Ο ιατρικός όρος Γυναικομαστία προκαλεί φόβο σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει ακούσει για την επίφοβη λόγια από έναν γιατρό ή άλλο έμπιστο ιατρικό επαγγελματία. Μια πιο κοινή Xtrasize αναφοράς για αυτόν τον όρο είναι ο άνθρωπος boobs ή moobs, όπως συχνά αναφέρεται. Αν και αυτό είναι μια κοινή ιατρική διαταραχή μεταξύ των ανδρών, τα φυσικά αποτελέσματα παρουσιάσει ένα ενοχλητικό περιβάλλον τρόπο ζωής.

Ένα από τα σκληρότερα χτυπήματα σε έναν άνθρωπο αντιμέτωπο με το Xtrasize Γυναικομαστία ιατρική κατάσταση είναι αυτοεκτίμηση.

xtrasize επικοινωνιαΕίναι σχεδόν αδύνατο για έναν άνθρωπο να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με βυζιά άνθρωπος ως μέρος φυσική του εμφάνιση. Πολλές γυναίκες είναι άμεσα απενεργοποιημένη από αυτόν τον παράγοντα πριν ένας άνθρωπος είναι σε θέση να αρθρώσει ούτε μια λέξη από το στόμα του. Αυτή η κατάσταση κάνει μόνο την σεξουαλική ζωή φαίνεται ανύπαρκτη για όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου.

Είναι σημαντικό για έναν άνθρωπο που πάσχει από γυναικομαστία οφείλεται σε Γυναικομαστία, να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση και τι μπορεί να γίνει για να να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του προς το καλύτερο.

Αιτίες

Γυναικομαστία είναι μια κατάσταση όπου το αρσενικό μαστικούς αδένες μεγαλώνουν σε ένα ασυνήθιστα μεγάλο μέγεθος. Αυτοί οι αδένες που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του γάλακτος. Όταν συμβεί αυτό, τη διεύρυνση του μαστού ζητήματα που παράγουν συχνά την έκκριση του γάλακτος. Οι κύριες ηλικιακές ομάδες, για να δείτε αυτή την κατάσταση είναι νεογνών, εφήβους και ηλικιωμένους άνδρες. Για τα έφηβα αγόρια, η κατάσταση αντιμετωπίζεται περισσότερο ως ένα σώμα αντίδραση στο στρες, η οποία συμπίπτει με την κανονική εφηβική εφηβεία εκτοξεύσεις ανάπτυξη. Καθώς δεν συνδέεται με την παχυσαρκία, το ανδρικό στήθος τείνουν να εξαφανιστούν κάποτε ένα αγόρι στην εφηβεία, έχει ολοκληρώσει την εφηβεία.

Έξω από αυτό το αρσενικό ηλικιακή ομάδα, η αιτία του Γυναικομαστία είναι άγνωστη. Επαγγελματίες υγείας έχουν εντοπίσει πιθανές αιτίες, όπως μια ανισορροπία των ορμονών του φύλου, και αύξηση στον ιστό του μαστού μέγεθος ή τον τρόπο που ένα σώμα επιλέγει να καταθέσετε το λίπος στο στήθος ιστό περιοχές. Περιβαλλοντικοί παράγοντες παίζουν επίσης ρόλο στην ανάπτυξη του Gynecomastia. Παράγοντες όπως η κατανάλωση αλκοόλ, η χρήση ναρκωτικών και φαρμάκων, ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιθανές αιτίες για τους επαγγελματίες υγείας λαμβάνουν υπόψη.

Μια άλλη αιτία ομάδα Γυναικομαστία είναι μια αρσενική αντίδραση του οργανισμού σε ορισμένες εξελίξεις όπως ορχικού όγκου ή άλλα όρχεων εμφάνιση. Σε περίπτωση που ένα όρχεων όγκος αναπτύσσεται, υπάρχει ένα πιθανό κουκούλα του ανδρικού σώματος που λαμβάνουν υπερβολική δόση του οιστρογόνου. Όπως το σώμα παράγει οιστρογόνα, η φυσική αντίδραση είναι να αυξήσει την ανάπτυξη των ιστών του μαστού. Από την άλλη πλευρά της εξίσωσης αυτής είναι η μείωση της τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ανεπάρκεια των όρχεων ή μια γενετική ασθένεια, γνωστή ως Σύνδρομο Klinefelter.

Για το μεγαλύτερο μέρος, δεν υπάρχει καμία γνωστή αιτία για την ανάπτυξη Γυναικομαστία στους άνδρες.

Ταυτοποίηση και την Πρόγνωση

Γυναικομαστία είναι αναγνωρίσιμα μέσα από μια φυσική εξέταση εκτελείται από έναν ιατρικό επαγγελματία. Ένα εξαιρετικά ήχο ή το x-ray χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσετε έναν ιατρικό επαγγελματία ευρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της φυσικής εξέτασης. Μόλις επιβεβαιωθεί, εξετάσεις αίματος διέταξε να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει καμία υποκείμενη παθολογική κατάσταση που συμβάλλουν στην παρουσία του Gynecomastia.

Δεν υπάρχει καμία φυσική κίνδυνο για την υγεία ή το βάρος να πάσχουν από Γυναικομαστία. Πολύ πιο ουσιαστική θα είναι η επώδυνη ψυχολογική και ψυχική πόνο θα αντέξει ως αποτέλεσμα Γυναικομαστία. Έχοντας να παρουσιάσει στον κόσμο, με βυζιά άνθρωπος δεν είναι ευχάριστο για κάθε μέλος της το αρσενικό είδος. Σε περίπτωση που η κατάσταση έχει προκληθεί από την υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους, λαμβάνοντας αυτό το βάρος θα βοηθήσει να απαλύνει την κατάσταση αποτελεσμάτων.

Θεραπεία

Όσον αφορά την καλύτερη θεραπεία για Γυναικομαστία, που είναι καλύτερα να αφεθεί στη διακριτική ευχέρεια της ένα αρσενικό ασθενή και του ιατρού. Εάν η κατάσταση αυτή προκαλείται από μια υποκείμενη ιατρικό πρόβλημα, η ιατρική επαγγελματίας θα επιλέξει να αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα για πρώτη φορά. Η ελπίδα εδώ είναι ότι η Γυναικομαστία αρχίζει να υποχωρεί, καθώς η επεξεργασία του ξεχωριστή ιατρική του θέματος.

Πολλά φάρμακα είναι διαθέσιμα με ιατρική συνταγή για να βοηθήσει τη θεραπεία Γυναικομαστία. Παραδείγματα των φαρμάκων συχνά επιλέγονται είναι τα οιστρογόνα, τη μείωση των ναρκωτικών της ταμοξιφαίνης και clomiphene. Ένα άλλο ιατρικό επιλογή μερικές φορές εισάγονται σε θεραπεία είναι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του μαστού και των ωοθηκών στις γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άντρας έχει καρκίνο, είναι απλά μια βιώσιμη άμυνα προς τη θεραπεία μια μη φυσιολογική ανάπτυξη των ιστών του μαστού στο σώμα.

Μετά από μια περίοδο δύο έως τριών ετών, τον ιστό του μαστού αρχίζει να σκληραίνει. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι πλέον δυνατόν να εργάζεται για τη μείωση στην ανάπτυξη των ιστών του μαστού. Τώρα η μόνη βιώσιμη επιλογή θεραπείας είναι η χειρουργική. Χειρουργική επιλογές κυμαίνονται από το liposuction σε θεραπεία με ακτινοβολία.

Συμπέρασμα

Ενώ η Γυναικομαστία και η παρουσία του Xtrasize βυζιά άνθρωπος είναι δύσκολο να ζήσει με, είναι κάτι που μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί. Αυτοεκτίμηση μπορεί να αποκατασταθεί με τη γνώση ότι κάτι γίνεται για το πρόβλημα στο χέρι.

LEAVE A REPLY