Rate this post

Το σεξ πρέπει να είναι διασκέδαση, και υποτίθεται ότι πρέπει να αισθάνονται καλά. Αλλά μερικές φορές δεν είναι, και δεν το κάνει. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να γίνει πολύ βασανιστικό, κάνοντας την απόλαυση αδύνατο. Ένα τέτοιο Titan Gel την προϋπόθεση ότι μπορεί να κάνει σεξ ανυπόφορο για μια γυναίκα είναι γνωστή ως δυσπαρευνία είναι μια οδυνηρή κατάσταση που είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται. Κανείς άντρας δεν θέλει να βλέπει τη σύντροφό του να πάει μέσα από κάτι τόσο οδυνηρό, αλλά η γνώση είναι δύναμη, και να ενημερώνονται μπορεί να κάνει τη διαφορά θα πρέπει να γίνει ένα ζήτημα στο μέλλον. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάσταση και τον τρόπο που επηρεάζει τις γυναίκες που ασχολούνται με αυτό κάθε μέρα, καθώς και συμβουλές για τη διατήρηση των δύο εταίρων είναι σεξουαλικά υγιής. http://planitisevexia.gr/titan-gel-σχόλια-απόψεις-τιμή-πού-να-αγοράσετ/

Τι είναι Titan Gel κολεόσπασμο;

titan gel επικοινωνια

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σε γλυκάνουν, δυσπαρευνία είναι μια επώδυνη κατάσταση που μπορεί να κάνει όλες τις μορφές της διείσδυσης δυσάρεστο και βασανιστικό στο χειρότερο. Η κατάσταση προκαλείται από μια ακούσια σύσπαση των μυών του πυελικού εδάφους, ουσιαστικά σύσφιξης κόλπο της γυναίκας ερμητικά κλειστά. Αυτό το σπασμό κρατάει κάτι από τη διείσδυση, συμπεριλαμβανομένων ταμπόν, τα δάχτυλα, γυναικολογικά όργανα – και ναι – ένα πέος. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτό είναι ακούσια. Η γυναίκα είναι σίγουρα δεν είναι πρόθυμοι να συμβεί αυτό, είναι μια αναστοχαστική δράση που συχνά χρειάζεται θεραπεία για τον έλεγχο.

Τι την προκαλεί;

Ακριβώς όπως και πολλές συνθήκες για την υγεία, δεν υπάρχει αναγκαστικά μια σαφής αιτία και το αποτέλεσμα, όταν πρόκειται για κολεόσπασμο. Φυσικά, αυτό το καθιστά λίγο πιο δύσκολο να θεραπευτούν, όπως ένας γιατρός θα πρέπει να εξερευνήσετε πολλές αιτιολογίες για να προσδιορίσετε την αιτία για κάθε άτομο. Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες πίσω από κολεόσπασμο είναι:

  • Χρόνιες μολύνσεις ζύμης ή χρόνιες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος
  • Αιδοίου vestibulitis – σοβαρή φλεγμονή που είναι μόνο επώδυνη κατά τη διείσδυση
  • Προσωπική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης, κακοποίηση ή βιασμός
  • Ψυχολογική στρεσογόνους παράγοντες όπως η κατάθλιψη, το άγχος ή το στρες
  • Αρνητικά συναισθήματα ντροπής, ενοχής ή αποστροφή σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά
  • Ο φόβος της σεξουαλικής συμπεριφορές
  • Αυστηρά συντηρητική ανατροφή ή θρησκευτική ιδεολογία σχετικά με το σεξ
  • Το τραύμα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εργασίας και την παράδοση
  • Ορμονικές μετατοπίσεις, όπως η εμμηνόπαυση ή η υπερβολική ξηρότητα του κόλπου
  • Πώς αντιμετωπίζεται;

Θεραπεία για δυσπαρευνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, διότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από ένας παράγοντας που συμβάλλει. Για παράδειγμα, μια γυναίκα που έχει τόσο σωματική όσο και ψυχολογική αιτίες που οδηγούν στον κολεόσπασμο. Αν η γυναίκα έχει την κύρια δυσπαρευνία (έχοντας βιώσει την επιτυχή διείσδυση) ή δευτεροβάθμιας δυσπαρευνία (έχοντας την επιτυχή διείσδυση προηγουμένως) κάνει επίσης μια διαφορά στην ευκολία ή δυσκολία της θεραπείας. Μια γυναίκα είναι το σχέδιο θεραπείας πρέπει να εξατομικεύεται για την συγκεκριμένη ιστορία από το γιατρό ή ομάδα γιατρών; Titan Gel θεραπεία μπορεί να δοθεί από ένα ΓΥΝΑΙΚΟΛΌΓΟ μόνο ή μπορεί να περιλαμβάνει έναν ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Φαρμακευτική αγωγή, την ψυχοθεραπεία, τη φυσική θεραπεία, ή η χρήση από έναν κολπικό διαστολέα σταδιακά τέντωμα του κόλπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τη γυναίκα. Είναι σημαντικό για έναν άντρα που υποστηρίζουν τη σύντροφό του μέσα από κολεόσπασμο να είναι ευγενική και υποστηρικτική, ιδιαίτερα αν αυτό συνέβη, όπως μια ξαφνική στροφή στην κοινή σεξουαλική ζωή. Να γίνει θυμωμένος με τη σύντροφό του, απειλεί να φύγει, προσπαθεί να αναγκάσει το σεξ, ή προκαλεί αισθήματα ενοχής είναι μόνο για να κάνει το πρόβλημα χειρότερο. Δυσπαρευνία μπορεί να έχει μια καθαρά φυσική αιτία, όπως η κολπική δάκρυ – αλλά μπορεί πολύ γρήγορα να μετατραπεί ψυχολογικές αν μια γυναίκα είναι πίεσαν στο σεξ ή να αισθάνονται ότι είναι σπασμένα, άχρηστα, ή κακό για τη μη συμμετοχή στο σεξ.

Κρατώντας Ζωντανό Σεξ

Εταίρους, οι οποίοι αγωνίζονται με κολεόσπασμο, είτε πρόκειται για ένα βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο πρόβλημα στη σχέση, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ απογοητευτικό και να εκτροχιάσει την οικειότητα σε μια σχέση. Σε αυτό το σημείωμα, και οι δύο εταίροι θα πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδεθείτε σεξουαλικά χωρίς διείσδυση. Το στοματικό σεξ, το πρωκτικό σεξ, καθώς και μη-διεισδυτική προκαταρκτικά μπορούν όλοι να κρατήσουμε μια σεξουαλική σχέση ζωντανή με την απουσία του παραδοσιακού σεξ. Εν τω μεταξύ, ένας άνθρωπος θα πρέπει να κρατήσει τον εξοπλισμό του προκειμένου, λοιπόν, τα πράγματα είναι έτοιμο να πάει όταν ο συνεργάτης του κατάσταση έχει επιλυθεί. Χρησιμοποιώντας καθημερινά το πέος υγείας κρέμα μπορεί να προσφέρει τα θρεπτικά συστατικά που το πέος χρειάζεται για να παραμείνουν υγιείς και λειτουργία. Απαραίτητη Titan Gel πέος θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν την πεϊκή κυκλοφορία, τη διατήρηση της υγείας των ιστών και να βελτιώσει την εμφάνιση του πέους του δέρματος. Απλά εφαρμόστε καθημερινά, έτσι ώστε όταν είναι έτοιμο, Κύριε Τζόνσον είναι έτοιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ