Η Μεγαλύτερη Απειλή για έναν Άντρα είναι Xtrasize Σεξουαλική Εμπιστοσύνη
3 (60%) 2 votes

Στον κόσμο που ζούμε, συχνά με την έννοια που μας περιβάλλει είναι «μεγαλύτερο είναι καλύτερο». Στον κόσμο του μεγέθους του πέους σε σχέσεις και την αντιμετώπιση των Xtrasize αμφιβολίες ικανοποίησης των γυναικών, το ζήτημα της «Φθόνο του Πέους» είναι αυτό που daunts άνδρες όλο τον κόσμο με το ένα ερώτημα στο μυαλό του, «το μέγεθος του πέους σημασία;» Και αν το κάνει, «μπορώ να Κάνω τη διαφορά;»

Οι γυναίκες έχουν τη δική τους αντίληψη για το επιθυμητό μέγεθος του πέους που αισθάνονται θα ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Η πλειοψηφία των γυναικών που Xtrasize επικοινωνια με το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό να τους, ωστόσο, τη σημασία που μπορεί να είναι για διάφορους λόγους.

Για παράδειγμα:

Σε Xtrasize σχέση που αποτελεί μόνο το σεξ.

xtrasize pillsΗ έρευνα έχει διαπιστώσει ότι το μέγεθος του πέους του άνδρα προσθέτει η διέγερση των γυναικών. Ιδιαίτερα σε σχέσεις που αποτελούν μόνο το σεξ ή το σεξ ως ο κύριος οδηγός να λάβει γνώση η σχέση, τότε είναι σημαντικό να έχουμε μια δωρεά μήκος που αποτελεί μια ισχυρή κινητήριος παράγοντας στη σεξουαλική σας σχέση.

Αληθινή ιστορία σχετικά με το γιατί είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλά προικισμένο μήκος για το φύλο σου φίλο.

Ήταν ένας άντρας σε Σίδνεϊ που γνώρισα μια άλλη Αυστραλιανή κορίτσι για σεξ φίλο. Ήταν η πρώτη φορά που είχαν συναντηθεί σεξ και μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο, για να συμμετάσχουν στην κρεβατοκάμαρα ευθυμίες, ο άνθρωπος έπεσε το παντελόνι του για να αρχίσει να κάνει τη δουλειά του με το κορίτσι.

Το κορίτσι είδε το μέγεθος του πέους του και του είπα να βάλει το παντελόνι του και ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα μαζί του, γιατί το μέγεθος του πέους του ήταν πολύ μικρό.

Τι να κάνετε αν έχετε ένα μικρό πέος και δεν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος.

Εάν έχετε ένα μικρό πέος, από δε σημαίνει ότι είναι σε μειονεκτική θέση. Θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στις τεχνικές που θα είναι το καλύτερο για να δώσει το σύντροφό σας μια ωραία διείσδυση διέγερση και τη σεξουαλική διέγερση.

Ένδικα μέσα

Υπάρχουν θεραπείες που είναι διαθέσιμες στην αγορά που μπορεί να προκαλέσει αύξηση στο πέος ενός άντρα. Υπάρχουν παραδοσιακές μεθόδους που έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ανατολική Ασία, καθώς και φυσικές μεθόδους για την επέκταση κενά και τις αντλίες που παράγουν αμελητέες διαφορές στο μέγεθος του πέους, και, επίσης, οργανικές θεραπείες που είναι γραφτό να προκαλέσει αύξηση.

Υπάρχει μια ποικιλία από πέος διεύρυνση θεραπείες στο χέρι. Αυτό που θα πρέπει να συνιστάται για τους άνδρες να χρησιμοποιήσει ένα φυτικό συμπλήρωμα που είναι βιολογικά, φυσικά και έχει αποδειχθεί για να λειτουργήσει.

Κάνουν δουλειά.

Υπήρξε συζήτηση για το κατά πόσον αυτές οι θεραπείες έχουν αποδειχθεί για να λειτουργήσει ή όχι. Υπάρχουν μείγματα εκτιμήσεις σύμφωνα με την οποία οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι θεραπείες έχουν εργαστεί γι ‘ αυτούς και, ως αποτέλεσμα, έχουν αυξήσει την κρεβατοκάμαρά τους την εμπιστοσύνη και να βελτιώσει τη σωματική σεξουαλική ικανότητα.

Οι γυναίκες από μια οπτική προοπτική ώστε να αυξήσουν τις σεξουαλικές τους κίνητρα, αν οι άνδρες έχουν πιο προικισμένο μήκος.

Για τους άνδρες, αυτό σημαίνει ένα καλό μέγεθος και την εμπιστοσύνη στην «ικανοποιητική ικανότητα».

Αυτό επηρεάζει και τους άνδρες αντίληψη του τι νομίζουν ότι πρέπει να έχουν όσον αφορά το μέγεθος του πέους προκειμένου να ικανοποιήσει τους σύντροφο. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια πτυχή του τι οι γυναίκες επιθυμούν με τη φυσική έννοια.

Πώς σχετικά με την αύξηση μου σεξ απίλ;

Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που οι γυναίκες επιθυμούν από την άποψη της φυσικής ελκυστικότητας που θα τονώσει την σεξουαλική τους διέγερση.

Η εμπιστοσύνη. – Είναι ο αριθμός 1 sex appeal παράγοντας

  • Ύψος. – Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν έναν άντρα με καλό ύψος
  • Ώμους. – Οι γυναίκες έχουν την τάση να αρέσει φαρδείς ώμους, το οποίο δίνει μια πιο αντρική αύρα.
  • Καθαριότητα – Ένας άντρας που κρατά τον εαυτό του καθαρό, τακτοποιημένο και καλά παρουσίασε προσφέρει μια ωραία αύρα και την ατμόσφαιρα για τον εαυτό του.
  • Ωραία μαλλιά – ένα ωραίο χτένισμα ή το κούρεμα που προωθεί η προσωπικότητά σας είναι συχνά παραβλέπεται, αλλά ένα ισχυρό ερέθισμα για γυναίκες.
  • τρίχες του Προσώπου – εκτός από ένα ωραίο χτένισμα, ένα καλά σχεδιασμένο γαλλικό μουστάκι, φαβορίτες, το μουστάκι και τα γένια ή φρεσκοξυρισμένοι μπορεί συχνά να αναπτύξει περαιτέρω το σεξαπίλ σας.
  • Λαμπερό δέρμα – Ένα ωραίο μαύρισμα είναι ένα καλό πράγμα για λαμπερή επιδερμίδα, επίσης προσθέτοντας ένα παράγοντα για να το σεξαπίλ παράγοντα.
  • Σωματικά ικανός – κάποιον που είναι σε φόρμα, αλλά δεν μοιάζουν με τον Arnold Schwarzenegger είναι καλό για το sex appeal της.
  • Ωραία χέρια – Ένας τύπος με μια καλή Xtrasize μέγεθος bicep και triceps αυξήσει το sex appeal παράγοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ