Το Παλαιό Διατροφή – δίαιτα των σπηλαίων, η παλαιολιθική δίαιτα της λίθινης εποχής διατροφή, ή κυνηγός-gatherer διατροφή – είναι η δημοφιλής διατροφή του σήμερα, το οποίο είναι ουσιαστικά το φαγητό Eco Slim τρόφιμα που ένας άνθρωπος των σπηλαίων θα φας έτσι, όταν οι άνθρωποι σας ρωτήσω “Τι είναι η Paleo Diet;“, σκέφτομαι τη λέξη ” paleo από την παλαιολιθική περίοδο, τι τρώνε οι άνθρωποι των σπηλαίων. Οι άνθρωποι των σπηλαίων δεν τρώνε σακούλες πατατάκια, λουκάνικα ή καραμέλα.Αυτό σημαίνει ότι όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, και τα περισσότερα επεξεργασμένα γαλακτοκομικά προϊόντα, ξηροί καρποί, τα έλαια, τα δημητριακά και τα σάκχαρα (ενδεχομένως σοκολάτα), συνιστώνται από το μενού για τη Διατροφή Παλαιό. Αν κάποιος σας ρωτά “Τι είναι η Paleo Diet;” απάντηση “είναι ένα” βάρβαρο “δίαιτα”. Όλα τα κρέατα, τα φρούτα και τα λαχανικά μόνο. Ότι τέλεια συνοψίζει ό, τι το Παλαιό Διατροφή είναι. Αν το πρόσωπο που ρωτά “Τι είναι η Διατροφή Παλαιό” και πάλι, στη συνέχεια, χτύπα τον με ένα club!

Τι σημαίνει “επεξεργασία” στο Eco Slim βιομηχανία τροφίμων;

Η λέξη “επεξεργασία” συνήθως σημαίνει κάτι που έχει πέρασε από μια διαδικασία. Αυτό σημαίνει ό, τι έχει πέρασε από το εργοστάσιο, το μπλέντερ, ή την προσθήκη διαφόρων συστατικών πριν φτάσει σπίτι σας, να το πω έτσι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τρώμε ζώα που σφάζονται, επειδή έχουν περάσει από τη διαδικασία της θανάτωσης και τον καθαρισμό. Είσαι 100% την δυνατότητα να τα έχουν στη Διατροφή Παλαιό. Μεταποιημένων ζωικών κρέας σημαίνει ότι θα πρέπει πέρασε από τα εργοστάσια για να αλέσετε το κρέας κάτω σε μια γάστρα και το πακέτο τους αφού συντηρητικά εκτός από το αλάτι.

Τα επεξεργασμένα τρόφιμα περιλαμβάνουν χοτ ντογκ, λουκάνικα, ψήγματα, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, και τα παρόμοια, δεδομένου ότι δεν έρχονται ως “απλά μαγειρεμένο κρέας”, αλλά αντί να έρθει με τα συντηρητικά, τη φρυγανιά, τα αρτύματα και τα έλαια.

Τι άλλο μπορώ να σκεφτώ, εκτός από το “caveman”του;

eco slim αδυνατισμαΜία συμβουλή έχω γνωστό είναι ότι μπορείτε να σκεφτείτε τι μαϊμού ή πίθηκος τρώει – στη συνέχεια, απλά προσθέστε το φρέσκο κρέας. Αυτό θα απλοποιήσει την όλη σκέψη ότι η Διατροφή Παλαιό τι “βάρβαρος” τρώει από εσάς μπορεί να σκεφτείτε τι ένα εύκρατο (κρύο) “βάρβαρος” θα φάω αντί για αυτό ένα τροπικό (καιρός είναι ζεστός), άνθρωπος των σπηλαίων θα φας.

Μαϊμούδες, πίθηκοι, και άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά έχουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, σε συνδυασμό με την καθημερινή άσκηση για να κρεμιέται από τα δέντρα και το περπάτημα. Αυτό είναι ό, τι τον 21ο αιώνα διατροφή είναι όλα σχετικά με – πηγαίνοντας πίσω στα βασικά.

Γαλακτοκομικά – το ασβέστιο;

Ίσως να αναρωτιέστε πού να πάρει ο κύριος λόγος γιατί θα πρέπει τα γαλακτοκομικά προϊόντα, εκτός από το να είναι νόστιμο. Μπορείτε να πάρετε ασβέστιο από πολλές άλλες πηγές, και δεδομένου ότι είμαστε μετά από μια αρχαία ανθρώπινη διατροφή που έχει εργαστεί για πάνω από χιλιάδες χρόνια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα εξακολουθούν να εργάζονται σήμερα.

Πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα ψάρια, ιδίως τα λιπαρά αυτά σαν σαρδέλες και σαρδέλες δίνουν την πιο ασβεστίου. Φυσικά, υπάρχει ακόμα ασβεστίου σε άλλα τρόφιμα που θα πρέπει να έχει στο Παλαιό Διατροφή, όπως τα καρύδια, και τα πορτοκάλια!

Το ασβέστιο δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα, δεδομένου ότι η διατροφή θα περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε αυτά. Τα παραπάνω είναι οι καλύτερες πηγές ασβεστίου για υγιεινή Διατροφή Παλαιό.

Θα έχω μια ποικίλη πρόσληψη τρόφιμα;

Ναι, θα το κάνεις. Το Παλαιό Διατροφή δεν είναι αυστηρά κρέας ή μόνος. Είναι απλά ένα τσίμπημα στην κανονική σας διατροφή. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι οι σπόροι θα πρέπει να ληφθούν από το μενού αφού μιλάμε για τον “βάρβαρο” διατροφή, επίσης γνωστή ως κυνηγός-gatherer διατροφή. Αυτό δεν είναι ο γεωργός διατροφή. Ίσως να αναρωτιέστε όπου μπορείτε να πάρετε για σας τους υδατάνθρακες από δημητριακά παρέχουν ένα πακέτο.

Κατά κάποιο τρόπο, η εξέλιξη του ανθρώπου έχει καταστήσει απαραίτητο ότι έχουμε μια μέτρια πρόσληψη υδατανθράκων. Πόσο είναι αυτό που πρέπει να λαμβάνονται. Αν είστε ένα υψηλής ενέργειας αθλητή που απαιτεί πολλή ενέργεια-εισαγωγής και, στη συνέχεια, ίσως να θέλετε να κολλήσετε με το ποσό των υδατανθράκων που έχουν ήδη, αλλά πάμε για τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Θα πρέπει να συνιστάται ότι όλοι σε ένα βαθμό το “safe άμυλα”, όπως γλυκοπατάτες, κολοκύθες, γλυκοπατάτες και καρύδια.

Τι Είναι Η Paleo Diet; Συμπέρασμα

Όλα αυτά μπορεί να συνοψιστεί μέσα από ένα από τα δημοφιλή Eco Slim φράσεις από το Παλαιό Διατροφή ελπίζω να έβαλες μυαλό: κρέατα, λαχανικά, ξηροί καρποί και σπόροι * ορισμένα φρούτα, χωρίς ζάχαρη. Αυτό έρχεται σε σειρά με τα λαχανικά, τα καρύδια, τα κρέατα, και οι σπόροι, όπως οι περισσότεροι, με περίπου 2 φρούτα την ημέρα, και αυστηρά όχι εκλεπτυσμένη/επεξεργασμένα σάκχαρα. Το μέλι μπορεί να είναι η εναλλακτική λύση της ζάχαρης σε ένα βαθμό. Μία συμβουλή: μέλι, με λήξη/ημερομηνία που δεν είναι πραγματική αγάπη. Το μέλι δεν λήγει.

LEAVE A REPLY