Rate this post

Από τη στιγμή που ένας έφηβος ανακαλύπτει τις χαρές του αυνανισμού, το Titan Gel δέρμα του πέους αρχίζει να πάρει πραγματικά στο ξύλο, μερικές φορές σε καθημερινή (ή αρκετές φορές την ημέρα) βάση. Ενώ το πέος του δέρματος μπορεί να είναι πιο σκληρή από ό, τι φαίνεται, όλα αυτά ο βίαιος χειρισμός μπορεί να πάρει το φόρο του, και τη συνεχή προβλήματα μπορεί να προκαλέσει, χωρίς προσοχή στην κατάλληλη πέος φροντίδα του δέρματος. Να είσαι καλά ενημερωμένοι σχετικά με την κοινή πέος προβλήματα του δέρματος μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες όλων των ηλικιών για να αποφύγετε προβλήματα όπως η απώλεια της ευαισθησίας, δομική βλάβη στο πέος, ή ένα χοντρό, δυσάρεστη εμφάνιση.

Μερικά κοινά Titan Gel ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία του πέους

titan gel οδηγιες

Μυκητιασικές και βακτηριακές λοιμώξεις – Γιατί μικροοργανισμούς, όπως η μαγιά, tinea cruris (το μύκητα που ευθύνεται για το πόδι του αθλητή και jock φαγούρα) και πολλά είδη βακτήρια ευδοκιμούν σε ζεστά και υγρά περιβάλλοντα, η βουβωνική χώρα είναι «φιλέτο» για τους εισβολείς. Ενώ είναι σχεδόν πάντα παρούσα στο δέρμα, που συνήθως δεν προκαλούν προβλήματα, εκτός εάν η ζημία ή το δέρμα ανισορροπίες σκανδάλη Titan Gel τους σε μια ταχεία φάση ανάπτυξης. Όταν συμβεί αυτό, οι άνδρες μπορούν να βιώσουν δυσάρεστα συμπτώματα όπως οίδημα, ερυθρότητα, εξάνθημα, και έντονη φαγούρα στο πέος του δέρματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν ένας μαγιά λοίμωξη αναπτύσσεται, ένα υπόλευκο, ογκώδες απαλλαγή μπορεί επίσης να είναι παρόντες.

Διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του pH και κρατώντας την επιφάνεια του δέρματος άθικτο μέσα από ενυδάτωση και η σωστή διατροφή του δέρματος μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ήσσονος σημασίας λοιμώξεις του δέρματος. Επιπλέον, τα φυσικά αντιμικροβιακά όπως η βιταμίνη Α μπορεί να βοηθήσει να περιορίσει την παρουσία των βακτηριακών εισβολέων στην επιφάνεια του δέρματος.

Πάχυνση και σκλήρυνση του πέους του δέρματος – Η κύρια λειτουργία του δέρματος σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του πέους, είναι να προστατεύσει ό, τι είναι κάτω από τον έξω κόσμο. Ένας τρόπος με τον οποίο το επιτυγχάνει αυτό είναι να αντιδρούν στο στρες (όπως η τριβή, ερεθισμό ή τραυματισμό), σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα κερατίνης, όπου αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται. Με άλλα λόγια, κατεστραμμένο δέρμα καταπολεμά τα πίσω σχηματίζοντας ένα πιο σκληρό εξωτερικό στρώμα, το οποίο βοηθά να προστατεύσει το δέρμα αλλά επίσης να παρεμβαίνει με την αίσθηση της αφής. Όσον αφορά το πέος, συχνή αυνανισμός, επιθετικό σεξ, ή ερεθισμό ή τραυματισμό από την επιφάνεια του δέρματος μπορεί να προκαλέσει κάλους-σαν στρώμα του δέρματος για να σχηματίσουν. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αισθητηριακή λειτουργία του πέους, οδηγώντας σε απώλεια του πέους αίσθηση και μια αντίστοιχη μείωση στην σεξουαλική ευχαρίστηση.

Διατηρεί το δέρμα μαλακό και εύπλαστο μέσα από την τακτική χρήση της υψηλής ποιότητας ενυδατική κρέμα μπορεί να βοηθήσει να εξαλειφθούν πολλά από αυτό το πρόβλημα. Θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Α και C, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του υγιούς δέρματος και του συνδετικού ιστού, μπορεί επίσης να βοηθήσει να διατηρηθεί ελαστική και ευέλικτη πέος του δέρματος.

Ουλές σε όλο τον στυτικό ιστό – Τραυματική βλάβη στο πέος, ή ακόμη και χρόνια υπερβολική χρήση – μπορεί να διεγείρει τον σχηματισμό των ουλών του συνδετικού ιστού που περιβάλλει την στυτική θαλάμους του πέους. Όταν συμβεί αυτό, η πληγείσα περιοχή δεν επεκταθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και τον περιβάλλοντα ιστό. Ως εκ τούτου, όταν μια στύση μορφές, ο ουλώδης ιστός δημιουργεί μια χορδή τόξου αποτέλεσμα, το τράβηγμα και την κάμψη του πέους. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη, καθώς και αλλοιώνοντας την ικανότητα να εμπλακούν σε σεξουαλική επαφή, και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της σεξουαλικής λειτουργίας. Σε περιπτώσεις όπου το πέος είναι εμφανώς παραμορφωμένο παρουσία στύση, νόσο του Peyronie μπορεί να διαγνωστεί. Ενώ η χειρουργική διόρθωση της κατάστασης είναι δυνατόν, το καθαρό αποτέλεσμα μπορεί να είναι συνεχής απώλεια της στυτικής λειτουργίας.

Πρόληψη τραυματισμού του πέους που σχετίζονται με το επιθετικό σεξ και διατηρεί το δέρμα σε συνολική υγιή κατάσταση μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει το σχηματισμό ουλώδους ιστού. Κρατώντας το δέρμα καλά οξυγονωμένο, ενισχύοντας το φυσικό λιπαντικό του ιδιότητες και την τόνωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των κυττάρων του δέρματος μέσω της κατάλληλης δέρμα διατροφή μπορεί να συμβάλει σε αυτή τη διαδικασία.

Τα οφέλη της υγιεινής πεών crème

Ένα υψηλής ποιότητας υγεία του πέους κρέμα περιέχει αιθέριο Titan Gel θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την υγεία του πέους. Βιταμίνες A και C είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διατήρηση μια ομαλή, ανταποκρίνεται τόνο και την υφή, ενώ η βιταμίνη C υποστηρίζει τη λειτουργία του κυκλοφορικού για την υγεία, την οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος. Αμινοξέα όπως η L-αργινίνη είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των κυττάρων και την υποστήριξη της υγιούς νευρικού ιστού, ενώ τα φυσικά ενυδατικά συστατικά όπως βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε για να διατηρήσουμε επαρκή ενυδάτωση του δέρματος. Την εφαρμογή αυτών των θρεπτικών ουσιών στο δέρμα σε καθημερινή βάση μπορεί να έχει πολλά οφέλη από την άποψη της διατηρώντας το δέρμα υγιές και ελκυστικό και των τραυματισμών που μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ