Rate this post

Πολλά από τα μεγαλύτερα άνδρες ασθενείς έχουν εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσετε Xtrasize ορμόνη (τεστοστερόνη) την αντικατάσταση. Ίσως έχετε σκέφτεστε το ίδιο. Όπως και οι ασθενείς μου, μπορεί να έχετε δοκιμάσει το πιο φυσικό, σταδιακή μεθόδους για την αύξηση της τεστοστερόνης τα επίπεδα από τη διατροφή, την άσκηση, την μείωση του στρες, και την αποφυγή του περιβάλλοντος, ή, xenoestrogens.

Αν και οι περισσότεροι από τους ασθενείς μου που προσπαθούν φυσικής τεστοστερόνης αυξήσεων αναφέρουν ότι τα μέτρα αυτά έχουν βοηθήσει, μπορεί να μην έχουν αρκετά για να ενισχύσει Xtrasize επίπεδα τεστοστερόνης αρκετά υψηλή για να ανακουφίσει τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για σένα, όπως και οι ασθενείς μου, τώρα μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε την άμεση τεστοστερόνης συμπληρώματα μέσω γιατρό σας.

Για να μπορείτε να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που εξηγώ στους ασθενείς μου για την ανδρική ορμόνη αντικατάσταση. Επιτρέψτε μου να πω αυτό το πρώτο, ωστόσο. Θα πρέπει να αναφέρεται σε αυτό το συγκεκριμένο είδος των αρσενικών ορμονών αντικατάστασης ως κλινική αρσενική ορμόνη αντικατάσταση πηγαίνοντας προς τα εμπρός, σε αντίθεση με τις φυσικές μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω, που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας, οι μέθοδοι που καθορίζονται και παρακολουθούνται από γιατρό σε μια κλινική ρύθμιση.

Αρσενικό Xtrasize Αντικατάστασης Ορμονών

xtrasize pills review

Τα Πλεονεκτήματα:

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που έχουν χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να επωφεληθεί από την αντικατάσταση της τεστοστερόνης, καθώς μπορεί να μειώσει τους κινδύνους για καρδιακή νόσο και διαβήτη. Επιπλέον, άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η αντικατάσταση τεστοστερόνης βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της “andropause”, ή η μέση ηλικία ορμόνη παρακμή, η οποία είναι πολύ παρόμοια με μια γυναίκα είναι στην εμμηνόπαυση.

Andropause τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν αύξηση του βάρους, ειδικά το λίπος της κοιλιάς, υψηλή “κακή” LDL χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση, αϋπνία, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη, χαμηλή σεξουαλική ορμή, προβλήματα μνήμης, για να αναφέρουμε μερικές. Γερμανοί ερευνητές μάλιστα ισχυρίζονται ότι τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ενός άνδρα για πρόωρο θάνατο από καρδιαγγειακές παθήσεις και καρκίνο.

Στις παραπάνω μελέτες, οι άνδρες ηλικίας κάτω των 57 σε πάνω από 63 έλαβαν θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης από μακράς δράσης έγχυση κάθε 3 μήνες. Τα αποτελέσματα ήταν ότι τα πήγε πολύ καλά. Μειώθηκαν τα επίπεδα της LDL “κακής”χοληστερόλης, αύξησε την HDL “καλή” χοληστερίνη και να χάσει κοιλιά λίπος, μειώνοντας την περιφέρεια της μέσης/pant μεγέθη από αρκετές ίντσες! Επιπλέον, δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί. Πολλοί από τους ασθενείς μου έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια των κλινικών αρσενική ορμόνη αντικατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με τους κινδύνους της ορμονικής υποκατάστασης σε γυναίκες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κλινικές ορμονικής υποκατάστασης με τεστοστερόνη στους άνδρες είναι γεμάτη με την ίδια κινδύνους όπως ορμονικής υποκατάστασης με οιστρογόνα σε γυναίκες.

Τα Μειονεκτήματα:

Ενώ ενέσεις τεστοστερόνης έχουν αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική στην επίλυση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης, και μέχρι στιγμής έχουν δείξει δυσμενείς επιπτώσεις, δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον. Με απλά λόγια, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της κλινικής αντικατάστασης τεστοστερόνης στους άνδρες δεν είναι γνωστό γιατί δεν αρκεί μελέτες έχουν γίνει σχετικά με το θέμα.

Μερικοί ερευνητές ανησυχούν ότι η αύξηση της τεστοστερόνης σε επίπεδα υψηλότερα από τα συνήθη επίπεδα μπορεί να αυξήσει την πίεση του αίματος και να δημιουργήσουν τη λειτουργία των νεφρών ζημιά στους άνδρες. Άλλοι ερευνητές αναρωτιούνται αν αυτό θα οδηγήσει σε νόσο του προστάτη, όπως τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης έχουν συσχετιστεί με τον καρκίνο του προστάτη και/ή η διεύρυνση του προστάτη (καλοήθης υπερπλασία του προστάτη). Ομοίως, οι άνδρες που έχουν ήδη προστάτη νόσο, υψηλή αρτηριακή πίεση ή νεφρική νόσο πρέπει να υποβάλλονται σε κλινική αρσενικό αντικατάστασης ορμονών. Ωστόσο, ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να κάνει την τελική απόφαση σχετικά με το εάν είναι ασφαλές για σας να το δοκιμάσετε.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, αν το κάνετε υποβάλλονται σε κλινικές αντικατάστασης τεστοστερόνης, να παρακολουθούνται τακτικά και προσεκτικά με το ειδικό προστατικό αντιγόνο δοκιμές, λειτουργία των νεφρών μελέτες, παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης και του αίματος αιματοκρίτης επίπεδα.

Αυτό που είναι Διαθέσιμο Για την Κλινική Αρσενικό Αντικατάσταση Θεραπεία;

Αν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε αντικατάστασης τεστοστερόνης μέσω ένεσης ή την άλλη ο γιατρός συνταγογράφησε τη μέθοδο, εδώ είναι οι επιλογές σας:

Στόμα (χάπια ή μάγουλο τοποθέτηση): τα Περισσότερα χάπια είναι πολύ αποτελεσματικά και δεν προβλέπεται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς μπορούν να είναι τοξικά για το συκώτι. Η μόνη μορφή χαπιού που είναι μια εξαίρεση σε αυτό είναι η τεστοστερόνη undecanoate μορφή που απορροφάται από το λεμφατικό σύστημα, παρά το συκώτι, αλλά πρέπει να ληφθούν 4 φορές την ημέρα. Ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη στιγμή.

Ενέσεις: Τα πιο συχνά συνταγογραφούμενα μορφή αρσενικό HRT. Αυτές περιλαμβάνουν cypionate και Sostenon 250, et al. Συνήθως κάθε 2-3 εβδομάδες, μπορεί επίσης να γίνει από την αυτο-ένεση και αν δεν θέλετε να. Παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο και αιμορραγία στο σημείο της ένεσης, εκρήξεις τεστοστερόνης από την κανονική σειρά αμέσως μετά την ένεση και τα χαμηλά επίπεδα πριν από μια προγραμματισμένη ένεση. Υπάρχει η αίσθηση ότι 200 mg κάθε 2 εβδομάδες, είναι μια καλή δοσολογία για να αποφύγετε τα ψηλά και τα χαμηλά της επίπεδα τεστοστερόνης με ενέσεις. Το κόστος είναι περίπου $30 το μήνα.

Τζελ: Αυτές περιλαμβάνουν AndroGel, AndroDerm, το axiron και πήκτωμα/υγρό μορφές που τρίβονται στο δέρμα, συνήθως πριν την κατάκλιση. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι από τη μεταβίβαση της ορμόνης σε άλλο πρόσωπο αν το τζελ δεν έχει πλήρως απορροφηθεί από το δέρμα πριν από την στενή επαφή με ένα άλλο άτομο. Πρέπει να φυλάσσονται μακριά από παιδιά και έγκυες γυναίκες. Το axiron εφαρμόζεται κάτω από τα χέρια και μπορεί να βοηθήσει να αποφευχθεί η μεταφορά ζήτημα.

Μπαλώματα/Διαδερμικά: Τεστοστερόνη που παραδίδονται καθημερινά μέσω του δέρματος μέσα από τα μπαλώματα. Σκέψη χωρίς τις παρενέργειες των εκχύσιμη τεστοστερόνη. Παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν αντίδραση δερματίτιδα για την ενημερωμένη έκδοση κώδικα μόνο του. Επιπλέον, είναι δαπανηρή – (μέχρι και $200 το μήνα).

Εκεί θα έχετε την Xtrasize βασικά στοιχεία των αρσενικών ορμονών αντικατάστασης που μπορεί να συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας. Όπως τους ασθενείς μου να ξέρω, θα ήθελα να συστήσω πάντα ότι προσπαθούν οι φυσικές μεθόδους για την αύξηση της τεστοστερόνης τα επίπεδα για ένα καλό ποσό του χρόνου και να δούμε πώς αισθάνονται. Ωστόσο, αν είστε σαν εκείνους τους ασθενείς οι οποίοι αισθάνονται ότι τα συμπτώματά τους δεν απαλλάσσονται από τις φυσικές μεθόδους και θέλετε να δοκιμάσετε την ισχυρότερη, η κλινική διαδρομή της τεστοστερόνης αντικατάστασης, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη τεστοστερόνη θέματα άμεσα.Είναι πάντα χαρά μου να σας παρέχουμε το καλύτερο για την Υγεία Απαντήσεις.

LEAVE A REPLY