Στυτική Δυσλειτουργία Titan Gel Μύθοι
Rate this post

Ανικανότητα ή Στυτική Δυσλειτουργία (σδ) είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ των ανδρών και επηρεάζει περίπου 30 εκατομμύρια άνδρες όλων των ηλικιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, και πάνω από 150 εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο. Ψυχολογική Titan Gel παράγοντες είχαν αρχικά θεωρείται ότι είναι οι πιο κοινές αιτίες της ΕΝΤ, αλλά τώρα είναι γνωστό ότι αυτό το λογαριασμό για μια μειοψηφία των περιπτώσεων του ΕΔ, ιδίως σε ηλικιωμένους άνδρες.

Κατά συνέπεια, είναι κοινή για ψυχολογικούς και οργανικούς παράγοντες που πρέπει να συνυπάρχουν ως αιτίες της ΕΔ και στο γεγονός ψυχοσεξουαλική παράγοντες υπάρχουν σε κάθε άνδρα που επηρεάζεται από τη σεξουαλική δυσλειτουργία, ακόμη και αν αρνούνται να το παραδεχθείς. Και αυτό γιατί, η δυνατότητα να επιτευχθεί μια titan gel skroutz την ανέγερση και την εκπλήρωση της σεξουαλικής ρόλος του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έννοια του “ανδρισμού” ακόμη και τα πιο αυτο-επίγνωση και καλά προσαρμοσμένο αρσενικό.

Ωστόσο, η έλλειψη σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έχει οδηγήσει στον πολλαπλασιασμό των διαφόρων “σεξουαλική μύθοι”, η οποία έχει οδηγήσει πολλούς άνδρες να πιστεύουν λανθασμένα ότι έχουν ΕΝΤ ή την περίπτωση μπορεί να είναι απελπιστική. Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις ΕΝΤ υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι οι μύθοι και οι παρανοήσεις είναι παράγοντες κινδύνου.

Πριν από τη διαδικασία για την αναθεώρηση μερικά από τα πιο κοινά μύθους σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία, είναι σημαντικό πρώτα να καθαρίσει τον αέρα και να το καταστήσει γνωστό ότι, σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, ο ΕΝΤ δεν έχει κλινικά θεωρείται ως μια ασθένεια και δεν είναι μια ασθένεια.

Τώρα, παρακάτω είναι μερικές από τις πιο διαδεδομένες Titan Gel μύθους σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία.

titan gel οδηγιες χρησης

Μύθος #1: η Στυτική Δυσλειτουργία είναι ένα Αναπόφευκτο Μέρος της Γήρανσης

Μέχρι πρόσφατα, πολλοί άνδρες που είχαν στυτική δυσλειτουργία συχνά υποφέρει στη σιωπή σκέψη Στυτική Δυσλειτουργία ήταν αναπόφευκτη με την πάροδο της ηλικίας. Παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση του ΕΝΤ τείνουν να αυξάνουν ως άνθρωπος γερνάει, είναι ωστόσο λόγω του αυξημένου κινδύνου από άλλα υποκείμενα προβλήματα υγείας οι περισσότεροι άντρες εμπειρία καθώς μεγαλώνουν. Αυτά περιλαμβάνουν το διαβήτη, τις καρδιακές παθήσεις, υψηλή χοληστερόλη αίματος, καρδιαγγειακές παθήσεις ακόμα και κάποια φάρμακα που συνταγογραφούνται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Ωστόσο, ένας υγιής τρόπος ζωής μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να διατηρήσει την αρρενωπότητά του, ακόμη και όπως ο ίδιος προκαταβολές σε ηλικία.

Μύθος #2: η Στυτική Δυσλειτουργία Σημαίνει Απώλεια Ενδιαφέροντος για Σεξ

Δεν είναι τίποτα, αλλά μια πλάνη ότι ένας άνδρας πρέπει πάντα να ενδιαφέρονται για το σεξ και όταν δεν είναι, ότι είναι πιθανό να υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία. ED είναι απλά ορίζεται ως η ανικανότητα να επιτύχει και να διατηρήσει μια στύση επαρκή για ικανοποιητική σεξουαλική επαφή και δεν περιλαμβάνουν την έλλειψη της λίμπιντο, το σθένος ή την πρόωρη εκσπερμάτωση, όπως τα άτομα που πάσχουν από ED εξακολουθούν να διατηρούν τη δυνατότητα να έχουν οργασμό και την εκσπερμάτωση.

Μύθος #3: “οι Πραγματικοί Άντρες” Στύση Όποτε Θέλουν

Κανείς δεν είναι ποτέ σε μια τέλεια διάθεση κατά τη διάρκεια της όλες τις σεξουαλικές τους εμπειρίες και ως εκ τούτου θα ήταν μη ρεαλιστικό ότι κάποιοι “αληθινοί άντρες” μην εμπειρία ΕΝΤ στη ζωή τους. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης και πιο νευροδιαβιβαστών που εμπλέκονται στη δημιουργία σεξουαλική επιθυμία, την επίτευξη και διατήρηση της στύσης, μείωση του όγκου ως άνθρωπος των ηλικιών και μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι ενήλικες άνδρες σε ένα χρόνο ή τον άλλο στην ερωτική τους ζωή εμπειρία στυτική δυσλειτουργία οφείλεται σε έναν ή περισσότερους από τους παράγοντες που ήδη αποβιβάστηκε παραπάνω. Κανένας άνθρωπος δεν είναι εντελώς απρόσβλητες από ΕΠΙΜ.

Μύθος #4: “Πραγματικοί Άνδρες” μπορεί να Διατηρήσει μια Στύση για όσο Θέλουν

Αυτό είναι πολύ υποθετικό. Είναι μια συχνά παρεξηγημένη, γεγονός σχετικά με τη στυτική δυσλειτουργία και τα οποία κάνουν οι περισσότεροι άντρες να πιστέψουν ότι έχουν ΕΝΤ. Είναι μάλλον χρήσιμο να γνωρίζετε ότι κατά μέσο όρο, πιο “αληθινοί άντρες” διαρκέσει για περίπου 1-8 λεπτά κατά τη διάρκεια της ενεργού ενθουσιώδεις.

Μύθος #5: τα Πιο Στυτική Δυσλειτουργία είναι Ψυχολογικό

Θα είναι κρίμα αν σου έχουν πέσει κάτω από τη δημοφιλή παρανόηση ότι είναι όλα στο κεφάλι σου και ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος φυσικά. Ενώ αυτή ήταν η αρχικά πραγματοποιήθηκε γνώμη της πλειοψηφίας εκείνων που υπέφεραν από τον ΕΝΤ, αυτό δεν είναι πλέον ένα κριτήριο όπως είναι πλέον γνωστό ότι πολλοί φυσικοί παράγοντες είναι εξίσου εμπλέκονται. ED είναι απλά μια ιατρική κατάσταση που είναι συχνά προκαλούνται από άλλα υποκείμενα άλυτα προβλήματα υγείας.

Μύθος #6: η Στυτική Δυσλειτουργία δεν έχει Γιατρειά

Οι περισσότεροι άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, και πιστεύω ότι αν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα αποτυγχάνουν να βοηθήσει, τότε δεν υπάρχει ελπίδα για την επίλυση του προβλήματος. Αν και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει καμία γνωστή μόνιμη ιατρική θεραπεία για τον ΕΝΤ και ότι οι περισσότερες από τις λειτουργίες του Titan Gel θεραπεία είναι μόνο τεχνητά μέσα από τη βελτίωση της σεξουαλική λειτουργία, ωστόσο, υπάρχουν πολλές θεραπείες με την υψηλή αποτελεσματικότητα και την αποδεδειγμένη ασφάλεια τα αρχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των υποκείμενων αιτίων. Μετά την αποτελεσματική θεραπεία, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επιστρέψουν σε μια δραστήρια και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ