Τα Πλεονεκτήματα Και τα Μειονεκτήματα Του γκοτζι μπερι Δίαιτα Dukan, Μια Ειλικρινής Ανασκόπηση
Rate this post

Η δίαιτα Dukan είναι αγωνίζονται για να γίνει η τελευταία και μεγαλύτερη γκοτζι μπερι λύση απώλειας βάρους. Όλο και περισσότερο εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης καθώς τα νέα από την ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Σε αυτό το άρθρο, θα λάβει μια ειλικρινή ματιά σε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από τη δίαιτα Dukan.

Πρώτα απ ‘ όλα, ας ρίξουμε μια ματιά στο γκοτζι μπερι πλεονεκτήματα

Μπορείτε να φάτε όσο θέλετε

Δεν υπάρχει καταμέτρηση θερμίδων για την Dukan. Από τους εκατό επιτρέπεται τροφίμων που μπορείτε να φάτε τους σε οποιαδήποτε ποσότητα θέλετε. Φανταστείτε μια δίαιτα στην οποία μπριζόλα, το κοτόπουλο, τα ψάρια μπορούν όλα να καταναλώνονται σε αφθονία, αν αισθάνεστε σαν αυτό, και εξακολουθούν να χάσουν βάρος! Εάν αισθάνεστε πεινασμένοι και θέλετε ένα σνακ που μπορείτε να φάτε μια τεράστια μπριζόλα με κρεμμύδι και ντομάτα σαλάτα, ή ένα τεράστιο μπολ με καπνιστό σολομό με τυρί πασπαλισμένο με ραγισμένο μαύρο πιπέρι. Όσο το φαγητό είναι στη λίστα επιτρεπόμενων, *μπορείς να το φας όποτε θέλεις* και το μέγεθος της μερίδας σας αρέσει και θα εξακολουθούν να χάσουν βάρος.

Δεν θα νιώθετε πείνα ή ποθούν λιχουδιές και σνακ που τόσο συχνά

Λόγω του γεγονότος ότι μπορείς να τρως όποτε πεινάς και όταν τρώτε, μπορείτε να φάτε όσο θέλετε, δεν θα συχνά αισθάνονται πεινασμένοι. Ωστόσο, υπάρχει περισσότερο σε αυτό από αυτό. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από τα τρόφιμα που τρώτε στη δίαιτα Dukan αποτελέσματα σε νιώθεις ικανοποιημένος πιο γρήγορα και θα αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μετά από τις πρώτες μέρες η δίαιτα Dukan θα είναι σχεδόν εντελώς σταματήσει λαχτάρα για γλυκά και λιχουδιές συνολικά. Προφανώς, θα πρέπει να είναι ρεαλιστική. Αν δείτε ένα νόστιμο κέικ που αναζητούν μάλλον θα θέλετε ένα κομμάτι αλλά θα περάσετε πολύ λιγότερο χρόνο να σκεφτόμαστε το φαγητό και θα είναι πολύ, πολύ πιο εύκολο να αντισταθείς.

Θα χάσετε βάρος γρήγορα

Κατά τις πρώτες λίγες εβδομάδες, η δίαιτα Dukan θα χάσετε βάρος πολύ γρήγορα. Προφανώς, κάποιοι περισσότερο από άλλους, αλλά δεν έχουμε όλοι ξεκινούν με το ίδιο βάρος με το ίδιο το μέγεθος του σώματος. Αλλά όλοι θα χάσουν βάρος. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν θετικά σχόλια τους για την απώλεια βάρους μετά από μια εβδομάδα ή δύο σχετικά με τη διατροφή. Μέσα σε ένα μήνα, θα πρέπει να ψάχνει για νέα ρούχα ή να πάρει πίσω σε παλιά μπαίνει στο πίσω μέρος του ντουλάπα για να είναι πάρα πολύ σφιχτό.

Δεν βάζει το χαμένο βάρος πίσω έχει ληφθεί υπόψη και το σχέδιο

Η μεγαλύτερη παγίδα για τους ανθρώπους που έχουν χάσει το βάρος σε μια διατροφή βάζει όλα πίσω και πάλι η διατροφή είναι πάνω. Η δίαιτα Dukan έχει αυτή η αναμενόμενη και υπάρχει μια ολόκληρη φάση της δίαιτας catering για την επιστροφή πίσω για να μη διαιτητικά μενού. Γλυκά, κεράσματα και γιορτή τα γεύματα που μπορείτε να φάτε ό, τι θέλετε είναι όλα υπόψη.

Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά στο cons

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κουρασμένος και μικρή έως ήπια πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας

γκότζι μπέρι δοσολογίαΚαθώς το σώμα σας προσαρμόζεται σε μια ζωή χωρίς ενέργεια χρησιμοποιείται για να πάρει από το υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη τρόφιμα θα αντιμετωπίσετε την κούραση και ίσως μια μικρή πονοκέφαλο. Μετά από μια εβδομάδα, αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται και να αισθανθείτε καλύτερα από ό, τι πριν. Είναι σαν να πάει κρύα τουρκία από το πρόχειρο φαγητό.

Θα πρέπει να προγραμματίσετε τα γεύματά σας εκ των προτέρων

Λόγω των τροφίμων περιορισμοί στη δίαιτα Dukan είναι δύσκολο να ποπ σε ένα κατάστημα και να αγοράσουν το μεσημεριανό γεύμα ή ένα σνακ για να φάει, ενώ είστε έξω. Προφανώς, μπορείτε να πάρετε φαγητό μαζί σας ή απλά να αγοράσετε κάτι σαν φέτες του κοτόπουλου και το γιαούρτι, αλλά δεν είναι τόσο βολικό, όπως πρωτότυπη εναλλαγή μιας burger ή να πάρει ένα σάντουιτς.

Μπορεί να είναι ακριβό

Εάν αγοράζετε πολλές μπριζόλες, ακριβά ψάρια, και ούτω καθεξής, μπορείτε να βρείτε το γκοτζι μπερι φαγητό τους λογαριασμούς να αυξάνονται. Τι πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι τα χρήματα που σώζει με το να μην ξοδεύουν σε θέσεις γρήγορου φαγητού ή σνακ. Χρήματα που δεν μπορείτε να δείτε να περνούν, όταν κάνετε τα ψώνια σας. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πίνετε αλκοόλ ενώ είστε σε δίαιτα Dukan, ώστε να αποθηκεύσετε εκεί. Φυσικά, η Dukan δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αν ψωνίζετε προσεκτικά. Τελικά είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε τι νομίζετε ότι αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ