Rate this post

Κανείς δεν θέλει να έχει θαμπό και άτονο δέρμα, γι ‘ αυτό κάποιοι από εμάς, ξοδεύουν πολλά χρήματα σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος είναι γραφτό να κρατήσει το δέρμα απαλό και νεανικό. Αν και πολλά από αυτά τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, κάνει ακριβώς ό, τι θα έπρεπε, το Goji Cream λόγος που πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με τα αποτελέσματα που λαμβάνουν από τους προϊόντων φροντίδας του δέρματος είναι επειδή η εν αγνοία πέσει σε πολλές από τις κοινές παρανοήσεις της φροντίδας του δέρματος.

Ο καλύτερος τρόπος για να αναλάβει τη φροντίδα του δέρματός σας είναι να καταλάβουμε τι χρειάζεται το δέρμα, τι δεν χρειάζεται. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο κοινά Goji Cream παρανοήσεις σχετικά με την περιποίηση του δέρματος, δείτε αν μπορείτε να tweak σας ρουτίνα φροντίδα του δέρματος.

Πάρα Πολύ Προϊόν

Περισσότερα είναι καλύτερα έτσι; Στην πραγματικότητα, δεν είναι. Χρησιμοποιώντας πάρα πολύ από οποιοδήποτε είδος δέρματος προϊόν δεν είναι καλό για το δέρμα. Χρησιμοποιώντας πάρα πολύ από μια θεραπεία ακμής, για παράδειγμα, μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρές breakouts, και πολύ Goji Cream τζελ ματιών μπορεί να ερεθίσει και να κάψει τα μάτια. Τα περισσότερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος απορροφά άμεσα στο δέρμα, απλώνεται στην πάσχουσα περιοχή, έτσι μπορείτε πραγματικά το μόνο που χρειάζεται ένα μικρό κομμάτι. Λοσιόν για το σώμα είναι λίγο διαφορετική, με την έννοια ότι πρόκειται για ολόκληρο το σώμα, αλλά ακόμα δεν χρειάζεται πολύ, απλά αρκετό για να καλύψει τις περιοχές που θέλετε χωρίς να φύγετε από την περίσσεια του δέρματος.

Δεν Φοράω Goji Cream Αντηλιακό

goji cream τιμηΤις επιβλαβείς UV ακτίνες του ήλιου είναι η νούμερο ένα αιτία για τις ρυτίδες και τις κηλίδες από τον ήλιο, καθώς και καρκίνο του δέρματος. Ξεχνάς να φοράς αντηλιακό με SPF 40 ή υψηλότερο προστατεύει από το ηλιακό έγκαυμα, η sun δηλητηρίαση, ρυτίδες, και άλλες επιπλοκές από τον ήλιο μπορεί να προκαλέσει. Θυμηθείτε να επαν-εφαρμόστε το αντηλιακό κάθε μία έως δύο ώρες, ακόμα και αν είναι αδιάβροχο, όπως το SPF αρχίζει να σπάσει το συντομότερο αγγίζει την υγρασία αφήνει απροστάτευτο. Ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι επίσης καλό να έχουμε όταν έξω στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να προστατεύσει την εύθραυστη μάτια από τις σκληρές ακτίνες.

Χρησιμοποιώντας Το Πρώτο Προϊόν Που Βλέπετε

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει, όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματός τους, είναι απλά να πάρει το πρώτο προϊόν που βλέπετε χωρίς να ελέγχουμε τα συστατικά του. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι πλήρως διαβάσει ένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος συστατικά για να δείτε αν υπάρχει κάποια σκληρές χημικές ουσίες. Τα πράγματα όπως το Υδροξείδιο του Καλίου, SLS/SLES, και Parabens θεωρούνται μερικές από τις πιο κοινές και πιο επιβλαβείς χημικές ουσίες στο δέρμα φροντίδα κόσμο. Οι ουσίες αυτές είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα, αίσθημα καύσου, φλεγμονή και σε ορισμένες περιπτώσεις συνδέονται με τον καρκίνο.

Δεν Είμαστε Συνεπείς

Εάν εφαρμόσετε μια κρέμα ρυτίδων ή μια ενυδατική κρέμα κάθε δύο μέρες, τότε μην περιμένετε να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Σε παραγγελία για οποιοδήποτε προϊόν φροντίδας του δέρματος για να είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή της χρήσης του. Εάν το προϊόν λέει «ΧΡΉΣΗ ΚΆΘΕ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΒΡΆΔΥ» κάνει ακριβώς αυτό. Αν θέλετε αποτελέσματα από το προϊόν σας, να βρούμε ένα τρόπο για να το λειτουργήσει στην καθημερινή σας ρουτίνα πράγματα. Μια βασική θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος θα πρέπει να πάρει μόνο περίπου πέντε με επτά λεπτά από το πρόγραμμά σας. Μια καλή μέθοδος για να εφαρμόσει οποιοδήποτε προϊόν φροντίδας του δέρματος σας μετά το ντους, καθώς οι πόροι είναι ανοιχτοί και μπορεί πιο εύκολα να απορροφήσει το προϊόν, καθιστώντας το περισσότερο αποτελεσματικό.

H2O

Το νερό είναι μια συνεχής ανάγκη εκτός από τα τρόφιμα που όλη η ζωή στον πλανήτη μας ανάγκες. Χρειαζόμαστε νερό για να ρυθμίσει σωστά το μεταβολισμό μας, μας δίνει ενέργεια και να ξεπλύνετε το σώμα των αποβλήτων. Πίνοντας άφθονο νερό καθημερινά βοηθά να ξεπλύνετε τις τοξίνες, τη βρωμιά και τα βακτηρίδια από το δέρμα που διαφορετικά θα προκαλέσει το δέρμα να φαίνονται θαμπά και κουρασμένα. Αρχίστε να πίνετε περισσότερο νερό και σας υπόσχομαι ότι θα δείτε μια αξιοσημείωτη αλλαγή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Έτσι, τώρα που μπορείτε να αναγνωρίσετε σωστά μερικά από τα πράγματα που το δέρμα σας χρειάζεται και δεν χρειάζεται, θα πρέπει να είναι σε θέση να αποτελεσματικά το τσίμπημα είναι να ξεκινήσετε σας ρουτίνα φροντίδα του δέρματος για τα πιο υγιή και νεότερη επιδερμίδα γύρω. Το καλύτερο Goji Cream πράγματα έρχονται από τη φύση, ώστε να προσπαθήσουμε και να κολλήσει με όλα τα φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος, πίστεψέ με το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει. Ασπίδα τον εαυτό σας από τον ήλιο όσο καλύτερα μπορείτε, και να είναι τόσο συνεπής όσο το δυνατόν με το σχήμα. Τέλος μην ξεχνάτε να κρατάτε νερό μαζί σας ανά πάσα στιγμή και το ποτό, το ποτό, το ποτό, δεν μπορεί να βλάψει. Να θυμάστε αυτές τις συμβουλές και θα είστε στο δρόμο σας για την καλύτερη εμφάνιση του δέρματος γύρω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ