Rate this post

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το ότι αισθάνεστε καλά. Όταν αισθάνεστε καλά, μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο το ιδανικό Eco Slim φυσική κατάσταση, αλλά ό, τι άλλο επιθυμείτε στη ζωή.» Αβραάμ-Hicks

Εάν είστε τίποτα όπως εγώ, έχετε κάνει δίαιτα μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δηλαδή, που προσπαθεί να στερήσει από τον εαυτό σας από τα τρόφιμα που αγαπάτε και προσπαθεί να αγνοήσει το σώμα σας είναι σήματα πείνας. Άρχισα δίαιτα στην ηλικία των 15. Ο φίλος μου, ο Χέρμπι, και θα ήθελα να πάω σε ένα drive-in και θα παραγγείλετε ένα cheeseburger, πατάτες και το παγωτό σοκολάτα – η Τυπική Αμερικανική Διατροφή για έναν έφηβο. Θα ήθελα να παραγγείλω μια σόδα διαίτης. Τώρα, ο Χέρμπι, ένα 16χρονο αγόρι είχε καμία ανησυχία για να πάρει το λίπος και απλά να απολαύσετε το φαγητό του. Μπορείτε να το φανταστείτε; Απολάμβανε το eco slim αδυνατισμα τροφίμων – τι μια ιδέα! Δεν είχε μάθει να εξισώνουν είμαι λεπτός με την αυτοεκτίμηση και την αγάπη και την ομορφιά, όπως θα έπρεπε. Καθώς κοιτάζω πίσω τώρα, συνειδητοποιώ ότι ήμουν κερδίζουν βάρος, επειδή ήμουν τόσο ανήσυχος για το κέρδος του βάρους.

Η απώλεια βάρους μου ταξίδι ήταν μακρύ και γεμάτο στροφές δρόμο μέσα από υψηλή σε πρωτεΐνες / χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες vegan νηστείας και, τέλος, σε δύο χρόνια τρώγοντας μόνο άψητα βιολογικά φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί και σπόροι. Ως Raw Foodist, δεν τρώνε τίποτα που είχε θερμανθεί πάνω από 115 βαθμούς, πιστεύοντας ότι μαγειρεμένο φαγητό ήταν δηλητήριο. Μπορείτε να φανταστείτε τι είναι αυτή η πεποίθηση που έκανε για την κοινωνική μου ζωή!

Λίγο μετά την ανακάλυψη του Νόμου της Έλξης, ΤΟ ΈΧΩ! Με την κατανόηση της ΔΕΑ, δεν ήταν σε θέση να ξεφύγει από την Αιτία & το Αποτέλεσμα Φυλακή, η φυλακή του, πιστεύοντας ότι «αν το φάω αυτό, τότε αυτό θα συμβεί.» Συνειδητοποίησα ότι η αιτία και το αποτέλεσμα συμβαίνει στο μυαλό. Αν πιστεύω ότι ορισμένα τρόφιμα θα με κάνει να λίπος ή να προκαλέσει προβλήματα υγείας, τότε θα το κάνουν. Με αυτή τη συνειδητοποίηση, ένιωσα πλήρως εξουσιοδοτημένοι να κάνουν επιλογές σχετικά με τα τρόφιμα με βάση το τι μου αρέσει να τρώω, τι με κάνει να ΝΙΏΘΩ ΚΑΛΆ, και τι μου φέρνει χαρά. Με αυτή την αποκάλυψη, δεν ήταν δωρεάν. Εγώ τότε σαφώς κατανοητό το απόσπασμα από τον «Άμλετ», ότι «δεν υπάρχει τίποτα είτε καλό ή κακό, αλλά η σκέψη το κάνει τέτοιο.» Εγώ τότε σαφώς κατανοητό ότι δεν είναι το φαγητό. Είναι αυτό που ΝΟΜΊΖΩ για το φαγητό.

Τώρα τρώω ό, τι θέλω, όταν θέλω Eco Slim και όσο θέλω και να απολαμβάνω το ΦΑΓΗΤΌ.

eco slim reviewsΈτσι, πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την ικανότητά τους να απολαμβάνουν το φαγητό – το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι τρώνε ό, τι νομίζουν ότι θα έπρεπε να φάνε είτε το θέλουν είτε όχι. Και όταν θα πέσει από το βαγόνι και να επιδοθούν στο κέικ σοκολάτας, δεν μπορούν ούτε να το απολαύσετε, επειδή αισθάνονται ένοχοι και φοβάται τις συνέπειες. Αααα! Σταματήστε την τρέλα!

Ο άντρας μου ζούσε ο παππούς 104 τρώγοντας λιπαρά χοιρινές μπριζόλες, καπνίζοντας πούρα και πίνοντας ουίσκι. Πάντα είχε μια λάμψη στα μάτια και ένα ελατήριο στο βήμα του. Για την 100α γενέθλια, το μόνο σωματική καταγγελία ήταν λίγο αρθρίτιδα σε έναν αντίχειρα. Ο ιωνάς δεν ξέρω για το Νόμο της Έλξης, αλλά ήξερε τη σημασία του να νιώθεις καλά και έκανε αυτό που ένιωσα ότι ήταν το σωστό.

ΩΡΑΊΑ ΑΊΣΘΗΣΗ, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Με υψηλής δόνησης συναισθήματα όπως η αγάπη, η χαρά και η ευγνωμοσύνη, έκδηλη στα όνειρα σας. Με τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα όπως ο φόβος, η ντροπή και αναξιότητα, να φανερώσει τους εφιάλτες σου. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι μια δύσκολη έννοια από τότε που μας είπαν τις ζωές όλων μας που είναι σχετικά με τις θερμίδες και την άσκηση. Ωστόσο, όταν αισθανόμαστε καλά και να τρώνε από ένα μέλος της χαράς, είμαστε σε μια υψηλή δόνηση και, ως εκ τούτου, ταιριάζουν με όλα όσα επιθυμούμε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος τώρα να φάτε πίτσα, μπύρα και παγωτό σε μια κατάσταση χαράς και να βρείτε ότι έχω χάσει ένα κιλό το επόμενο πρωί.

Αυτό που ξέρω σίγουρα: Αν φάω σε ένα υψηλό Eco Slim δόνηση της καλή αίσθηση, είμαι ταίρι μου το ιδανικό σώμα και θα εμφανιστεί. Αν φάω σε μια χαμηλή δόνηση να αισθάνεσαι άσχημα ή να φάτε σε πράγματα δυσάρεστα συναισθήματα, είμαι ταιριάζουν στο σώμα, δεν θέλω και θα κερδίσει το βάρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ