Rate this post

Έχοντας αντρικό στήθος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αμηχανία και να σας κλέψει την εμπιστοσύνη και τυχερή και ευτυχισμένη στάση, επειδή είστε πάντα ανησυχούν ότι κάποιος θα το ανακαλύψει το Titan Gel μυστικό και κάνουν τη διασκέδαση σας. Ενώ οι φίλοι σας στην παραλία με τα πουκάμισά τους, θα παλεύει για την ζωή σας t-shirt. Dating μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για το πώς να απαλλαγούμε από γυναικομαστία ή άνθρωπος βυζιά που είναι διαθέσιμες σε εσάς και ένα από τα κορυφαία συνιστώμενες μέθοδοι είναι με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης.

Αυτό Titan Gel κατάσταση είναι κάτι που πολλοί άντρες ασχολούνται με αυτό δεν είναι ένα ασυνήθιστο πρόβλημα.

Είναι απλά δεν μιλάμε πολύ γιατί από την αμηχανία και την ανασφάλεια που έρχεται με το να έχεις βυζιά άνθρωπος που μπορεί να προκαλέσει πολλούς άνδρες για να κρύψει αυτό το ζήτημα από τους άλλους.

Έχοντας στήθος είναι κάτι που θεωρείται γυναικείο χαρακτηριστικό και δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να θεωρηθεί ως τίποτα λιγότερο από το αρσενικό, είναι κατανοητό γιατί πολλοί άνδρες κρύψει το γεγονός ότι ασχολούνται με αυτό, ακόμη και όταν είναι εμφανές στους άλλους ότι είστε σε πολλές περιπτώσεις.

Το Titan Gel πωσ εφαρμοζεται αστεία μπορεί να είναι πολύ. Αν ντρέπεσαι για το αντρικό στήθος και θέλετε να το διορθώσετε αυτό το ζήτημα και να έχουν ένα στήθος που είναι ανδροπρεπής ψάχνετε, εδώ είναι μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το gynecomastia χειρουργική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης ο καλός, ο κακός και ο άσχημος σχετικά με αυτήν τη διαδικασία.

Αρσενικά Στήθους Μείωση

Χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού στους άνδρες αυξήθηκε το 2014 κατά περίπου 14% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, οπότε η χρήση αυτής της διαδικασίας για να εξαλείψει αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα συνεχίζει να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Αλήθεια μορφές γυναικομαστία αποτέλεσμα από την αύξηση της αδενικό ιστό του μαστού που προκύπτει από μια ανισορροπία των οιστρογόνων/τεστοστερόνη τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα του αρσενικού. Είναι φυσιολογικό για τους άνδρες να έχουν την γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο στο σώμα τους με την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη είναι κυρίαρχη, όπως είναι φυσιολογικό για τις γυναίκες να έχουν την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη με τη γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο είναι κυρίαρχη.

Ορμονικές διαταραχές στους άνδρες που μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία συνήθως αποτελέσματα από τα οιστρογόνα είναι κυρίαρχη στο αρσενικό σώμα, η οποία οδηγεί στην ανάπτυξη των γυναικείων χαρακτηριστικών όπως η αύξηση του στήθους σε άντρες και αντιστρόφως, όταν η τεστοστερόνη είναι η κυρίαρχη ορμόνη σε γυναικεία σώματα.

Ορμονικές διαταραχές στους άνδρες εμφανίζεται συνήθως κατά την εφηβεία, όταν η ορμονική δραστηριότητα παρουσιάζει διακυμάνσεις, αλλά αυτό θα πρέπει να ομαλοποιήσει ως έφηβοι μεγαλώνουν προκαλώντας τα στήθη της για να πάει μακριά. Ορμονική ανισορροπία που οδηγεί σε γυναικομαστία συνήθως παρουσιάζεται επίσης σε ηλικιωμένους άνδρες, ειδικά εάν λαμβάνουν ανδρογόνων (ανδρικών ορμονών) αποκλειστές φάρμακα ή ορμόνες για τη θεραπεία ή την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη δεδομένου ότι οι ανδρικές ορμόνες είναι ένας παράγοντας στην ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη και τη μείωση των ανδρικών ορμονών μπορεί να την πρόληψη ή την θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα όπως ο άνθρωπος boobs.

Επιπλέον, καθώς μεγαλώνουν οι άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να αρχίσει να μειώνονται, γεγονός το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να αναπτύξουν γυναικομαστία. Τα επίπεδα των ορμονών μπορεί επίσης να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, στεροειδή, ψυχαγωγική χρήση ναρκωτικών, κ. λπ.

Ενώ η ορμονική ανισορροπία είναι η κοινή και η πιο αληθινή μορφή γυναικομαστία, pseudogynecomastia είναι επίσης ένας άλλος τύπος που προκύπτει από το να είναι υπέρβαροι, το οποίο προκαλεί η κατάθεση του λίπους στην περιοχή του στήθους που οδηγεί σε αντρικό στήθος. Pseudogynecomastia είναι συνήθως αποβάλλεται όταν το βάρος του είναι κάτω από τον έλεγχο και συνήθως δεν απαιτούν θεραπεία, όπως η χειρουργική επέμβαση. Εάν η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη, είναι συνήθως για να εξαλείψει το υπερβολικό δέρμα από την απώλεια βάρους.

Γυναικομαστία μπορεί να επηρεάσει ένα ή και τα δύο στήθη. Αυτό συνήθως δεν είναι ένα σοβαρό ζήτημα υγείας. Μόλις έχετε το στήθος και το αδενικό ιστό είναι συνήθως καλοήθεις (μη καρκινικές).

Όταν χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους για το πώς να απαλλαγούμε από γυναικομαστία, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με τα πρώτα στάδια αυτής της κατάστασης ως η πλέον να μην αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, η μεγαλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να γίνει μόνιμη.

Όταν ο άνθρωπος στήθος παραμένουν για περισσότερο από ένα έτος εάν είστε ή όχι τη χρήση διαφόρων μείωση του μαστού, τις μεθόδους, εκτός από τη χειρουργική επέμβαση, μπορεί να σημαίνει ότι είναι μόνιμη, αλλά gynecomastia χειρουργική επέμβαση μπορεί να εξακολουθεί να είναι σε θέση να βοηθήσει στην εξάλειψη αυτών των αντρικό στήθος.

Gynecomastia Χειρουργική Επέμβαση

titan gel χρηση

Χειρουργική επέμβαση για να μειώσει τα αρσενικά στήθη γίνεται συνήθως από πλαστικό χειρουργό καθώς είναι περισσότερο από ένα καλλυντικό θέμα, από θέμα υγείας. Υπάρχουν δύο τύποι χειρουργικές επεμβάσεις που μπορεί να γίνει για να εξαλείψει γυναικομαστία.

Λιποαναρρόφηση – Λιποαναρρόφηση είναι συνήθως συνιστάται να αφαιρέσετε λιπώδους ιστού η οποία μπορεί να βοηθήσει να ισιώσει το στήθος. Η λιποαναρρόφηση γίνεται συνήθως μέσα από μια τομή ή τομές γίνονται στην θηλαία άλω. Αν ο άντρας έχει πολύ μεγάλο στήθος η τομή θα γίνουν έξω από τη θηλαία άλω που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα και πιο ορατά σημάδια.

Αρσενικά στήθους μείωση χειρουργική – Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με τη μείωση του μαστού διαδικασία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες που επιβαρύνονται με πολύ μεγάλο στήθος. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο αφαιρεί το λίπος, αλλά και αδενικό ιστό, καθώς και η περίσσεια του δέρματος, έτσι ώστε να ισιώσει και σφιχτό στήθος.

Αυτές οι μέθοδοι είναι συνήθως η πιο επιτυχημένη σε νέους άνδρες με σταθερό δέρμα και δεν είναι συνήθως συνιστάται για τους άνδρες που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι που δεν έχουν δώσει διατροφή και την άσκηση μια ευκαιρία όχι μόνο να φέρει το βάρος τους υπό έλεγχο, αλλά και να απαλλαγούμε από βυζιά.

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη με τον πλαστικό χειρουργό που θα επιλέξετε, αυτός ή αυτή θα εξετάσει το στήθος σας και να συστήσει μια πορεία δράσης για να ισιώσει το στήθος σας.

Πριν από την χειρουργική επέμβαση, ο χειρουργός σας θα σας ζητήσει να λάβει μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καθαρό νομοσχέδιο της υγείας πριν από την εκτέλεση αυτής χειρουργικής διαδικασίας. Ενώ αυτή η χειρουργική διαδικασία είναι τα καλλυντικά, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός αυτό είναι σε μείζονα χειρουργική επέμβαση.

Μπορεί να χρειαστεί κάποιες βασικές εξετάσεις αίματος, καθώς και σε πλήρη φυσική εξέταση πριν από τη διαδικασία είναι προγραμματισμένη. Αν τυχόν ζητήματα που προκύπτουν, θα πρέπει να εργαστεί σε αυτές, πριν από κάθε καλό πλαστικό χειρούργο θα είναι πρόθυμοι να εκτελέσει τη χειρουργική επέμβαση.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να έχουν άλλες εξετάσεις, όπως η μαστογραφία για να εξασφαλιστεί ότι οι ιστό του μαστού δεν είναι άρρωστα, ακόμη και αν τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια είναι συνήθως καλοήθεις. Μετά το gynecomastia χειρουργική επέμβαση, ο γιατρός θα στείλει επίσης τον ιστό που έχει αφαιρεθεί για να την δοκιμάσει.

Gynecomastia Χειρουργική Επέμβαση Αποκατάστασης

Μετά το gynecomastia χειρουργική επέμβαση, μια σάλτσα θα τοποθετηθεί πάνω από την περιοχή και ένα στενό γιλέκο ή ένδυμα συμπίεσης χρησιμοποιείται. Μετά από τροχοφόρα μέσα στο δωμάτιο αποκατάστασης, θα παραμείνει εκεί για περίπου δύο με τρεις ώρες και, στη συνέχεια, συνήθως θα πρέπει να σταλεί στο σπίτι. Αυτό το γιλέκο ή το ένδυμα συμπίεσης θα πρέπει να φοριούνται για ένα μήνα ή έτσι.

Μετά από περίπου μια εβδομάδα, τα ράμματα θα αφαιρεθούν. Πρήξιμο και μώλωπες που θα διαρκέσει για περίπου δύο εβδομάδες, αλλά μπορεί να είναι σε θέση να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από μια εβδομάδα ή έτσι.

Gynecomastia Χειρουργική Επέμβαση – Η Καλή

Σε αντίθεση με πολλές άλλες μεθόδους για το πώς να απαλλαγούμε από γυναικομαστία όπως διατροφή, άσκηση, βότανα, κ. λπ., η χειρουργική επέμβαση συνήθως παράγει άμεσα αποτελέσματα. Είστε τροχοφόρα στο λειτουργικό δωμάτιο με τα στήθη άνθρωπος και τροχοφόρων έξω χωρίς στήθος και μετά από περίπου 2 έως 3 εβδομάδες το χρόνο αποκατάστασης, μπορείτε με περηφάνια να αναδείξουν το αντρικό ψάχνει το στήθος.

Τέτοια δεν είναι η περίπτωση με άλλα αρσενικά στήθους μείωση μεθόδους που μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες ή μήνες πριν παρατηρήσετε οποιαδήποτε βελτίωση και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα εγγυημένη, επειδή τα αίτια της γυναικομαστίας διαφέρουν και τι μπορεί να εργαστεί για την εξάλειψη βυζιά άνθρωπος σε έναν άνθρωπο μπορεί να είναι αναποτελεσματική σε άλλο άνθρωπο.

Gynecomastia Χειρουργική – Το Κακό

Αυτή η χειρουργική διαδικασία μπορεί να είναι ακριβό, και δεδομένου ότι είναι τα καλλυντικά, είναι αμφίβολο ότι η ασφαλιστική σας θα είναι σε θέση να καλύψει, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρία.

Επίσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χρειάζεται μια δεύτερη διαδικασία ή περισσότερο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερες διαδικασίες, αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά είναι ένας πόνος. Θα πρέπει να το μόνο που χρειάζεται είναι ένα άγγιγμα διαδικασία μόλις ανακάμψει από την πρώτη διαδικασία και ο πλαστικός σας χειρουργός εξετάζει τα συνολικά αποτελέσματα. Περισσότερα ιστό του μαστού μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθούν ή και ο χειρουργός μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο λείο αποτέλεσμα.

Πρήξιμο, μώλωπες, πόνος, προσωρινή απώλεια της αισθητικότητας της θηλής, κ. λπ., είναι σχετικά συχνές και ο γιατρός σας μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές για το πώς να ανακουφίσει κάποια από αυτά.

Gynecomastia Χειρουργική Επέμβαση – Η Άσχημη

Αν η πρώτη διαδικασία είναι μια πρόχειρη δουλειά, μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από ένα άγγιγμα πάνω σε χειρουργική επέμβαση και μερικές φορές επανορθωτική εργασία μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιστρέψει τη ζημιά.

Ουλές είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Ενώ έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί προσπαθούν να δημιουργήσουν «καλά σημάδια» με βάση τα είδη των τομών που κάνουν, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα άσχημο ουλές, ειδικά αν χρησιμοποιείτε μια κακή ή άπειρους πλαστικό χειρουργό. Άσχημο ουλές μπορεί επίσης να έχει τίποτα να κάνει με το χειρουργό ή τη διαδικασία, αλλά για το πώς θα θεραπεύσει το οποίο βασίζεται στην γενετική μακιγιάζ. Μερικοί άνθρωποι φυσικά να θεραπεύσει πολύ καλά, ενώ άλλοι όχι και τόσο, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ανάπτυξης keloid ουλές.

Σοβαρές επιπλοκές από την χειρουργική διαδικασία όπως βαριά αιμορραγία ή αποστράγγισης που μπορεί να απαιτούν ιατρική φροντίδα μπορεί να αναπτυχθεί. Ο κίνδυνος αιμορραγίας είναι μεγαλύτερη με αυτή την καλλυντική διαδικασία, επειδή η λειτουργία εμφανίζεται πάνω από ένα ενεργό μυς. Αυτός ο κίνδυνος αιμορραγίας είναι πάντα παρούσα για έως και τρεις εβδομάδες μετά το gynecomastia χειρουργική επέμβαση.

Δεν ταιριάζουν στήθος ή ανισομερώς τοποθετημένα θηλές μπορεί να προκύψει, να απαιτούν πρόσθετες διαδικασίες.

Ανεστραμμένες θηλές ή απώλεια της θηλής ή φουσκάλες από τη θηλή μπορεί να προκύψει.

Μόνιμη απώλεια της αισθητικότητας της θηλής ή επίμονος πόνος μπορεί να προκύψει.

Εάν η θηλή και η θηλαία άλω είναι μεταμοσχεύονται σε μια υψηλότερη θέση, το Titan Gel παροχή αίματος στην θηλής/θηλαίας άλω μπορεί να αποτύχει, οδηγώντας σε θάνατο ιστού που πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά και της θηλής/θηλαίας άλω ανακατασκευαστεί χρησιμοποιώντας ιστό από άλλα μέρη του σώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ