Rate this post

Πρώτα τι είναι το «PH»; Αυτό σημαίνει ότι η «Δύναμη» ή «Δυναμικό» του Υδρογόνου. Η κλίμακα PH κυμαίνεται από 0-14. PH 7 θεωρείται ουδέτερο (το νερό είναι ουδέτερο), οτιδήποτε πάνω από 7 είναι αλκαλικό. Το ανθρώπινο σώμα, στην πιο βέλτιστη κατάσταση, θα είναι αλκαλικό insidebut οξύ έξω.

Τώρα ας μιλήσουμε για αυτό το πράγμα που ονομάζεται Goji Cream το PH του δέρματος. Τι σημαίνει αυτό πραγματικά;

goji cream kaufen

Το ανθρώπινο δέρμα, όταν σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μεταξύ 4.5-6.0 σχετικά με την κλίμακα PH. Αυτό σημαίνει ότι το υγιές δέρμα είναι ελαφρώς όξινο. Αυτό είναι το οξύ εστιών (το δέρμα που καλύπτει). Το οξύ τζάκι είναι μια ταινία που απλώνεται πάνω από την επιφάνεια του δέρματος, το οποίο είναι το σμήγμα (έλαιο), ιδρώτα (νερό), και αμινοξέα, κυρίως, με άλλα λιπαρά οξέα. Αυτό το οξύ τζάκι σερβίρει ζωτικής σημασίας σκοπό, ένα ελαφρώς όξινο περιβάλλον μπορεί να καταπολεμήσει τα βακτήρια, τους μύκητες και τους ρύπους. Το οξύ τζάκι μπορεί επίσης να επηρεάζεται από τις ορμονικές αλλαγές, το άγχος που προκαλεί μια διακοπή, το PH, αλλά οι περισσότερες βλάβες προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες. Όταν παρουσιαστεί βλάβη στο PH του δέρματος γίνεται αλκαλικό.

Όταν το δέρμα γίνεται πολύ αλκαλικό, μπορεί να είναι πολύ ξηρό και ερεθισμένο. Δεν μπορεί πλέον σωστά καταπολεμήσει τα βακτήρια που μπορεί να οδηγήσει σε breakouts. (PH ανισορροπία μπορεί να είναι βασικός παράγοντας της ακμής). Τα περισσότερα καθαριστικά, ειδικά αφρίζοντας τύπους, τουλάχιστον 8.0, και τα περισσότερα από τα σαπούνια είναι από 9.0-11 PH. Αυτό είναι σοκαριστικό!! Αυτά τα καθαριστικά ενεργεί ως επιθέσεις στο δέρμα και 14 ώρες για να εξομαλύνει, και από εκείνη τη στιγμή, θα πρέπει να πλένονται, να κάνω μπάνιο ή ντους και πάλι! Τι πιθανότητες έχει το δέρμα σας να διατηρείται σε καλή κατάσταση και να ανακτήσει με την καθημερινή επίθεση; Η απάντηση είναι να κρατήσει το PH του δέρματος στα σωστά επίπεδα, ώστε να μείνει υγιές, όμορφο και μαλακό.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την απολέπιση του δέρματος σας, αλλά είναι πολύ λάθος με τις σκληρά χημικές ουσίες που διαταράσσουν το δέρματα οξύ τζάκι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο καθαρισμός του δέρματος με σαπούνι θα σας βοηθήσει να ανακουφίσει το πρόβλημά τους, και καλύτερα από το δέρμα. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι περαιτέρω από την αλήθεια!

Όταν μια πάθηση του δέρματος που υπάρχει, όπως το έκζεμα, την ψωρίαση, ή άλλη ξεμπλοκάρισμα, το PH του δέρματος σε όλο το σώμα μπορεί να επηρεαστεί, και μπορεί να βρεθεί σε όλη την επιφάνεια του το δέρμα έχει γίνει πολύ αλκαλικό. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε αυτό το PH πίσω στο φυσιολογικό εύρος (4.5-6.0) όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Είναι συγκλονιστικό, καθώς και, να ξέρεις ότι οι ΗΠΑ έχουν πολύ λιγότερο ισορροπημένο PH προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων από άλλα μέρη του κόσμου, αλλά η εκπαίδευση και η τεχνολογία είναι πολύ ανώτερη. Παρόλο που οι πληροφορίες σχετικά με το PH είναι πλήρως γνωστή από όλες τις μεγάλες ΜΑΣ ομορφιά εταιρείες και skincare επαγγελματίες, τα δεδομένα δεν είναι ευρέως δημοσιευθεί. Αυτό είναι επειδή τα περισσότερα Προϊόντα Skincare έχουν Υψηλό PH πάνω από 7.0.

Ο λόγος για το υψηλό PH Σαπούνια, τα Απορρυπαντικά και Προϊόντα Περιποίησης της επιδερμίδας σε γενικές γραμμές, είναι το χαμηλό κόστος και η ευκολία κατασκευής.

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πάντα χρησιμοποιείτε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που έχουν αποτελεσματικά συστατικά και το κατάλληλο επίπεδο του PH.

Κοιτάξτε για προϊόντα με αλόη που θα λειτουργήσει ως μια μαλακτική ενυδατική κρέμα, που γεμίζει στο λεπτό ρωγμές του δέρματος για να αποτρέψει το ράγισμα και το χύσιμο. Με την καθημερινή χρήση των ρυτίδων και των γραμμών μπορεί να μειωθεί, δημιουργώντας μια ομαλή και μεταξωτή επιφάνεια του δέρματος. http://planitisevexia.gr/goji-cream-σχόλια-απόψεις-τιμή-πού-να-αγοράσε/

Θέλετε ένα προϊόν που θα είναι anocclusive ενυδατική κρέμα, επιβραδύνοντας την εξάτμιση του νερού από την επιφάνεια του δέρματος, δημιουργώντας ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ. Αυτό επιτρέπει την κανονική λειτουργία φραγμού του δέρματος για να αποκατασταθεί, που καθιστά το δέρμα λιγότερο ευαίσθητο και σε καλύτερη θέση να ενυδατώνεται σωστά. Ενώ αυτό το προστατευτικό στρώμα που εμποδίζει την εισβολή των αλλεργιογόνων και των τοξινών, μια βαθιά να διαπεράσει την προστασία κρατά το νερό σφραγισμένο-στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και θα τονώσει την ικανότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία και επιβραδύνουν τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Είναι σημαντικό ότι η φροντίδα του δέρματος κρέμα έχει αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες A, D και E, για να το επισκευάσει και να σταθεροποιήσει τα κύτταρα του δέρματος για βέλτιστη ζωτικότητα. Αυτές οι βιταμίνες αναζητήσει και να επισκευάσει κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος και την αποκατάσταση της υγείας σε κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη από τον ήλιο, τους ρύπους στο περιβάλλον και το σώμα είναι δικό της διαδικασίας γήρανσης. Η βιταμίνη Α Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, την ελαστικότητα και την υφή με την εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος. Η βιταμίνη Ε θεραπεύει βλάβη στο δέρμα από την έκθεση στον ήλιο και προστατεύει από την τραχύτητα, την απώλεια της ελαστικότητας, καφετιά σημεία και έχει ένα αντι-φλεγμονώδη δράση.

Ένα άλλο βασικό συστατικό του είναι η αλόη. Η αλόη ήταν γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, ενυδατώνει και αποτελέσματα αντι-γήρανσης. Η αλόη είναι ένα βαθιά χαλαρωτικό και διεισδυτική κρέμα για το δέρμα συστατικά. Aloe μεταφέρει τις καταπραϋντικές και επουλωτικές δύναμη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το όνομα του παιχνιδιού είναι η ενυδάτωση και η αλόη βοηθά να το κάνετε αυτό, ενώ, επίσης, να φέρει ένα αρχαίο θεραπευτικό άγγιγμα.

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος για το Goji Cream αγοράς μπορεί να είναι δαπανηρή και χρονοβόρα για να πάει μέσα, προσπαθώντας να βρείτε αυτό που είναι καλύτερο για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αλλά αξίζει τον κόπο για να βρείτε ένα με μια ισορροπία των συστατικών που θα καταπραΰνει ένα ευρύ φάσμα ξηρό δέρμα συνθηκών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ