Αρσενικό Titan Gel Οιστρογόνων – Ξέρετε Όταν Έχετε Πάρα Πολύ
Rate this post

Κάθε τώρα και τότε μου πάνω από 40 άνδρες ασθενείς θα έρθει σε μένα με ένα σύνολο Titan Gel συμπτώματα που προειδοποιήσει για την πιθανότητα ότι μπορεί να έχετε πάρα πολύ οιστρογόνο στο σύστημά του. Αυτό είναι σωστό, η γυναικεία ορμόνη, τα οιστρογόνα.

Μου άρρενες ασθενείς εκπλήσσονται όταν τους λέω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν και ανάγκη ορισμένο ποσό των οιστρογόνων για να είναι υγιής, ακριβώς όπως όλες οι γυναίκες πρέπει να έχετε ένα ορισμένο ποσό της τεστοστερόνης, η ανδρική ορμόνη, για να κρατήσει τα συστήματα λειτουργούν άριστα. Αν και οι γυναίκες σταματήσουν να κάνουν οιστρογόνων στην εμμηνόπαυση, οι άνδρες εξακολουθούν να κάνουν τα οιστρογόνα σε όλη τους τη ζωή!

Όταν η αναλογία των οιστρογόνων με την τεστοστερόνη να βγει από την ισορροπία και είναι πάρα πολύ οιστρογόνο στο σύστημα ότι τα ανεπιθύμητα συμπτώματα και φυσικές αλλαγές, καθώς και προβληματική προβλήματα υγείας μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται. Μου αρέσουν οι άνδρες ασθενείς, μπορεί να αναρωτιέστε, πώς να πάρει πάρα πολύ οιστρογόνα και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘ αυτό; Επιτρέψτε μου να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, εξηγώντας πως τα οιστρογόνα λειτουργεί σε έναν άντρα και πώς να κρατήσει το οιστρογόνο φορτίο σε κανονική ισορροπία.

Καλή Titan Gel Οιστρογόνα, Κακά τα Οιστρογόνα

titan gel επικοινωνια

Όπως ανέφερα παραπάνω, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχετε ένα ορισμένο ποσό των οιστρογόνων για να κρατήσει τους ορμονικό σύστημα σε ισορροπία και λειτουργεί σωστά. Ωστόσο, ένας άντρας χρειάζεται ένα πολύ μικρό ποσό σε σύγκριση με το τι χρειάζεται μια γυναίκα. Οιστρογόνα σε έναν άνθρωπο αποφέρει ευεργετικά οφέλη για την υγεία όπως:

 • Κρατά τους ορμονικό σύστημα να λειτουργεί κανονικά.
 • Βοηθήματα μνήμης.
 • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς.
 • Κρατά τα κόκαλα από το κάταγμα, καθώς ένας άνδρας μεγαλώνει.
 • Προστατεύει το σπέρμα και επιτρέπει στους άνδρες να είναι πατέρας αργά στη ζωή τους.

Με όλα αυτά τα καλά αποτελέσματα από τα οιστρογόνα, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, αν το λίγο είναι καλό, τότε πιο θα είναι ακόμα καλύτερα! Όχι τόσο με ορμόνες, όπου τα πάντα είναι σε μια λεπτή ισορροπία. Πάρα πολύ οιστρογόνο μπορεί να οδηγήσει σε αυτές τις ανεπιθύμητες θέματα:

 • Αύξηση του σωματικού βάρους, πιο θηλυκό σχήμα αχλαδιού σώμα, μεγάλα στήθη με επώδυνες θηλές
 • Ατροφία των όρχεων και η χαμηλή λίμπιντο
 • Απώλεια μυϊκής μάζας
 • Υψηλότερο κίνδυνο του καρκίνου του μαστού
 • Αθηροσκλήρωση ή σκλήρυνση των στεφανιαίων αρτηριών
 • Θανατηφόρο θρόμβων αίματος
 • Καρδιακή προσβολή
 • Εγκεφαλικό επεισόδιο

Πώς Ένας Άνθρωπος Μπορεί Να Αναπτύξει Πάρα Πολύ Οιστρογόνο;

titan gel χρηση

Κοινώς, όπως οι άνδρες σε ηλικία, το σώμα τους μπορεί να παράγει λιγότερη τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα μπορεί να βγει από την ισορροπία. Αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει οιστρογόνων-βαριά:

Παχυσαρκία: αποθήκες του Σωματικού λίπους ενός ενζύμου που ονομάζεται αρωματάση, το οποίο μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα. Πάρα πολύ λίπος του σώματος, πολύ αρωματάσης, πάρα πολύ οιστρογόνα.

Περιβαλλοντικά οιστρογόνα: Χρησιμοποιεί θερμαινόμενο πλαστικών, όπως αυτά στο φούρνο μικροκυμάτων τρόφιμα, μπορεί να σας εκθέσει σε Δισφαινόλη Α * κοινά προϊόντα καθαρισμού μπορεί να σας εκθέσει σε εννεϋλοφαινόλη και benzophenones βρίσκονται στα καλλυντικά, sunblocks, σαπούνια, αρώματα. Όλα είναι χημικές ουσίες που δρουν όπως τα οιστρογόνα στο σώμα σας.

Τρόφιμα: Ορισμένα τρόφιμα, επίσης, είτε έχουν οιστρογονική επίδραση, ή να απορρίπτουν την τεστοστερόνη, όπως η σόγια, το γκρέιπφρουτ, η γλυκόριζα, το μαύρο cohosh.

Ουσίες: το Κάπνισμα μαριχουάνας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων, προκαλώντας αύξηση του σωματικού βάρους. Πίνουν πολύ αλκοόλ, και ιδίως μπύρας, η οποία περιέχει οιστρογόνα προωθούν λυκίσκο, μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολύ οιστρογόνο στο σύστημά σας.

Πώς Να Μειώσετε Τα Οιστρογόνα Φορτίο

Τώρα που ξέρεις γιατί, ως άνθρωπος, σας οιστρογόνα/επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να είναι σε ισορροπία, υπάρχουν κάποια αρκετά απλό τρόπους να μειώσετε τα οιστρογόνα φορτίο που περιλαμβάνουν:

Χάσετε βάρος – μειώσεις ενζύμου αρωματάση, το οποίο βοηθά να αποθηκεύσετε τα οιστρογόνα στο λίπος του σώματος.

Αποφύγετε τα περιβαλλοντικά οιστρογόνα: Αν χρησιμοποιείτε τα microwaveable τρόφιμα, αγοράζουν αυτά συσκευάζονται σε σκληρό χαρτί και όχι πλαστικό, ή αφαιρέστε τα κατεψυγμένα τρόφιμα και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο γυαλιού πριν από την επεξεργασία με μικροκύματα για να αποτρέψει την απόπλυση της δισφαινόλης Α στο φαγητό σου.

Προσέξτε τι τρώτε: Μείνετε μακριά από τα προϊόντα σόγιας, ακόμη και «υγιή» αθλητισμός/μπάρες πρωτεΐνης που συχνά περιέχουν ένα συνθετικό απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας.

Τα οιστρογόνα εξισορρόπηση συμπληρώματα: θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετό ψευδάργυρο, σελήνιο, σπόρους λιναριού, το ασβέστιο D-glucarate, diindolymethane (DIM) που είναι παρούσα σε σταυρανθή λαχανικά, και ένα βότανο που ονομάζεται tribulus terrestris, τα οποία μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τα επίπεδα οιστρογόνου σας ισορροπημένη φυσικά.

Ως άνθρωπος γερνάει, το σύστημα προσπαθεί συνεχώς να διατηρήσει μια περίπλοκη ισορροπία φυσιολογικά τα επίπεδα των ορμονών. Μεταβολισμός επιβραδύνει, αύξηση του σωματικού βάρους σέρνεται επάνω, και προτού να το ξέρετε, μπορεί να κάνει πάρα πολύ οιστρογόνο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μια ολόκληρη σειρά από άλλα προβλήματα.

Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τις συστάσεις που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει το οιστρογόνο και Titan Gel επίπεδα τεστοστερόνης ισορροπημένη κανονικά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τόσο τα καλά, προστατευτική καρδιάς, των οστών και τη μνήμη οφέλη των οιστρογόνων και τη δύναμη, την ενέργεια και τη ζωντάνια οφέλη από την τεστοστερόνη-την προώθηση χρόνια! Είναι πάντα χαρά μου να σας παρέχουμε το καλύτερο για την Υγεία Απαντήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ