Έχετε Τη Στυτική Δυσλειτουργία; – Κάθε Xtrasize Πράγμα Που Πρέπει να Ξέρετε Γι ‘ Αυτό
Rate this post

Στυτική δυσλειτουργία το (ED), επίσης γνωστή ως ανικανότητα, είναι η ανικανότητα να αποκτήσει ή να διατηρήσει τη στύση για ευχάριστη Xtrasize σεξουαλική δραστηριότητα. Η στυτική δυσλειτουργία είναι διαφορετική από τις άλλες συνθήκες που επηρεάζουν την ανδρική σεξουαλική επαφή, όπως η έλλειψη της σεξουαλικής επιθυμίας (μειωμένη λίμπιντο) και προβλήματα με την εκσπερμάτιση και τον οργασμό (δυσλειτουργία εκσπερμάτισης). Αυτό το δοκίμιο επικεντρώνεται στην αξιολόγηση και την φαρμακευτική αγωγή της στυτικής δυσλειτουργίας.

Στυτική δυσλειτουργία (σδ, ανικανότητα) ποικίλλει σε Xtrasize διαμετρήματος;

xtrasize αγοραΜερικοί άνδρες έχουν μια συνολική ανικανότητα επίτευξης στύσης, άλλοι έχουν ασυνεπή δυνατότητα να αποκτήσετε στύση, και ακόμα άλλοι μπορεί να αντέξει μόνο περιορισμένη στύσεις. Οι διακυμάνσεις στο βαθμό στυτική δυσλειτουργία κάνει εκτίμηση της συχνότητας δύσκολο. Πολλοί άνδρες, επίσης, είναι ντροπαλός για να συζητήσουμε για τη στυτική δυσλειτουργία με τους σύμβουλο, λόγω ντροπής, και έτσι το σύνδρομο είναι υποδιαγνωσμένη. Παρ ‘ όλα αυτά, οι ειδικοί έχουν υπολογίσει ότι η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει 30 εκατομμύρια άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι ασυνήθιστο μεταξύ των νέων ανδρών και πιο συχνές σε ηλικιωμένους. Από την ηλικία των 45, οι περισσότεροι άντρες έχουν βιώσει τη στυτική δυσλειτουργία, τουλάχιστον μερικοί από το χρόνο. Σύμφωνα με το Massachusetts Male Aging Study, πλήρης Xtrasize ανικανότητα αυξάνεται από 5% σε άνδρες ηλικίας 40 ετών και 15% στους άνδρες 70 ετών και άνω. Πληθυσμιακές μελέτες που διεξήχθησαν στην Ολλανδία διαπίστωσε ότι σε κάποιο βαθμό στυτικής δυσλειτουργίας παρατηρήθηκε στο 20% των ανθρώπων μεταξύ των ηλικιών 50-54, και στο 50% των ανδρών ηλικίας μεταξύ 70-78. Το 1999, η Εθνική Περιπατητική Ιατρική Φροντίδα Έρευνα υπολογίζονται 1,520,000 γιατρός-επισκέψεις για τη στυτική δυσλειτουργία. Άλλες μελέτες διαπίστωσαν ότι περίπου το 35% των ανδρών 40-70 ετών πάσχουν από μέτρια έως σοβαρή ΕΝΤ, και ένα επιπλέον 15% μπορεί να έχει ηπιότερες μορφές.

Για τους ανθρώπους που πρέπει να ασχοληθεί με την κατάσταση της ανικανότητας, η ζωή φαίνεται να είναι επιλήψιμος και πολλοί άνθρωποι θέλουν να ξέρουν γιατί το έχουν αυτοί και όχι κάποιος άλλος. Είναι μια καλή ερώτηση για να ρωτήσω, αλλά δεν φαίνεται να είναι καθόλου καλό απαντήσεις. Με όλα όσα ο άνθρωπος έχει καταφέρει, όπως το περπάτημα στο φεγγάρι και να αποκωδικοποιεί όλα τα γονιδιώματα στο ανθρώπινο σώμα, φαίνεται να θεραπεύει την ανικανότητα θα είναι εύκολη και γρήγορη. Φυσικά, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά φαίνεται σαν να είναι εφικτή.

Το πρόβλημα με την ανικανότητα είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να προκαλέσει και ο αναλυτής μπορεί μόνο να εμποτίζουν τα άλλα προβλήματα με τα φάρμακα που είναι διαθέσιμα σήμερα. Ένα από τα ανικανότητα αιτίες είναι το φάρμακο αλληλεπίδραση μεταξύ των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της αρχικής προβλήματα. Μερικές φορές τα φάρμακα μπορούν να εργαστούν μαζί για να προσθέσετε άλλες ιατρικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ανικανότητα. Αν συμβεί αυτό, το άτομο είναι σύμβουλος θα πρέπει να σκεφτούμε σχετικά με τη χρήση άλλων φαρμάκων, και να δούμε αν αυτό δεν ξεκαθαρίζει την ανικανότητα. Αν το κάνει, τα πράγματα είναι μεγάλη, αλλά αν δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος για να σταματήσει την ανικανότητα.

Ανικανότητα βοήθεια είναι δύσκολη, επειδή οι άντρες έχουν περηφάνια και δεν θα δεχθεί ότι είναι λιγότερο άντρας. Ιατρικά μιλώντας, τον έλεγχο των ασθενειών είναι πιο σημαντική από την ανικανότητα. Κάποια προβλήματα μπορεί να σκοτώσει ανθρώπους και αν τα φάρμακα που απαιτούνται για να κρατήσει την καταγγελία, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει. Μπορεί να είναι ότι το άτομο θα πρέπει να μάθει να ζει με την ανικανότητα προκαλεί και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τη ζωή. Αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά θα ήθελα να πω.Ανικανότητα προκαλεί κάποια προσωπικά προβλήματα, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που προκαλεί ανικανότητα είναι αγωνία. Όταν κάποιος πει ότι η ανικανότητα είναι πρόκειται να είναι ένα μέρος της ζωής τους, θα υπάρχει μια περίοδος του χρόνου που δαπανάται στην ενδοσκόπηση.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ένας ψυχίατρος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πετύχει το σύνδρομο της ανικανότητα. Η στάση του ατόμου που θα κάνει ή να σπάσει το υπόλοιπο της ζωής τους. Πρόκειται για μια ψυχολογική υγεία σύμβουλος μπορεί να είναι υποχρεωτική για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν μια οδυνηρή στιγμή ασχολούνται με την ανικανότητα. Να δει έναν θεραπευτή για την απελπισία είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν. Ο σύμβουλος θα συνεργαστεί με τους ανθρώπους για να ξεπεραστεί η κατάσταση με την υπνοθεραπεία και, ενδεχομένως, με τη χρήση κατάθλιψη φάρμακο.

Σε κάθε περίπτωση, ο αναλυτής θα συνεργαστεί Xtrasize με τον άνθρωπο για να τον πάρει πίσω στην υγεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχαστούν, κάποιοι θα ασχοληθεί με αυτό για πολλά χρόνια.Αυτό που σημαίνει είναι ότι με την κατάλληλη φροντίδα, οι άνθρωποι μπορούν να πάνε τη ζωή τους και να βρει νέο νόημα για τη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ