολύ μικρό επιθυμητή απώλεια λίπους είναι που λαμβάνουν χώρα σε όλη αυτή τη φάση.

Οποιοδήποτε ποσό της απώλειας μυών, θα προκαλέσει το μεταβολισμό σας να επιβραδύνει σε ένα κυριολεκτικά σέρνονται. Η σωρευτική επίδραση λαμβάνει χώρα, επειδή δεν μπορούν να αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πολύ χαμηλές θερμίδες και τελικά θα αρχίσει να τρώει ακόμα περισσότερο από πριν – εκτός από την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από ένα πολύ πιο αργό μεταβολισμό. Αυτές τις επιπλέον θερμίδες θα αμέσως να αποθηκευτούν στο σώμα σας ως ΛΊΠΟΣ. Τώρα είσαι πάλι πίσω στο σημείο μηδέν.

Απόλυτη Εξάντληση θέτει σε Δίαιτα

Μια διατροφή που θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα έξυπνα συγκαλυμμένη τέχνασμα που παίζει στο ανθρώπινες αδυναμίες. Δεν τρώτε αρκετά ή την κοπή ορισμένων ειδών τροφίμων σημαίνει ότι το σώμα σας δεν θα πρέπει να πάρει την ενέργεια που χρειάζεται για να πάρει μέσω της ημέρας, και μπορεί να στερηθούν ορισμένα θρεπτικά συστατικά, όπως καλά. Θα αισθανθείτε πολύ κουρασμένος, ζαλισμένος στο χρόνους, και να ζήσετε μερικές πολύ δυσάρεστες εναλλαγές της διάθεσης – ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να καταστρέψει την ειρήνη και την αρμονία κάτω από τη στέγη σας!

Διασπαστικές συμπεριφορές αποτέλεσμα από τη Δίαιτα

Δίαιτα διαταράσσει την κανονική διατροφικές συνήθειες. Δίαιτες μπορεί να οδηγήσει σε κραιπάλη φαγητού, υπερφαγία, και άλλα είδη από σοβαρές διατροφικές διαταραχές. Όταν κάνετε δίαιτα, είναι κοινό να παρακάμψουν την εσωτερική σας σήματα που σας πει πότε είναι η ώρα για να φάει. Καταλήγεις να προσπαθείς να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θέλησης ή πεισματικά αντιστέκεται σήματα πείνας και μπορεί ακόμη και να πάει τόσο μακριά όσο η λήψη κατασταλτικά της όρεξης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι σε θέση να ξέρω όταν είστε πραγματικά πεινασμένοι ή, ακόμα χειρότερα, όταν το στομάχι σας είναι γεμάτο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η φυσιολογική λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα είναι ασυνήθιστα διαταραχθεί.

Λυπηρό, αλλά αληθινό. Πρόκειται για μια δίαιτα δεν είναι η απάντηση. Λάβετε την κατάλληλη Chocolate Slim βοήθεια και υποστήριξη αν η επιθυμία σας είναι να χάσετε βάρος. Ζητήστε τη συμβουλή ενός διατροφολόγου ή τον επαγγελματία υγείας. Χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά με τον σωστό τρόπο, τον υγιή τρόπο-και για καλό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ