Πόσο Καλή Διατροφή Είναι Chocolate Slim Medifast;
Rate this post

chocolate slimΜερικές φορές ακούμε από ανθρώπους που με ρωτάνε πόσο καλό είναι το Medifast διατροφή είναι πραγματικά. Συχνά πρέπει να τους ζητήσω να το διευκρινίσει. Θα πει «καλή» όσον αφορά την γεύση των τροφίμων, ή από την άποψη της αποτελεσματικότητας; Μιλάνε για Chocolate Slim αφορά την ευκολία χρήσης; Συνήθως, σημαίνει ένα συνδυασμό όλων αυτών των πραγμάτων. Έτσι, στο παρακάτω άρθρο, θα σας πω τη γνώμη μου σχετικά με το πώς Medifast στοίβες πάνω σε αυτές τις κατηγορίες.

Είναι Chocolate Slim Καλή όσον Αφορά την Ευκολία Χρήσης;

Θα ήθελα να δώσω αυτή τη δίαιτα στην κατηγορία αυτή. Και ο λόγος για αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν θερμίδες για να μετρήσει ή σημεία που να συμφωνούν. Το μόνο που πραγματικά πρέπει να παρακολουθείτε είναι το πόσα γεύματα έχεις φάει. Επειδή θέλουν να τρώνε πέντε γεύματα και ένα μεγαλύτερο «άπαχο και πράσινο γεύμα» που παρέχετε κάθε μέρα. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να έχουν δύο εγκεκριμένο σνακ. Αλλά εκτός από Chocolate Slim ελλαδα επιλογές τροφίμων από το φαγητό που σας παρέχονται, δεν έχουν πάρα πολλές ευθύνες.

Ομολογουμένως, κάποιοι άνθρωποι δεν αγκαλιάσει το άπαχο και πράσινο γεύμα, γιατί καταλαβαίνεις πόσο ωραίο είναι να έχετε μαζί σας τα γεύματα που παρέχονται για σας. Αλλά το άπαχο και πράσινο γεύμα είναι σημαντικό, διότι θα σας διδάσκει πώς να κάνει καλές επιλογές, που θα χρειαστεί αργότερα όταν θα πάτε από τη διατροφή. Και, μετά από λίγο, θα συνειδητοποιήσετε ότι σας δίνουν ποικιλία.

Είναι Καλό Από Την Άποψη Της Αποτελεσματικότητας; Αυτή η δίαιτα έχει επανειλημμένα σπούδασε στο μέρη όπως ο John Hopkins Bloomberg Σχολή Δημόσιας Υγείας. Μελέτες δείχνουν μια απώλεια βάρους 2 – 5 λίβρες ανά εβδομάδα για τις πρώτες δύο εβδομάδες και 1 – 2 κιλά ανά εβδομάδα μετά από αυτό. Οπότε μιλάμε για ένα μέσο ή περίπου 6 – 12 κιλά απώλεια βάρους που πρώτο μήνα και 4 – 8 κιλά κάθε μήνα αργότερα για ένα συνολικό μέσο όρο περίπου 7 και 1/2 κιλά ανά μήνα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι λογικό, ασφαλή και βιώσιμη απώλεια βάρους.

Ξέρω ότι η δραστική απώλεια βάρους ή οι δίαιτες της μόδας είναι μερικές φορές στον πειρασμό, αλλά νομίζω ότι όλοι υποψιάζονται ότι δεν είναι διαρκείας. Και θέλετε πραγματικά να χρειαστεί να επαναλάβετε αυτό σε ένα έτος ή δύο; Θα προτιμούσα διάλεξε μια διατροφή που επιτρέπει για ρεαλιστική και βιώσιμη απώλεια βάρους, έτσι ώστε θα χρειαστεί να το κάνεις μόνο μια φορά.

Πόσο Καλή Είναι Σε Σχέση Με Το Φαγητό;

Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι Medifast είναι και τα κουνήματα και μπαρ, αλλά είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Υπάρχουν πάνω από 70 επιλογές τροφίμων, όπως: δημητριακών, αλεύρι βρώμης, αυγών, σούπες, stews; τσίλι; τσαπατσούλης joes; πουτίγκα μαλακή εξυπηρετεί το παγωτό; brownies; σοκολάτας και τη μαλακή bake cookies, κρέπες, διάφορα ποτά και καφέδες, και γαριδάκια και πατατάκια.

Θα παραδεχτώ ότι θα βρείτε μερικά από τα τρόφιμα καλύτερα από τους άλλους. Όπως και πολλοί άλλοι, μου αρέσει η κουνήματα και μπαρ. Και καταλαβαίνω, γιατί αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές σχετικά με τη διατροφή. Το shakes είναι πλούσια και δεν είναι καθόλου αλευρώδη και τα μπαρ είναι λαστιχωτό και σχεδόν επιδόρπιο. Αλλά είμαι επίσης λάτρης της κρύα δημητριακά, τα μπισκότα, το μαλακό ψήνουν, και το παγωτό. Μου αρέσει το μπέικον και το τσίλι. Δεν είμαι λάτρης κάποιων από την κρέμα σούπες, αλλά δεν έχω πρόβλημα να βρείτε πολλές επιλογές. Και αντιλαμβάνομαι πλήρως και αποδέχεστε ότι δεν υπάρχουν πολλές δίαιτες που σας επιτρέπουν μπισκότα, τηγανίτες με σοκολάτα και παγωτό.

Πόσο Καλό Είναι Αυτό Όσον Αφορά Την Τιμή Του;

Μόλις χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια που είναι σχεδόν πάντα διαθέσιμα, γενικά, μπορείτε να υπολογίζετε σε δαπάνες περίπου $8 – $10 ανά ημέρα για τις 5 γεύματα. Φυσικά, θα πρέπει να αγοράσει ψώνια για το άπαχο και πράσινο γεύμα, αλλά πολλοί προσπαθούν να ενσωματώσουν αυτό σε αυτό που είναι ήδη από την αγορά για τις οικογένειές τους.

Αλλά για να Chocolate Slim απαντήσει στο ερώτημα που τέθηκε, πιστεύω ότι Medifast είναι μια καλή διατροφή. Για μένα, ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος του κουτιά. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι σε μια διατροφή. Αλλά αν θα πρέπει να αγκαλιάσει, νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ