Rate this post

Από πολύ νωρίς Goji Cream αρχεία, είναι πιθανό να δείτε την απόδειξη της κεφαλής ξυρίσματος μεταξύ αρχαίας Μεσογείου άποικοι από την Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Ρώμη. Θρησκευτικές πτυχές της κεφαλής ξυρίσματος μπορεί επίσης να δει σε πολλές κινήσεις, ίσως, ο Βουδισμός είναι η πιο διαδεδομένη, ιδιαίτερα ορατό με το κίνημα Χάρε Κρίσνα. Οι θιασώτες έχουν τα κεφάλια τους ξυρισμένα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την είσοδο στην ιεροσύνη, αν και δεν περιορίζεται σε το κίνημα Χάρε Κρίσνα. Πράγματι, Ινδουιστές μοναχοί, επίσης, να ξυρίζουν τα κεφάλια τους, και οι Μουσουλμάνοι καλούνται να ξυρίζουν τα κεφάλια τους, μετά το προσκύνημα της Hajjas είναι είπε να είναι τρεις φορές πιο ενδιαφέρον από το κούρεμα τα μαλλιά τους κοντά.

Πιο σύγχρονη Goji Cream παραδείγματα της κεφαλής ξυρίσματος περιλαμβάνει το στρατιωτικό

Όπου το ξύρισμα θεωρείται ως μια ιεροτελεστία της μετάβασης τους ανέθεσε θέσεις. Από το 2006, ξυρισμένο κεφάλι είναι το πρότυπο κούρεμα εντός του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Ηνωμένες Πολιτείες Marine Corp και, επίσης, την ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών. Αθλητές σε ορισμένες ειδικότητες, επίσης, να ξυρίζουν το κεφάλι τους, οι κολυμβητές για να μειώσει την έλξη, και το μποξεράκι του και το κλουβί μαχητές ως μια προσπάθεια να εκφοβίσουν τους αντιπάλους τους. HeadBlade, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της κεφαλής ξυρίσματος υλικού, έχουν εδώ και καιρό τους χορηγούς των αγωνιστών εντός των Μικτών Πολεμικών Τεχνών σειρά, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων αθλητών, όπως ο Shane Carwin. Ίσως η πιο διαδεδομένη λόγος για κάποιον να ξυρίσει το κεφάλι τους είναι ότι, πολύ απλά, είναι μια πολύ απελευθερωτική εμπειρία και πολύ της μόδας.

Υπάρχουν, επίσης, διασημότητες σε όλο τον κόσμο που φέρουν το “φαλακρό είναι το καλύτερο” κοίτα με αστέρια όπως ο Μπρους Γουίλις, Andre Agassi, και Billy Corgan από τους Smashing Pumpkins για να αναφέρουμε μόνο μερικά που έχουν αποτολμήσει σε αυτό το μονοπάτι. Τι Goji Cream είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξυρίσεις το κεφάλι σου; Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα και μια ομαλή κεφάλι μπορεί να γίνει δικό σας.

Βήμα 1 Επιλέξτε το Ξύρισμα Υλικού

Πολλοί άνθρωποι ξυρίζουν το κεφάλι τους, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο ξυραφιών και λεπίδων συνδυασμό. Ακριβώς όπως το ξύρισμα το πρόσωπό σας, το πιο “τεχνολογία” τις λεπίδες για παράδειγμα, Gillette Fusion ή το νέο Υδρο σειρά από προϊόντα Wilkinson Sword, η ομαλότερη το ξύρισμα φαίνεται να είναι. Υπάρχουν ειδικός κατασκευαστές όπως HeadBlade η οποία λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές. Το μεγάλο πλεονέκτημα της HeadBlade είναι ότι υπάρχουν περισσότερα από ένα σημείο σε επαφή με το τριχωτό της κεφαλής σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να είναι πιο εύκολο να αποφευχθεί η “νικς”.

Βήμα 2 Πρώτη φορά Headshavers

Θα πρέπει να περιποίησης, καθώς και πολλά από τα μαλλιά σας όσο το δυνατόν. Για να το κάνετε αυτό, ένα τυποποιημένο σύνολο των ηλεκτρικών “μηχανές κουρέματος” μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη φρουρά. Πολλά καταστήματα high street, έχω αυτά και είναι εύκολο στη χρήση. Με τα μαλλιά σας ξηρά, buzz το fuzz, αλλά, σε παρακαλώ, να προσέχεις! Είναι συχνά πιο εύκολο να πάρει ένα φίλο ή συνεργάτη για να κάνετε την πρώτη σας περιποίηση.

Βήμα 3 Σχεδόν έτοιμο

Θα πρέπει να πολύ “υγρή” κάτω τα μαλλιά σου. Μαλλιά συνήθως διαρκεί περίπου 3 με 4 λεπτά να “βρέχουμε τα κάτω” έτσι, λαμβάνοντας ένα ντους είναι ένα ιδανικό τρόπο να κάνει το ξύρισμα σας όσο πιο άνετη γίνεται. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ένα ντους, να προσπαθεί, χρησιμοποιώντας μια φανέλα που έχει βρεγμένο με ζεστό νερό. Φαίνεται να κάνει το κόλπο, αλλά βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό, δεν θέλετε να τοποθετήσετε ένα καυτό φανέλα στο ήδη ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής!!

Βήμα 4 Σαπουνάδα

goji cream παραγγελια

Χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας τζελ ξυρίσματος ή λάδι (αφροί τείνουν να στεγνώσει το δέρμα σας). Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πολλών κεφάλι ξυριστικές μηχανές είναι ο Βασιλιάς των Ξυρίζει AlphaGel, ή HeadBlade HeadSlick. Μασάζ καλά στο τριχωτό της κεφαλής σας και, στη συνέχεια, να προετοιμάσει για το ξύρισμα!

Βήμα 5 Ξύρισμα

Εάν χρησιμοποιείτε ένα HeadBlade, χρήση της προτίμησής σας χέρι, τοποθετήστε το δείκτη σας μέσα από το βρόχο και να το προσαρμόσετε για άνεση. Με τη λεπίδα που οδηγεί, απαλά λεία HeadBlade πάνω από το τριχωτό της κεφαλής σας, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και τη βάση του χεριού σας ως οδηγό. Μην πιέζετε προς τα κάτω το HeadBlade, απλά αφήστε το να γλιστρήσει. Ξύρισμα “με το σιτάρι” είναι σκόπιμο, μέχρι το δέρμα σας γίνεται συνηθίσει να είναι ξυρισμένο. Δεν το ξύρισμα όσο πιο κοντά ενάντια στο σιτάρι, αλλά είναι σίγουρα πιο φιλικές για το δέρμα σας. Flip το HeadBlade εδώ, όταν θα έρθει για να κάνει το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, έτσι ώστε θα είναι και πάλι το ξύρισμα με λεπίδα που οδηγεί.

Βήμα 6 Πλύσιμο και την Προστασία

Μόλις το τριχωτό της κεφαλής σας αισθάνεται ωραία και ομαλή, ξεπλύνετε τυχόν περίσσεια Goji Cream gel με ζεστό νερό και απαλά κάτω από το τριχωτό της κεφαλής σας. Για να τελειώσω, χρησιμοποιήστε ένα καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα για να διατηρήσει το τριχωτό της κεφαλής σας σε άριστη κατάσταση. Εάν ζείτε σε ένα ζεστό κλίμα, μην ξεχάσετε να του βάλω λίγη προστασία από τον ήλιο στο τριχωτό της κεφαλής, το ηλιακό έγκαυμα μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη.

LEAVE A REPLY