Rate this post

Πόρος Προβλήματα ε. θα ήθελα να συρρικνώνεται μου μεγάλες Goji Cream πόρους. Είναι δυνατόν;

goji cream originalΒασικά πόροι είναι η μικρή κοιλότητα στο χόριο του δέρματος από την οποία η τρίχα αναπτύσσεται. Το μέγεθος και τη μορφή των πόρων εξαρτάται από την Goji Cream φύση του το δέρμα σας, σας γενετικών παραμέτρων και όπου οι πόροι που βρίσκονται, όπως οι περιοχές με πολλά σμηγματογόνων αδένων (το οποίο κάνει το δέρμα λιπαρό), θα έχουν μεγάλο αριθμό των πόρων. Κανονικά, αυτοί οι πόροι δεν είναι προφανές, αλλά το ηλιακό έγκαυμα, η γήρανση, το νεκρό δέρμα, τα βακτήρια και τα μικρόβια μπορεί να μπλοκάρει αυτούς τους πόρους και τους κάνει να μοιάζουν με μεγάλες κηλίδες στο δέρμα σας. Για να προστατεύσει το δέρμα σας από τα στοιχεία αυτά είναι σημαντικό τακτικά για να τραφεί με τακτικά με ενυδατική λοσιόν, αντιηλιακά, απολέπιση του νεκρού δέρματος και τη χρήση των αναζωογονητικές κρέμες για να μειώσει τις επιπτώσεις της γήρανσης. Μπορείτε να ελέγξετε την εμφάνιση των πόρων έχοντας δεξιά είδη ελέγχου.

Ενηλίκων Ακμή E. δεν είχα ακμή και χρόνια, αλλά ξαφνικά είμαι το σπάσιμο έξω όλη την ώρα. Βοήθεια!

Η ακμή είναι ήσυχη συχνή σε ενήλικες όπως τα σπυράκια είναι σε εφηβική ηλικία. Ακόμα και αν δεν είχαν τα σπυράκια σε νεαρή ηλικία δεν εγγυάται ότι δεν θα έχουν ακμή σε ενήλικες. Η χάιντι, Ένα εκθέσεις»βλέπω γυναίκες καθημερινές που δύμανη που έχουν ακμή ως έφηβος ager, αλλά είναι το σπάσιμο έξω τώρα.» Η ακμή συνήθως εμφανίζεται κατά μήκος της goji cream original και το πηγούνι γραμμή του σαγονιού. Waldorf, MD, Λέιζερ και η πλαστική δερματολογίας στο Mount Sinai Medical centre, στην πόλη της Νέας Υόρκης υποστηρίζει ότι με την επιβεβαίωση » όταν είμαστε ενήλικες, η ακμή τείνει να συμβεί κατά μήκος το πηγούνι και το σαγόνι, ενώ έφηβος ager δείτε συνήθως κατά μήκος του T-Ζώνη.» T-ζώνη είναι η περιοχή που καλύπτει το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι, κυρίως, εκτίθεται σε βρομιά, το λιπαρό δέρμα και ήλιος.

Υπεροξείδιο του βενζολίου, σαλικυλικό, το γαλακτικό ή γλυκολικό οξύ ή ρετινόλη όλα αυτά τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά προϊόντα βοηθά στην προστασία και τη θεραπεία της ακμής. Αποτρέπουν προκαλεί το νεκρό δέρμα, ενυδατώνει το δέρμα και προστατεύει από τα μικρόβια και τα βακτήρια. Όλα αυτά τα σκευάσματα μπορεί να βρεθεί σε λοσιόν καθαρισμού, ενυδατική κρέμα και επεξεργασία σημείων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα αντι-ακμής του προϊόντος, καθώς μπορεί να κάνει το δέρμα σας αλλεργικός και θα προκαλέσει ερεθισμό.

Θαμπή επιδερμίδα Q. το δέρμα Μου φαίνεται πολύ βαρετό. Τι το προκαλεί και πώς μπορώ να το διορθώσω;

Θαμπή επιδερμίδα είναι επειδή τα νεκρά κύτταρα επένδυση του δέρματος που οφείλεται στον ήλιο να κάψει και το κάπνισμα. Καθώς τα νεκρά κύτταρα γραμμές πάνω από το δέρμα, είναι λιγότερο αποτελεσματικές στο να ακτινοβολεί το φως, όπως σε σύγκριση με το νέο δέρμα. Αυτό θα κάνει την επιδερμίδα σας φαίνεται θαμπή και το δέρμα θα νιώσει χειρότερα. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα είναι η κλίμακα από το δέρμα σας.

Τώρα το ερώτημα είναι «καλά πώς μπορώ να exfoliate του;» υπάρχουν δύο επιλογές που είναι διαθέσιμες. Πρώτα γίνεται με το χέρι με τη βοήθεια του λόχμες ή το σπίτι microdermabrasion ή γλυκολικό οξύ. Η δεύτερη τους τύπους λειτουργεί με τον καθαρισμό από κάθε τους πόρους. Πρακτικά δεν υπάρχει τέλειος τρόπος για να κάνετε απολέπιση, καθώς εξαρτάται από το πώς αντιδρά σε ορισμένο τύπο καλλυντικού προϊόντος. Dr. Brandt συνιστά «Έναρξη κάθε άλλη μέρα και να αυξάνουν σταδιακά σε μία φορά την ημέρα, το πολύ.»Μην περιμένεις θεραπείες φροντίδας δέρματος για να κάνει άραγε μια νύχτα τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες για να δείξει τα αποτελέσματά της και να κάνει τη διαφορά.

SPF καταλαβαίνω Q. δεν κάθομαι στην παραλία ή να κάνετε ηλιοθεραπεία πια, έτσι θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε προστασία από τον ήλιο κάθε μέρα;

Αν πας έξω, να οδηγείτε αυτοκίνητο ή να καθίσει κοντά στο παράθυρο, το δέρμα σας είναι σε συνεχή έκθεση σε ήλιοι ακτίνες UVA και UVB.

Οι ακτίνες είναι τόσο επικίνδυνο που μπορεί να παρακάμψει οποιαδήποτε μορφή προστασίας γυαλιού και να διαπεράσουν το δέρμα σας, να παρεμβαίνει με το κολλαγόνο και την ελαστίνη ίνες, που σημαίνει ότι ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους θα είναι ανοικτή για τα στοιχεία του ήλιου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διασφαλιστεί το δέρμα σας μέσα από την καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου με ενσωματωμένη προστασία από τον ήλιο που θα προστατεύσει το χρώμα του δέρματος από τις ακτίνες. Καλλυντικά προϊόντα ομορφιάς με δείκτη προστασίας SPF 30 συνιστάται από δερματολόγο. Το καπέλο συστατικά στα καλλυντικά είναι αυτές που θα κάνουν το δέρμα σας απαλό, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αδιαφανές και παχύρρευστο.

Μειώνει την Ερυθρότητα Q. Τι προκαλεί κοκκίνισμα στα μάγουλά μου, τη μύτη και το πηγούνι;

Ερυθρότητα στα μάγουλα, τη μύτη και το πηγούνι προκαλούνται από διαταραχές του δέρματος, όπως το rosacea, στην οποία ερυθρότητα είναι σε συνδυασμό με σπυράκια ή μέσω του ερεθισμού από την υπερβολική χρήση των αμέτρητων δερμάτων αντι-γήρανσης προϊόντα. Οι άνθρωποι συχνά συγχέει μεταξύ των Goji Cream συμπτώματα της ακμής και της ροδόχρου ακμής. Η ερυθρότητα μπορεί να θεραπευτεί από προϊόντα φροντίδας του δέρματος που χρησιμοποιείτε θεραπεία βοτανικό όπως το χαμομήλι και η λεβάντα. Συνιστάται να παρέχουν δερματολόγο πριν δοκιμάσετε νέα φάρμακα για τη θεραπεία της rosacea για να αποφύγετε τυχόν αλλεργίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ